de kracht van intentie onomstotelijk bewezen door de wetenschap!

donderdag 1 februari 2007 10:41 | nadiavanraam | 8060 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Persbericht

Bestsellerauteur Lynne McTaggart in Nederland –
de kracht van intentie onomstotelijk bewezen door de wetenschap!


Op zaterdag 17 maart is Lynne McTaggart met twee vooraanstaande wetenschappers in Nederland voor De Intentie Conferentie, georganiseerd door Heart Events. Dit evenement zal plaatsvinden van 9.30 tot 17.30 u in het Pim Jacobs Theater te Maarssen en is het startschot van het grootste ‘mind-over-matter’-experiment uit de historie.

Met haar voorgaand boek ’Het Veld’ (een internationale bestseller) vergaarde Lynne een rol in de tweede What the Bleep-film: Down the Rabbit Hole. De langverwachte opvolger voor liefhebbers van dit genre, ‘Het Intentie Experiment’, verschijnt eind januari bij Ankh Hermes (ISBN 978 90 202 8456 0).

‘Het Intentie Experiment’ neemt ons mee op een reis waar we naast het ontdekken wat intentie nu werkelijk is, leren hoe we er gewenste resultaten mee behalen. Waar het van geoefende meditatie-beoefenaars al langer bekend was dat ze fysieke processen kunnen beheersen en op afstand anderen kunnen beïnvloeden, laat McTaggart zien hoe iedereen dit kan. Dankzij de apparatuur die de wetenschappers meenemen, zullen de effecten van intentie live zichtbaar zijn tijdens de conferentie.
De sleutel om in een effectieve staat van intentie te komen ligt in de juiste oplading, een piekstaat bereiken, indachtigheid ontwikkelen, samensmelten met dat wat beïnvloed dient te worden, mededogen en een specifieke intentie uitdrukken.

Het gezegde dat goede intenties geen nut hebben, dat het om daden gaat, is in dit boek briljant weerlegd door wetenschapsjournaliste Lynne McTaggart’s nieuwe boek ‘Het Intentie Experiment’. McTaggart overlegt duizelingwekkend bewijs van de spectaculaire kracht van intenties vanuit een breed toepassingsveld, statistisch belangrijke onderzoeksrapporten als ze ons meeneemt op een tocht langs de allerlaatste onderzoeksresultaten in het relatief nieuwe gebied van bewustzijn.

Een van de meer opzienbarende feiten in het boek zijn de trainingsresultaten van atleten die niet fysiek trainen, maar hun training slechts visualiseerden, die toch 13 tot 16% meer spiermassa ontwikkelen. Voor de topatleten van deze wereld is dit een essentieel onderdeel van het trainingsprogramma en deze methodiek kan iedereen toepassen op zijn eigen activiteiten.

Hoe is dit alles mogelijk? Atomen kunnen zich aan elkaar hechten en zich gedragen als een enorm atoom, een verhit koolstof-60 molecuul kan golfpatroongedrag vertonen waarbij het zichzelf beïnvloedt, menselijke lichamen kunnen dienen als ontvangende en zendende antennes, levende dingen laten bewustzijn zien van het welzijn van andere levende dingen in hun buurt, biovelden veranderen bij het zenden en ontvangen van helende intenties, fysieke toestand verbetert als anderen gefocuste helende intenties zenden, verschillende vormen van meditatie produceren zeer verschillende hersengolven, hersengolven kunnen worden gemanipuleerd om transcendente of angstaanjagende ervaringen te initiëren, de zon en geomagnetische activiteiten hebben een invloed op telepathische en telekinetische vaardigheden.


Op 17 maart a.s. komt Lynne met twee van haar vooraanstaande wetenschappers,
te weten Gary Schwartz, Ph.D. (VS) en Dr. Konstantin Korotkov (Rusland),
naar Nederland om kennis en praktijk van deze materie te delen in De Intentie Conferentie.

Voor pers informatie, Praktische info
recensie-exemplaren en interviews, Kaarten à 165 euro (tot 1 febr 149 euro)
neemt u contact op met: info op (030) 6622 902 of
organisatie: Heart Events info@heartevents.nl
www.heartevents.nl
Thom Schouten
T 0641 420 234
E thom.schouten@heartevents.nlBron: Heart Events