Misdaadverslaggever beschuldigd van afpersing

donderdag 2 december 2010 23:30 | sueme | 4067 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Ricardo Ravelo & Sergio Villareal Ex-politieagent en drugscrimineel Sergio "El Grande" Villareal heeft de Mexicaanse misdaadjournalist Ricardo Ravelo van het Proceso magazine van afpersing beschuldigd.


Volgens Villareal heeft Ravelo hem om 50.000 dollar gevraagd om niet meer over hem te publiceren.


Afgelopen week verscheen er in Proceso magazine een artikel waarin wordt geschreven dat Villareal zijn politieke contacten zou hebben willen gebruiken om een afspraak te maken met President Felipe Calderón. Deze ontkende op het kanaal Televisa Villareal ooit te hebben ontmoet.


In een reactie liet Proceso weten dat de beschuldiging niet waar is en het om een lastercompagne zou gaan van de overheid, met samenwerking van Televisa.

Bron: Sueme!

 Quote

Iedereen ontdekt vroeger of minder vroeg in zijn leven dat het volmaakte geluk onbereikbaar is, maar weinigen staan stil bij de tegenovergestelde gedachte: dat hetzelfde geldt voor het volmaakte ongeluk. De krachten die zich tegen de verwezenlijking van die beide uitersten verzetten zijn van dezelfde aard: ze komen voort uit onze menselijke staat, die niets dat oneindig is verdraagt.
Primo Levi