"Sreten Jocic niet betrokken bij liquidatie Ivo Pukanic"

vrijdag 11 februari 2011 03:26 | sueme | 3701 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Het proces in Belgrado, Servië tegen Sreten Jocic en 2 medeverdachten wegens de liquidatie van journalist Ivo Pukanic & zijn medewerker Niko Franjic ging donderdag weer van start. Slobodan Djurovic legde via een videoconferentie een verklaring af:


"Als ik niet gearresteerd was...zou de naam van Jocic in dit verhaal waarschijnlijk helemaal niet genoemd zijn. Er was geen enkel verbinding, zoals in de aanklacht beschreven staat. Dat betekent dat Jocic hier niets mee te maken heeft", en verder, "Ik heb niets te maken met dit soort werk. Al mijn kennis over deze zaak heb ik uit het dossier. Ik heb in 23 jaar tijd met Jocic nooit over Pukanic gesproken".

Bron: Sueme!

 Quote

Wanneer je leeft vanuit je hart, heb je geen ‚??wereldbeeld‚??. Je hebt geen stelsel van overtuigingen, door middel waarvan je de feiten rangschikt. Je hebt weinig sterke meningen over wat dan ook, je bent meer een waarnemer geworden. Je staat open voor het nieuwe en weigert je vast te leggen op een idee of een principe. Je stelt je oordeel over situaties uit, want je houdt de mogelijkheid open dat er iets is wat je nog niet begrepen hebt. Oordelen hebben altijd iets definitiefs in zich; maar een hartgebaseerd kijken naar de wereld heeft geen behoefte aan definities.