Hoe gebruik je de Windows 8 Metro interface?

Thursday 21 February 2013 13:10 | lauw8 | 2693 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

De nieuwe Metro interface die is ingeluid met Windows 8, neemt een voorsprong op Windows Phone en is ontworpen om het leven makkelijker te maken op een tablet of desktop met touchscreen. Deze Windows 8 Metro interface (ook wel Modern-UI of Metro-UI genoemd) is de vervanger van het bekende Windows startmenu.

Met behulp van het oude vertrouwde toetsenbord en de muis, kan de Windows 8 Metro interface een beetje gedesoriënteerd aanvoelen. Op internet zijn veel klachten over deze nieuwe aanpak van Microsoft en daarom proberen sommige gebruikers dan ook de Metro interface zo weinig mogelijk te gebruiken, helemaal uit te schakelen of te verwijderen.

Als je van plan bent om de Metro interface toch een kans te geven, dan raad ik je aan om deze uitleg is goed door te lezen. Hierin worden een paar zaken duidelijk gemaakt en zal je daarom goed helpen om het gebruik van de Windows 8 Metro interface gemakkelijker te maken.

 Quote

"Zoek het ware praktische, materiële leven, maar zoek het zo dat je toch de geest ziet die er in werkzaam is: geest is nooit zonder materie, materie nooit zonder geest". Het is een opgave om zowel het kwaad onder ogen te zien, als het tegenwicht er tegen te ontwikkelen: de tegenwoordigheid van geest.
R. Steiner