Lezing met Dan Millman

dinsdag 15 mei 2007 16:01 | nadiavanraam | 2930 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Lezing "Vredig hart, strijdbare geest" met Dan Millman

Dan Millman laat met veel humor en wijsheid nieuw licht schijnen op de vreedzame weg van de krijger – ons verlangen naar zingeving, doel en verbinding. Je zult op een nieuwe manier kijken naar hoe de realiteit in elkaar zit en hoe spirituele wetten in het dagelijkse leven te benutten: hoe angst en onzekerheid te overstijgen, kennis om te zetten in actie en balans te verwerven in ieder aspect van je leven – met je hoofd in de wolken en je voeten stevig verankerd in de grond.Reis met Dan mee op zijn vreedzame weg van de krijger als hij op zeer praktische wijze manieren aan de hand doet hoe met een meer vredig hart door het leven te gaan en tegelijkertijd met een strijdbare geest. Na deze avond zul je je waarschijnlijk geinspireerd en energiek voelen, maar wat belangrijker is, je zult met nieuwe perspectieven huiswaarts keren die je een levenlang van dienst kunnen zijn. Deze reminders zullen net zo realistisch als radicaal zijn.

Deelnemers worden in de gelegenheid gesteld vragen te stellen, met elkaar te praten en een dialoog aan te gaan. Dus kom met een open geest, met je gevoel voor humor en neem een dierbare mee. Je zult achteraf blij zijn dat je dat gedaan hebt!

In ‘een vorig leven’ was Dan wereldkampioen atletiek, coach aan een universiteit, martial arts leraar en onderwijzer. De twaalf boeken van Dan, inclusief ‘Het Pad van de vreedzame Krijger’, hebben miljoenen lezers in 29 talen geinspireerd. De film ‘Peaceful Warrior’, met Nick Nolte in de hoofdrol, is gebaseerd op Dan’s eerste boek; zijn laatste boek ‘Wisdom of the Peaceful Warrior’ is nu beschikbaar. Dan’s presentaties en seminars hebben vele leiders op het gebied van gezondheid, psychologie, educatie, business, sport en kunst geraakt. Dan heeft drie dochters en twee kleinzonen en is al 30 jaar getrouwd. Kijk voor meer informatie ook op www.danmillman.com

Datum & tijd 29 mei 2007, 19.30 – 22.30 uur
Locatie "Antropia" Driebergen
Prijs Euro 39,=
Aanmelden
www.heartevents.nl

informatie kunt u aanvragen via 06-53294701


Bron: Nadia van Raam