Een Moslim mag nooit een Nederlander worden

Ma 3 Februari 2014 13:40 | deonderzoeker | 2573 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Politici, journalisten, social media beoefenaars. We doen allemaal mee aan het in stand houden van de segregatie tussen moslims en de rest van de Nederlandse bevolking.

Ze houden zich bezig met werk, school, boodschappen doen, kinderen opvoeden, belasting betalen en vakantie vieren tijdens de zomer.  Ze houden zich niet bezig met geweld, onderdrukking noch steunen ze het latent. Ze hebben hun eigen dagelijkse beslommeringen, om elke dag het hoofd boven water te houden, net als elke andere Nederlander.

Toch zijn ze het niet. Ze zijn anders, gedragen zich anders, kleden zich anders, kopen zelfs vreemd voedsel. Daarom hebben we een naam voor ze bedacht om ze als groep te classificeren: Gematigde moslims.

Je komt ze regelmatig tegen als je oplet. In de bus, de winkelcentra en zelfs op je werk kun je ze aantreffen. Gelukkig spreken en schrijven ze wel Nederlands. Dat hebben wij hun toch mooi bijgebracht. Ze hebben wel een Nederlands paspoort, maar ook vaak nog een ander exotisch paspoort. LEES VERDER BIJ DE BRON