Drugs,vreemdgaan,moordenaars en mishandeling achter de schermen bij P.R.de Vries.

vrijdag 19 december 2008 11:47 | StevenBrown | 5285 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

Het is druk achter de schermen bij P.R.de Vries naast zijn gebruikelijke Junkies medewerkers lag Lisette Knoop, voormalig eindredacteur van zijn programma te vozen met Cor van Hout. Dan is er nog één vrouwelijke redactie medewerkster die ligt te vozen met de veroordeelde moordnaar Rob Zegerius aka Bert Prins. De Vries zelf blijft ook niet achter op zijn beurt want die wipt weer in de groep van Holleeder.

Externe link: /stevenbrown/2008/12/de-stiekeme-wer.html

Reacties

  hoi

  zondag 21 december 2008 15:06 | seanconnor |

  hoi Steve, ik bewonder de erecode van jouw wereldje om elkaars vrouwen en kinderen niks aan te doen. Aan jouw verhalen kan ik duidelijk merken dat jij ook problemen hebt gezien in jouw wereldje.

  In mijn wereldje, zijn er hele rijke mensen, die allemaal corrupt zijn, en die hebben helaas geen erecode om elkaars vrouwen en kinderen met rust te laten, Jonge vrouwen lijken eerlijk gezegd de ideale proefdieren voor zaken zoals waarmee de regering zich bezig houd.

  http://www.youtube.com/watch?v=TNbz8mYB_s0

  Zou willen dat de aivd ook zo vriendelijk was als jouw vriendjes, netjes elkaar doodschieten ipv lang pijn laten lijden en vrouw en kinderen vermoorden als je de code niet geeft.Meer van StevenBrown

 Quote

Haatgevoelens verdwijnen nooit uit deze wereld door te haten, maar door lief te hebben; dit is een eeuwige waarheid. Overwin toorn door liefde, overwin het kwade door het goede. Overwin de vrek door te geven, overwin de leugenaar door waarachtigheid.
BOEDDHA