Neukt Peter R. de Vries ook met Pauw en Witteman?

zaterdag 14 april 2012 14:23 | StevenBrown | 2314 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Het is mij toch wat bij die z.g.linkse fatsoenlijke weldenkende zwaar gesubsidieerde VARA. Ooit een maatschappij kritische trotseRode Haan, die wars was van louche onopgeleide Pulp-Media-typetjes als Maffioso Peter R. de Vries.
Nu krioelt het er van de bijvrouwen en kennelijk bijmannen van de Onderwereld, die alleen maar aan Kijkcijfers,poen en neuken denken.

Treedt Maffioso Peter R. de Vries standaard op bij zijn bijvrouw Leonie Kragt de eindredactie van De Wereld Draait Door was hij gisteren zowaar niet bij zijn VARA-bijvrouw, maar bij de heren Pauw en Witteman. Zijn dat Peter R. de Vries zijn ‘Homo’- bijmannen?
Is Peter R. de Vries ook Homo? Neukt hij ook met Pauw en Witteman? Niets zou mij nog verbazen.

Meer van StevenBrown

 Quote

Onze diepste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze diepste angst is dat we grenzeloos krachtig zijn. Het is ons eigen licht en niet onze duisternis, die ons afschrikt. We vragen ons af: "Wie ben ik om briljant te zijn?" In feite is de vraag - Wie ben je om dat niet te zijn? Je dient de wereld niet door jezelf klein te houden. Er wordt geen licht verspreid als de mensen om je heen hun zekerheid ontlenen aan jouw kleinheid. En als we onszelf in onze eigen kracht tonen, geven we anderen mensen onbewust toelating hetzelfde te doen.
Nelson Mandela