Hoe gebruik je de Windows 8 Metro interface?

donderdag 21 februari 2013 13:10 | lauw8 | 3114 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

De nieuwe Metro interface die is ingeluid met Windows 8, neemt een voorsprong op Windows Phone en is ontworpen om het leven makkelijker te maken op een tablet of desktop met touchscreen. Deze Windows 8 Metro interface (ook wel Modern-UI of Metro-UI genoemd) is de vervanger van het bekende Windows startmenu.

Met behulp van het oude vertrouwde toetsenbord en de muis, kan de Windows 8 Metro interface een beetje gedesoriënteerd aanvoelen. Op internet zijn veel klachten over deze nieuwe aanpak van Microsoft en daarom proberen sommige gebruikers dan ook de Metro interface zo weinig mogelijk te gebruiken, helemaal uit te schakelen of te verwijderen.

Als je van plan bent om de Metro interface toch een kans te geven, dan raad ik je aan om deze uitleg is goed door te lezen. Hierin worden een paar zaken duidelijk gemaakt en zal je daarom goed helpen om het gebruik van de Windows 8 Metro interface gemakkelijker te maken.

 Quote

I believe that Gandhi's views were the most enlightened of all the political men of our time. We should strive to do things in his spirit: not to use violence for fighting for our cause, but by non-participation of anything you believe is evil.
Albert Einstein