Gietvloeren zijn helemaal hot!

donderdag 16 september 2021 12:03 | Liefdeskruiden | 13 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Zilva is specialist in gietvloeren, beton ciré, terrazzo, marmer en woonbeton vloeren. Na dat we onze nieuwe showroom aan de Middelbuurtseweg 8 in gebruik hebben genomen was het tijd om ook onze website aan te passen aan de nieuwe vormgeving. Inmiddels is dat karwei ook geklaard en zijn we natuurlijk super trots op het resultaat. Komt u ook een kijkje nemen op https://www.zilva.nl?

Nu kunt u via onze nieuwe website informatie vinden over de verschillende soorten gietvloeren en een groot aantal gietvloeren bekijken op onze portfolio pagina’s. Of u nu op zoek bent naar een houten vloer in visgraatpatroon of een stoere betonlook vloer, we laten u zien wat de mogelijkheden zijn. We zijn trots op onze nieuwe site en onze mooie showroom. Zilva vloeren wil vooral samen met de klant tot de beste oplossingen komen. Aandacht voor uw wensen en daarbij samen de mooiste woondromen uit laten komen, daar staan wij voor.

Voor een persoonlijk advies nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken via telefoonnummer 0318-304249 of het contactformulier op onze website. Een bezoek aan ons Zilvalab is een inspirerende ontdekkingstocht naar de mooiste basis voor uw nieuwe vloer.

Maak die afspraak en laat uw dromen uitkomen.

 Quote

Wanneer je leeft vanuit je hart, heb je geen ‘wereldbeeld’. Je hebt geen stelsel van overtuigingen, door middel waarvan je de feiten rangschikt. Je hebt weinig sterke meningen over wat dan ook, je bent meer een waarnemer geworden. Je staat open voor het nieuwe en weigert je vast te leggen op een idee of een principe. Je stelt je oordeel over situaties uit, want je houdt de mogelijkheid open dat er iets is wat je nog niet begrepen hebt. Oordelen hebben altijd iets definitiefs in zich; maar een hartgebaseerd kijken naar de wereld heeft geen behoefte aan definities.