De Gezondheid van morgen " Lezingen door artsen - Genezing langs geestelijke weg medisch bewijsbaa

Zo 19 Oktober 2014 14:58 | Bruno Gröning-Vriendenkring | 2551 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

De Bruno Gröning-Vriendenkring is intussen wereldwijd bekend. De betekenis en werking van de boodschap, die Bruno Gröning door zijn leven en zijn woorden aan de mensen heeft verder gegeven, wordt ook in onze dagen duizendvoudig bewaarheid. Genezingsberichten vanuit de hele wereld getuigen hiervan, dat mensen toegang kunnen vinden tot een kracht, die zelfs voor het door artsen vaak uitgesproken oordeel "ongeneeslijk" geen houvast heeft. Een kracht, die succesvol en allesomvattend nood en leed opruimt, zoals het voor het menselijke weten en kennis slechts in de verste verte mogelijk was. Bruno Gröning sprak over de "Goddelijke genezende kracht", de "Heilstrom". Hij was ervan overtuigd dat de mens, met behulp van zijn leer, deze kracht voor zich nuttig kan gebruiken.

De lezingen zijn onderdeel van een internationale reeks van lezingen in meer dan 70 landen door artsen en natuurgenezers die deel uitmaken van de Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep. De referenten, Dr  Blättner (KNO-arts) en Dr. Ohlendorf (Kinderarts) zullen tijdens deze lezing ingaan op de medische bewijsbaarheid van de genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning. Gedocumenteerde genezingen zullen worden voorgesteld en verklaard. Langs deze weg gezond geworden personen zullen over hun genezing vertellen. De wetmatigheden van de geestelijke geneeswijze worden uiteengezet. Iedere deelnemer krijgt de mogelijkheid, de werking van de geestelijke geneeskracht aan zijn eigen lichaam te ervaren.  

Alle geïnteresseerden zijn welkom  op zaterdag 15 november van 10.00-12.00 uur in het NH Atlantic Hotel, Deltaplein 200, 2554 EJ Den Haag -Kijkduin en zondag 16 november van 15.00  tot 17.00 uur SouthEast, Bijlmerdreef 1289, 1103 TV in Amsterdam. De toegang is vrij, een bijdrage wordt gevraagd.

 Meer informatie

 Youtube film over artsenlezing kunt u zien via https://www.youtube.com/watch?v=z0m7fGD2RB8

http://www.bruno-groening.org/nederlands  hier vindt u wetenswaardigheden over Bruno Gröning, zijn leer, de Bruno Gröning-Vriendenkring, de MWF, alsook meer dan 200 genezingsberichten.  Telefonische informatie 0475-326068. Hier kunt u ook informeren naar data van bijeenkomsten die in vele plaatsen in Nederland worden gehouden.

 http://www.bruno-groening-w.org, nieuwe site “Wetenschappers aan het woord’ (nog niet vertaald)

Link van de film van het genezingsbericht van Anneke Hagen https://www.youtube.com/watch?v=QJH3aYAm0Hc. en van de gezondheidsbeurs Utrecht

https://www.youtube.com/watch?v=z-euPng5thQ&feature=related met de genezing van ME van Margriet Koekoek.

https://www.facebook.com/BrunoGroeningCircleOfFriends


Verder wordt de documentairefilm ‘Het fenomeen Bruno Gröning’ in vele plaatsen vertoond. Trailer, informatie en reservering via http://www.bruno-groening-film.org Niet alleen de buitengewone genezingen en gebeurtenissen, die gebeurden tijdens het leven van Bruno Gröning, maken deze film tot een buitengewoon document voor de geschiedenis. Nee, inmiddels berichten toeschouwers ook over genezingen.

 

 

Bron: Medisch Wetenschapelijke Vakgroep van de Bruno Gröning-Vriendenkring