Er is nu een nederlands alternatief voor Youtube

Vr 24 Januari 2020 15:02 | Zohra | 977 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Er is nu een Nederlands alternatief voor Youtube!Er waren natuurlijk al videoplatforms van Nederlandse bodem, dat is niks nieuws.... echter de meeste videoplatforms bieden jou niet de mogelijkheid om geld te verdienen met je eigen videos. SocializenOnline heeft nu een eigen Videoplatform van Nederlandse  bodem en je kunt er geld mee verdienen!

De dienst probeert in te spelen op de vraag: 'Is er een nederlands alternatief voor Youtube?'


Youtube wordt ook steeds moeilijker in hun 'monetization-voorwaarden' voor video's en de enige manier waarop jij geld kunt verdienen met jouw youtube kanaal is als je het koppelt aan je Google-ads account of aan Patreon, maar direct geld verdienen met jouw video's is niet mogelijk, tenzij je jouw video's upload naar VIMEO, maar die vraagt daar best een hoop geld voor.  Daarom zijn er ook veel mensen op zoek naar een Nederlands alternatief voor Youtube. Nederlandse mensen kunnen dus een NEDERLANDS videokanaal beginnen op de SocializenVideo dienst! Helemaal van eigen bodem!

Daarnaast is Youtube eigendom van Google, en Google is een heel eng bedrijf, daarvan zijn we allemaal op de hoogte. Helaas zijn we hier in de meeste gevallen van afhankelijk omdat de meeste mensen toch standaard kiezen voor Google-diensten. Alles en iedereen is tegenwoordig afhankelijk van Google, maar gelukkig zijn er alternatieven. Bovendien wordt er op Youtube heel veel gecensureerd. Op SocializenVideo is er géén censuur, want jij bent de baas en jou zal niet de mond gesnoerd worden zoals dat op een heel kinderachtige manier wél gebeurt op Youtube, waar je als een klein kind wordt behandeld!

Sociaal netwerk SocializenOnline is sinds kort een eigen videostreaming dienst begonnen, dat gekoppeld kan wordt aan jouw Socializen-account. Lid worden kan alléén mits je lid bent van SocializenOnline, omdat het gekoppeld wordt aan jouw Socializen-account, want het is immers een Socializen-dienst!

Video's uploaden naar de dienst is makkelijk. Je kunt ook jouw bestaande Youtube-video's importeren door simpelweg de url naar jouw Youtube-video in te voeren en alle bestaande informatie van Youtube wordt dan automatisch overgenomen! Je kunt eventueel ook nog aanpassingen maken!

Voor deze videodienst worden dezelfde privacy regels gehanteerd als voor het sociaal netwerk van SocializenOnline. Jouw privacy staat helemaal voorop en wordt te allen tijde gerespecteerd en niet misbruikt voor data-harvesting.

Begin een betaald videokanaal op SocializenVideo:SocializenVideo biedt jou de mogelijkheid om geld te vragen voor jouw video's. Het maken van een goede video is vaak veel werk en het is leuk als je voor al jouw werk ook een beloning kunt vragen, zodat je het niet allemaal voor niets doet! Handig voor mensen die regelmatig videotutorials maken en voor al hun werk een beloning willen. Of denk bijvoorbeeld aan tarot readers die uitgebreide tarot readings geven, zij kunnen ook gebruik maken van de SocializenVideo dienst.

De technologie die SocializenVideo gebruikt is zeer geavanceerd maar eenvoudig in het gebruik. Je raakt niet verstrikt in een 'woud van mogelijkheden' en zaken die je meestal toch niet gebruikt. Alles is heel makkelijk te vinden in jouw gebruikers-instellingen.
 

Ook kleine videokanalen zijn welkom:Op SocializenVideo ben je altijd welkom, ook als je een kleine kanaal hebt. Integenstelling tot Youtube, waar mensen met 'kleine kanalen' niet langer welkom zijn (Youtube verwijdert kleinere youtubekanalen omdat zij te weinig geld op leveren), zijn deze kanalen wél welkom op SocializenVideo. Je hoeft geen miljoenen volgers te hebben op jouw kanaal om bij ons een eigen videokanaal te mogen hebben omdat iedereen er toe doet, groot of klein!

 

Bloggen op de video website:


Op SocializenVideo kun je ook simpele blogberichten schrijven. Dit kan handig zijn als je een premiere van een bepaalde video wilt aankondigen of een onderwerp wilt uitdiepen. In deze blogjes kun je ook linken naar video's die je hebt geupload of zelfs jouw video's in je blogberichten embedden.

 

Wat is mijn opslagruimte?Momenteel krijg je gratis 1Gb aan opslagruimte. Hierin zitten ook jouw geïmporteerde Youtube video's verwerkt. Het importeren van Youtube video's kost maar weinig schijfruimte, dus je kunt voorlopig vooruit als je alléén maar Youtube video's wilt importeren. Directe uploads moeten na je 1Gb gratis schijfruimte betaald worden. Je kunt hiervoor extra schijfruimte bijkopen. Helaas moeten we, omdat er nog geen inkomsten gegenereerd worden, de kosten érgens mee terug verdienen. Er zijn (nog) geen investeerders. Bij SocializenVideo staat het belang en de privacy van de gebruiker voorop, maar de kosten moeten wel ergens uit betaald worden. Die kosten kun jij zelf terugverdienen als je jouw videokanaal tot een goed verdienend kanaal weet te promoten! Hoe het betalen voor uploads in de toekomst zal gaan verlopen kunnen wij op dit moment nog niet zeggen, het hangt er helemaal vanaf hoe succesvol de dienst zal gaan worden en of mensen het vaak zullen gaan gebruiken!
 

Helemaal nieuw:


De videodienst is helemaal nieuw. Het moet nog ontdekt worden door het nederlands publiek, en daarom vragen wij jou ook, als je dit blogbericht leest, om het te delen met jouw vrienden op Facebook, Twitter of eventuele andere social mediakanalen waarvan jij lid bent. Twitter het desnoods naar nieuwsdiensten of persdiensten.

Lees hier meer over SocializenVideo