Council of Foreign Relations

Do 1 Oktober 2009 20:59 | truman-act | 1348 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Het CFR is in 2008 aan een project begonnen waarmee ze globale instituties op allerlei gebieden willen gaan vormen. De naam van dit project is: "International Institutions and Global Governance: World Order in the 21st Century", de naam van het project zegt genoeg. Het doel is om verschillende trans-nationale problemen tegen te gaan. Het is een 5-jarig programma wat dus in 2013 ten einde zal moeten lopen. Er zijn op het internet een ontelbaar aantal artikelen, filmpjes, foto' s, boeken, dvd' s en ga zo maar door te vinden over het gevreesde jaartal 2012. In 2012 loopt de kalender die de Maya' s gebruikten ten einde, veel mensen zien in 2012 het jaar waarop de aarde zal vergaan. Zelf ben ik te nuchter om aan al die 2012 zaken te geloven, wel denk ik dat er een kern van waarheid in zit: de wereld zoals wij die de kennen zal wel geleidelijk veranderen. Als men over de nieuwe wereld orde praat wordt er al snel gepraat over een complottheorie terwijl het feitelijk gezien geen utopie is. Er wordt regelmatig gesproken over een wereldregering die de economie, politiek en religie zal gaan leiden. Het verbaasd mij dat er nog steeds zo lacherig over wordt gesproken door de meeste mensen terwijl deze dingen door onze politieke leiders worden aangemoedigd en waar ze dan ook hard mee bezig zijn. Ik kan niet begrijpen dat iemand met gezond verstand geen connecties kan maken met alle informatie die er beschikbaar is. Instanties als de EU, de VN, de IMF, de ECB en ga zo maar door zijn toch het levende bewijs dat er een gentraliseerde wereldregering zich aan het vormen is. Als zelfs de paus oproept tot economische samenwerking en een orgaan dat centraal alle religies zal aansturen met aan het hoofd een religieus leider is het toch bijna lachwekkend dat er over complottheorien gesproken wordt als men het over de Nieuwe Wereld Orde heeft. Het L.U.C.I.D-project zou ook een complottheorie zijn terwijl onderwerpen uit dat project gewoon openlijk ingevoerd worden. Om maar een voorbeeld te geven, het biometrisch paspoort met een chip en centrale database. Ook het Galileo systeem dat in 2013 het GPS-systeem zal gaan vervangen heeft akelig veel overeenkomsten met het L.U.C.I.D-project. Dat er in de Verenigde Staten gewerkt wordt aan een systeem waarbij er om medische redenen een chip bij mensen wordt ingevoerd is ook een indicatie dat al die maatregelen onderdeel van een groter geheel zijn. Met het nieuwe navigatiesysteem kunnen mensen met een chip op de millimeter nauwkeurig opgespoord worden. De Nederlandse regering weigert trouwens een wet in te voeren waarbij het verboden wordt om iemand verplicht een chip te laten implanteren. Ik weet in ieder geval dat ik bij mezelf nooit een chip zal laten implanteren, alleen vrees ik voor de velen die het wel zullen toe laten in deze naieve wereld.

Reacties

    Complot Hypothese

    Vr 2 Oktober 2009 01:58 | Butcherprophet |

    Een complot theorie, is een contradictio in termis. Dat betekend, dat dit woord zichzelf tegenspreekt. Het is gebruikt om enige complotten te ontkennen, en lieden die waarschuwen tegen bepaalde complotten in een slechts daglicht te zetten.

     

    Complot hypotheticus is een juister woord.

    Het gaat hier dan om een onbewezen therie, een hypothese.

    Vooralsnog zijn veel complotten redelijk gemakkelijk te bewijzen, maar omdat propaganda een militair instrument is, de duivel altijd haast heeft, wint de snelle leugen. Een theorie is een bewezen hypothese, dus ook de complot feitelijkheid kan een juist woord zijn, om deze verschijnselen aan te duiden.

     

    Complot hypothetici is het meervoud.

     

    Voorbeeld:

    De Tweede Wereld Oorlog was met name een Complot tegen de joden.

    Mensen die de geschiedenis wat kennen, die zullen hier mee instemmen, het gaat om een feit. Dit feit nu verder onderzocht, stelt een hypothese op van een groter of dieper complot achter de Nationaal Socialistische Partij van de Arbeid, waar Adolf Hitler de lijsttrekker van was. Het is echter wel zo, dat motieven, financiering, intellectuele bagage, allen verklaard moeten worden, om van een hypothese een feit te maken. Een theorie is te bevatten in een berekening, dus we zoeken als hypothetici naar een vaste natuurwet, die meerdere complotten tegelijkertijd zou kunnen ontmaskeren...