Peter R. de Vries en Bas van Hout laten Steve Brown wurgen door hun Knokploeg.

zaterdag 13 oktober 2012 18:30 | StevenBrown | 4368 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Amsterdam-Noir-Beelden die nooit werden uitgezonden. Peter R. de Vries en Bas van Hout plegen een Moordaanslag met hun knokploeg/corrupte recherche op Steve Brown.

Steve Brown vecht voor zijn leven tegen een overmacht terwijl ‘Helden’ Peter R. de Vries en  Bas van Hout veilig in de ‘kast’ zitten.
‘VARA-man Peter R. de Vries’ en Panorama-‘journalist’ Bas van Hout laten Steve Brown wurgen door hun Knokploeg (10-16 man) samen met corrupte recherche( 10-12 man) en tegelijkertijd  tijdens het wurgen (poging tot moord) een valse betekenis af te dwingen  van Steve Brown voor misdaden die Bas van Hout en Peter R. de Vries n.b. net zelf hebben gepleegd met verborgen opname apparatuur in een besloten ruimte en het verstrekken van harddrugs door hun Junk-Judas en Draaideur Crimineeltje Ron Ostrowksi, etc. En dat noemt men in Nederland dus journalisten.

Meer van StevenBrown

 Quote

Onze diepste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze diepste angst is dat we grenzeloos krachtig zijn. Het is ons eigen licht en niet onze duisternis, die ons afschrikt. We vragen ons af: "Wie ben ik om briljant te zijn?" In feite is de vraag - Wie ben je om dat niet te zijn? Je dient de wereld niet door jezelf klein te houden. Er wordt geen licht verspreid als de mensen om je heen hun zekerheid ontlenen aan jouw kleinheid. En als we onszelf in onze eigen kracht tonen, geven we anderen mensen onbewust toelating hetzelfde te doen.
Nelson Mandela