Is het niet eens tijd voor een beter en Nederlands alternatief voor Facebook?

Vr 24 Januari 2020 14:40 | Zohra | 889 keer bekeken | 4 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

DELETE FAEBOOK: SocializenOnline biedt een alternatief voor het dominante Facebook


 

DELETE Facebook:


Ok, ik weet niet of we wel zo ver zouden moeten gaan dat we ook daadwerkelijk ons Facebook account moeten verwijderen,  Facebook kán handig zijn om contact op te nemen met bepaalde bedrijven en instanties die alléén maar via Facebook bereikbaar zijn, of bepaalde handige groepjes of pagina's waarvan je lid bent, maar wat wel belangrijk is, is dat we Facebook niet meer zo'n dominante rol laten spelen in ons leven.
 

Lees ook:

Profielpimpen op Facebook en Hyves alternatief 'Socializen', hoe doe je dat? Was je vroeger ook lid van Hyves? Zo ja, dan wé...
Facebook is momenteel het grootste sociaal netwerk ter wereld, echter vanwege de vele privacy-schendingen en het feit dat Facebook alles voor jou bepaalt, wie je mag zijn, welke profielnaam je al dan niet zou mogen hebben, of je een ontblote tepel wel of niet mag plaatsen of dat er een stukje bil op je foto te zien is, wat door het puriteinse Facebook als zéér aanstootgevend wordt gezien.

Het werd tijd voor een alternatief voor Facebook, want Facebook gooit met hun beleid in feite hun eigen glazen in. Je wordt voor het minste geringste geblokkeerd (Dit weblog is ook geblokkeerd van Facebook)

Daarnaast is Facebook een website die haar leden enkel en alléén gebruikt om geld te verdienen aan de massale data-harvesting waarmee zij zich bezig houden en al je gangen en standen worden nagegaan door 'Big Brother' Facebook. De massa is lid van Facebook, ook wij, want wij gebruiken Facebook om onze website te promoten, maar dat is nu onmogelijk gemaakt door de blokkade die wij momenteel ervaren!

Facebook is natuurlijk een 'state  of the art' sociaal netwerk, vól van technologische snufjes, en de massa vindt dat natuurlijk helemaal geweldig want 'Facebook is beter', vindt men, maar zitten wij werkelijk te wachten op technologie die zó eng is dat je constant in de gaten wordt gehouden bij alles wat je doet? Zitten wij er werkelijk op te wachten dat Facebook grof geld aan jou verdient, door jou de hele dag door allerlei advertenties te tonen die gebaseerd zijn op de dingen die jij post? De technologie die Facebook gebruikt is natuurlijk mooi en 'handig', maar ook erg gevaarlijk. Overheden kunnen jou in de gaten houden door de dingen die jij post op Facebook en jouw data wordt misbruikt om er grof geld aan te verdienen.

 

Het is tijd voor een eerlijk, vrij en privacy-veilig alternatief voor Facebook


Nederland heeft behoefte aan een sociaal netwerk waarop je jezelf kunt zijn. Een sociaal netwerk dat geen misbruik maakt van de privacy van haar leden, dat er niet op uit is om miljoenen te verdienen ten koste van haar leden, dat geen misbruik maakt van jouw data en waar jij te allen tijde vrij bent om te posten wat jij wilt posten. Zélfs blote tepels :-)

SocializenOnline ís dat nederlandse alternatief voor Facebook. Lees hier waarom je van Facebook zou moeten overstappen naar SocializenOnline.

SocializenOnline biedt jou een veilige én leuke online omgeving waar jij hetzelfde kunt doen als op Facebook én meer. SocializenOnline heeft diverse verschillende diensten die jouw online ervaring veraangenamen.

Alles wat je zoekt heeft SocializenOnline te bieden, zelfs een nederlands alternatief voor Youtubeeen nederlands alternatief voor Spotify en een nederlands alternatief voor Instagram.
 

Wat als jouw vrienden nog geen lid zijn van SocializenOnline?

'Al mijn vrienden zitten op Facebook, hoe krijg ik ze mee naar jullie website?'


Wel, je kunt ze laten weten hóe leuk het is op SocializenOnline. Je kunt jouw vrienden laten weten dat je op SocializenOnline je profiel kunt pimpen, net zoals dat vroeger op Hyves kon. Dat je op SocializenOnline gratis kunt bloggen,   en dat je met deze punten GRATIS een PRO-lidmaatschap kunt 'kopen' op de website. Dat je punten verdient met elke post die jij plaatst, elk bericht dat je liket en elk blogbericht dat jij plaatst. Daarnaast kun je jouw vrienden laten weten dat zij geld kunnen verdienen door leden te werven voor onze website, Voor elk nieuw lid dat jij aanbrengt via jouw persoonlijke affilliate link, verdien je € 0,15. Hoe meer leden er via jouw link lid worden, hoe meer jij verdient. Ok, je zult er niet stinkend rijk van worden, maar het is toch leuk meegenomen? Er is niet één website die jou geld geeft als jij nieuwe leden aanbrengt.

Lees hier meer over het affilliate-programma van SocializenOnline

Natuurlijk kun je Facebook behouden als jij daar belangrijke contacten hebt, maar je kunt SocializenOnline erbíj nemen, want het is echt het allerleukste alternatief voor Facebook, Twitter en Hyves. Nu moet jij alleen jezelf nog zien te overtuigen!
 

Bekijk de onderstaande promotievideo: 

Reacties

  Is dit reclame....

  Vr 24 Januari 2020 15:06 | Frank |

  Je bent nu op een open platform (YaYaBLa) aan het praten over hoe jou website beter is dan facebook.
  Ik keek even op je website en die zit vol reclame waar jij weer beter van word. Alleen de homepage 25 ads...

  Hoe heet dat ook alweer ... de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet.

  Ik zal het door de vingers zien, maar reclame is eigenlijk niet toegestaan op deze site :)

  De administrator...


  Is het niet eens tijd voor een beter en Nederlands alternatief voor Facebook?

  Vr 24 Januari 2020 15:13 | Zohra |

  Reactie aan de administrator....

  Dit weblog is een fanblog dat ik uit eigen beweging heb opgezet omdat ik fan ben van het systeem van Socializen en staat los van de website zelf, de advertenties die ik erop zet zijn gewoon ads waarmee ik hoop een klein centje te verdienen, net zoals de meeste bloggers. SocializenOnline is NIET mijn website, ik ben er slechts lid.

  Als dit niet ok is, dan kunt u het bericht verwijderen!


  Don't panic!

  Vr 24 Januari 2020 15:15 | Frank |

  Hey, doe maar lekker je ding man ;)


  Is het niet eens tijd voor een beter en Nederlands alternatief voor Facebook?

  Vr 24 Januari 2020 15:19 | Zohra |

  Ok, maar als je mij maar niet ziet als de eigenaar van de site die hier even reklame komt maken, dat is eigenlijk niet de bedoeling, eerder om het bestaan van SocializenOnline bekend te maken en de ads die ik in mijn blog heb zijn mijn eigen ads... op de website zelf zul je geen advertenties tegenkomen