Legalisatie Drugs Partij Nederland. (L.D.P.N.)

Do 13 November 2008 09:52 | StevenBrown | 5912 keer bekeken | 3 reacties | 5 x aanbevolen

Ik hoor als er weer eens een kind of volwassen is dood gereden door een dronken automobilist nooit iemand in de Tweede Kamer eisen dat de drank verkoop gestaakt moet worden. Ik hoor nooit iemand in de Tweede Kamer eisen dat de tabak verkoop gestaakt moet worden als de duizendste kanker patiënt een vreselijke pijnlijke dood is gestorven.

Met een glas whisky in de hand en een sigaret in de mond eisen zij een verbod op Paddo’s en wiet. Kan het nog gekker?

Reacties

  De duivel... ... ...

  Do 13 November 2008 22:59 | waarheenbeatrixdernederlanden |

   

  Of hebt je geen begrippenis; dat, als de duivel tegen de duivel opstaan vecht hij tegen zichzelf en maakt zijn eigen koninkrijk kapot!

  De drugs hoax

  Vr 14 November 2008 11:22 | Aservire |

  http://citysurfer.zaplog.nl/site/article/alcohol_dertig_jaar_gedogen

   

  Alcohol: Dertig jaar gedogen. 


  Stelt u zich eens voor: We gaan alcohol gedogen !


  De volgende stappen zijn nodig:

  -het wordt fabrikanten verboden om alcohol te fabriceren
  -edoch, de distilatie thuis wordt gedoogd.
  - cafe's wordt verboden alcohol in te kopen, behalve via de thuis distilateurs, via de
     achterdeur.


  Na een dertig tal jaren constateert de politiek dat:

  -de thuis distilatie veel overlast en brandgevaar veroorzaakt
  -de distilatie van alcohol winstgevend is en zich in de criminele sfeer afspeelt ( duhh want het was verboden)
  -er enorme winsten behaald worden met de illigale distilatie van alcohol  Hierop wordt het alcohol gedoog beleid verscherpt en alcohol wordt verboden !

  Tja hoe je als overheid een probleem creert (het afnemen van het recht op zelfbeschikking) en dan zelf weer de oplossing van het probleem weet !

  Drugs prijzen stijgen...

  Vr 14 November 2008 12:14 | Frank |

  Deze actie gaat als resultaat hebben dat soft-drugs, e.g. weed en hasj nog meer in het criminele circuit terecht gaat komen en dat de prijzen zullen gaan stijgen. Verder is, na het sluiten van alle coffeshops, de blowende Nederlander weer aangewezen op huisdealers. Deze huisdealers hebben dan ook Coke en Heroïne in huis (alles is dan illegaal) dus de over-stap naar hard drugs is dan veel kleiner dan nu het geval is. Kijk maar naar de omringende landen daar is het gebruik van harddrugs veel hoger, omdat de soft en harddrugs markt niet is gescheiden. Wat dat betreft heeft 30 jaar gedogen hier echt wel zijn vruchten afgeworpen.

  Ik ben voor de decriminalisering van drugs, laat de supermarkten en sigarenhandelaren maar voor de distributie zorgen van de wiet en hasj en stel enkele kwekers in het westland aan om een wietberg te kweken, en dan met subsidies vanuit europa kunstmatig de prijs laag houden, net als bij de melk en boterberg. Koop een paar kilo heroïne voor al die verslaafden in Nederland en geef ze elke dag genoeg om ervoor te zorgen dat in ieder geval niet je autoradio is gejat. Hier komen die geldlusige apothekers wel goed van pas... die verkopen nu ook al harddrugs!!!

  Zorg dat er zoveel wiet in Nederland in omloop is dat de prijs van een gram wiet niet meer interresant is voor "criminelen". Hier is wel een nuance op zijn plaats: Niet alle wietkwekers zijn criminelen. Maar we zijn dat wel een beetje gewend hier in Nederland om dingen over één kam te scheren. Alle moslims zijn terroristen, Iemand met een raar kapsel stemt wilders, alle paddestoelen zijn gevaarlijk en natuurlijk alle kwekers zijn criminelen.