Unieke workshop "de kunst van gelukkig leven" met Marie Diamond (The Secret) en Tom de Kok

donderdag 7 juni 2007 18:19 | nadiavanraam | 4275 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Unieke eenmalige workshop "de kunst van gelukkig leven" met Marie Diamond (leraar uit The Secret) samen met Tom de Kok (LOA expert) op 30 juni 2007

Tijdens deze workshop leer je hoe de The Secret oftewel de LOA in de praktijk te brengen en word je tevens meegenomen naar het volgende niveau! Als Diamond Feng Shui expert en LOA leraar is Marie’s expertise om mensen te helpen hun omgeving dusdanig in te richten dat deze je gaat ondersteunen in het bereiken van je doelen. Haar ervaring is dat wat je in jouw omgeving weerspiegelt, beinvloedt voor 33.3 percent de resultaten van LOA.

Zij combineert hierin de oosterse filosofie met haar traditionele opleiding. Met haar Diamond Feng Shui technieken gebruikt ze de energie van de omgeving om de LOA voor succes, gezondheid, gelukkige relaties en inspiratie vlotter en sneller te laten verlopen en om de omgeving van de werknemers in een bedrijf te beinvloeden, wat tot gevolg heeft dat er een veilige en aangename sfeer ontstaat. Dit heeft bij sommige van haar klanten bijvoorbeeld een omzetverhoging tussen de 25% en 1100% tot resultaat gehad, bij andere (oliebedrijven) 5 miljoen werkuren over vijf jaar zonder noemenswaardige bedrijfsongelukken.

Tom de Kok is gespecialiseerd in vele effectieve technieken om - in lijn met de LOA - een leven te creeren waarin innerlijke rust, gezondheid, overvloed en plezier centraal staan. Tijdens deze workshop zal hij, naast een gedegen LOA-basis, diverse van deze technieken overdragen zodat de deelnemer direct aan de slag kan.

Marie Diamond is Belgisch, maar is nu wonende in Malibu, California en heeft talloze Hollywood sterren, grote filmregisseurs en –producers, grote artiesten en beroemde schrijvers geadviseerd. Zij stelde deze mensen in staat meer succes te boeken op allerlei gebieden in hun leven. Zij benadert de LOA al meer dan 20 jaar op haar geheel eigen wijze en deelt graag haar kennis en methode met je. Zij heeft klanten en studenten in meer dan 140 landen en haar team bestaat uit 30 consulten in 10 landen werkzaam.

Tom de Kok is LOA expert en trainer. Als een van de weinigen is hij zich altijd bewust geweest van deze Universele wet en de werking van ons universum en leeft wat hij uitdraagt. De afgelopen 25 jaar heeft hij zich gespecialiseerd in een scala aan technieken om effectief gebruik te maken van de LOA en aanverwante wetten. Hij organiseert al vele jaren LOA seminars en -workshops waar hij alle vragen op dit gebied beantwoordt en technieken overbrengt.

Datum & tijd Zaterdag 30 juni 2007
Van 9.30 uur tot 18.00 uur
Locatie Pim Jacobs Theater te Maarssen
Prijs Euro 169,= inclusief lunch
Voertaal

Aanmelden Nederlands

Bestel via www.heartevents.nl
Nadere informatie kunt u aanvragen via info@heartevents.nl of 06-53294701

Bron: van Raam

 Quote

Kan het denken zichzelf leeg houden? Op dat moment, dan is er die energie. Je hoeft er niet eens om te vragen. Wanneer er ruimte is, is er leegte en daarom kan het vol energie zijn. Dus in rein maken, in het beëindigen van de dingen van het huis, van verdriet, kan het denken helemaal leeg zijn, zonder motivatie, zonder verlangen? Terwijl je hieraan werkt, het huis schoon houdt, komen andere dingen vanzelf. Jij bent niet degene die de aarde daarvoor bewerkt. Dat is meditatie.
Krishnamurti