De hamvraag: Waarom wordt Joris Demmink kost van kost beschermd door de "˜VVD-misdaadgroep.

Vr 22 Februari 2013 11:52 | StevenBrown | 3925 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Resolutie: ‘Haal internationaal Gerechtshof weg uit Nederland vanwege Joris Demmink.
‘Christen’ krant Trouw vervalt in zijn oude geloof van heksenjacht op Micha Kat. Malleus Maleficarum.

Amsterdam-Noir-In het Amerikaanse Congres is bij het Huis van Afgevaardigden een resolutie ingediend om het Internationaal Gerechtshof uit Nederland weg te halen.

Bluffer ‘Top Justitie Pedo Boss Demmink’ zet zijn ‘Pr- Pedo-man Peter R. de Vries’ in zijn hemd.
Het Congres leest kennelijk niet de NRC politie scribent Marcel Haenen en de Trouw. En kijken kennelijk ook niet naar de ‘Pedo-Pr-man Maffioso Peter R. de Vries’ bij de Wereld Graait Door want die stellen immers dat Demmink een keurige integer hoogste baas van het OM en achter de schermen ook die van hun was , of stiekem nog is?

 

(‘Trouw Heksenjager Adri Vermaat’ verlopen van de drank, dementerend en altijd in voor een ‘gratis’ dineetjes van het “Pedo-OM.”)

De hamvraag: waarom wordt Demmink kost van kost beschermd door de ‘VVD-misdaadgroep’.
Maar men kan aan zijn klompen aanvoelen dat Demmink op een schat aan Staatsgevaarlijke  explosieve informatie zit, die wie weet hoeveel extreem hoog geplaatste koppen kan doen rollen als hij zou gaan leeglopen. Waarom zou anders o.a. de VVD-er Minister van justitie “Zwijn Opstelten” en zijn pulp-media zo halsstarrig deze minderjarige Schandknapen misbruiker jaar in jaar uit beschermen?

 

Meer van StevenBrown