13 dec Cursus Schumann Resonantie in Soest

Di 17 November 2015 00:42 | Antonteuben | 1771 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

De cursus Schumann Resonantie wordt verkwikkend en vernieuwend gegeven, vooral met de intentie om uw energie, uw trilling, te verhogen. Dit om uw zicht te verbreden en om een betere wereld te maken en te beginnen bij uzelf.

De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde.
De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

We zijn door onze hectische maatschappij niet meer in staat om te voelen wat er in ons lichaam en in onze geest aan het gebeuren is. De meeste mensen hebben hierdoor het heft niet meer in eigen hand. We zoeken alles wat we nodig hebben en wensen buiten onszelf, terwijl het alleen in onszelf te vinden is.
Hierin speelt de Schumann resonantie een enorm belangrijke rol.
Door zich hierop af te stemmen neemt men de levensenergie in zich op die alleen de Aarde ons kan geven.
Men haalt zo het “geaard zijn” vanuit de Aarde en dat zorgt ervoor dat men letterlijk weer met beide benen op de grond staat.

 

lees verder bij de bron