Dag van de duurzaamheid - bijzondere documentaire over hulp en genezing langs geestelijke weg "Het

Do 24 September 2015 12:41 | Bruno Gröning-Vriendenkring | 1913 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Op de dag van de duurzaamheid laten vele organisaties in heel Nederland zien hoe duurzaamheid past in het dagelijks leven. De documentairefilm ‘Het fenomeen Bruno Gröning’ is te zien op zondag 11 oktober (en op 13 december) in 3 delen, (incl. 2 pauzes) om 14.00 uur in het Nivon Centrum, Dirk Smitsstraat 76, 3031 XE. Meer dan 50 getuigen vertellen over buitengewone genezingen en gebeurtenissen tijdens het leven van Bruno Gröning (1906-1959). Originele film- en geluidsdocumenten, archiefmateriaal, groots opgezette speelfilm­scènes en de basis van zijn eenvoudige leer, die iedereen kan toepassen in het dagelijks leven, zijn in de film verwerkt. Wereldwijd zijn toeschouwers geraakt en enthousiast over de film en berichten zelf ook over genezingen. Verdere informatie en reservering via http://www.bruno-groening-film.org of 010-4612334.

De organisator van film is de Bruno Gröning-Vriendenkring/ Kreis für natürliche Lebenshilfe e.V. Alle geïnteresseerden zijn welkom. De toegang is vrij, een bijdrage wordt gevraagd.

Evenement op http://www.dagvandeduurzaamheid.nl/activiteiten/activiteit.php?n=bijzondere-documentaire-over-hulp-en-genezing-langs-geestelijke-weg&ID=249#sendafriend

Trailer kunt u zien via https://www.youtube.com/watch?v=vD_8C1e5fUE

De film wordt ook in Amsterdam, Delft, Arnhem, Sneek en Tilburg vertoond.

 

Verhalen van toeschouwers

Marion N., München

Een zeer indrukwekkende film, die toont, dat de verbinding tot God zo veel genezing bij ons als mens kan bewerkstelligen. God is het leven, - God is de liefde. God is zelferkenning. Teleurstellend is de tegenwerking ten opzichte van Bruno Gröning, ofschoon hij toch alleen het goede wilde.

Jana P., Bad Bevensen

Op 5 oktober zag ik de film. Nog steeds, dagen later, ben ik zeer onder de indruk en ontroerd over het verhaal Bruno Gröning. De film heeft een hoog moreel gehalte, rijk en arm zonder onderscheid, op de voorgrond de mens als mens, eerlijkheid, .. Ik ben gefascineerd door meneer Gröning, van alle mensen, die hij hielp, die hem sympathiek vonden… Grote waardering heb ik ten opzichte van de verhalen en hoop, dat de erfenis van hem steeds zal blijven bestaan.

Tina S., Potsdam

Door de film is mij de mens Bruno Gröning heel dichtbij gekomen, ... In het bijzonder is mij zijn totale liefde voor alle wezens opgevallen. Ook is mij nog eens heel duidelijk geworden, hoe egoloos deze mens was. Ik heb vaker een sterk kriebelen in het lichaam gevoeld en had achteraf enige tijd nodig, om weer tot mij zelf te komen. Energetisch was de film zeer intensief voor mij. Bovendien: Alle hoogachting voor de "makers" van de film.

Miriam V., Wenen

Er op attent gemaakt, nam ik tijdens de filmvoorstelling een open lichaamshouding aan en voelde daadwerkelijk de hele tijd kriebelen in de handen, daarna in het hele lichaam. Ik voelde trekken in de pijnlijke lichaamsdelen en had het gevoel alsof er in mijn lichaam iets in evenwicht komt. Ik heb dubbelzijdige scoliose en daardoor pijnen in de wervelkolom. Nu niets meer. Ik was door deze film zeer diep onder de indruk. Ook nu nog laat ik de genezende energie door mij stromen. ... Ik zal de film in ieder geval verder aanbevelen.


 


Bron: Bruno Gröning-Vriendenkring/ Kreis für natürliche Lebenshilfe e.V.