uitvinder aan gevallen

Di 27 November 2007 01:00 | Angelique | 5585 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen
Hallo Allemaal,bij het rond surfen op het net kwam ik het volgende bij niburu tegen,wat mij eigenlijk een beetje in katzwijn deed belanden, enfin beste mensen lees zelf ; dus op www.niburu.nl in de afdeling lezersbrieven d.d.10-10-2007  Patroon in Serie aanvallen, wanneer u dit gelezen hebt kunt u door klikken naar; www.geocities.com/a.anzeige . en daarna kunt u nog door klikken naar ; www.sturmvogel-cleanEnergy.org    om bij te komen van m'n scrik ga ik maar een flinke borrel drinken. ben erg benieuwd naar de diverse reactie's of is men soms te bang om te replayen???
Bron: www. sturmvogel-cleanEnergy.org

Reacties

    Het Valt Soms Niet Mee

    Di 27 November 2007 21:45 | Vincent Brunott |

    Op mij maakt deze man een verwarde indruk. Alsof hij als Duitser in Nederland (en blijkbaar als alleenstaande) ontheemd is geraakt. Het is waar dat 'De energiesector' met zijn enorme financiële belangen sommige ontwikkelingen afremd en andere juist bevorderd maar ik geloof niet dat het daarvoor nodig is gebruik te maken van methodes zoals door deze wetenschapper worden beschreven. Ik heb met hem te doen!


    Daniel Estulin legt in zijn boek 'De ware geschiedenis van de Bilderbergconferentie' op een goed onderbouwde en zorgvuldig gedocumenteerde manier uit hoe het streven naar wereldmacht (iets dat al in een ver gevorderd stadium is!) in zijn werk gaat. Ook in het licht van dat boek geloof ik niet dat deze Duitser het bij het rechte eind heeft.


    Tsja, wat kan ik er verder over zeggen? Ik hoop hoe dan ook dat het goed met hem zal gaan en dat hem verder niets ernstigs zal overkomen. Het grijpt me aan. Ik zou nu ook best een borrel kunnen gebruiken ware het niet dat ik allergisch ben geworden (al heel lang geleden) voor alcohol. Een joint zou me nu best smaken maar momenteel heb ik niets in huis en ik heb ook geen zin om er nu nog op uit te gaan. Ik ga een lekker warm kopje kruidenthee drinken!