Overheid gaat ook uw thuissituatie controleren!! STOP dit!.

Za 28 Februari 2009 18:40 | hpolie | 3818 keer bekeken | 2 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Beste mensen, ik plaats dit bericht, omdat dit een zeer ernstige zaak betreft, waar ik nu pas kennis van kreeg dank zij mijn e-mail berichten.
 

Stop de 'slimme' meters!


Het schijnt namelijk dat na de OV-Chipkaart, waar de overheid controleert waar we naar toe gaan, het 'rekening rijden' met het zelfde doel, het Elektronisch Kind en Patiënten Dossier (EKD en EPD) dat ons levenslang kan achtervolgen over alle medische en maatschappelijke problemen, de overheid ook graag wil weten wanneer wij thuis of uit zijn, hoe laat en hoe hoog we de verwarming aan zetten en hoeveel lampen of TV we aan hebben op welk tijdstip.


Op 14 juni 2008 liet het College Bescherming Persoonsgegevens, in een brief aan de minister van Economische Zaken, weten dat het wetsvoorstel over de 'slimme' energiemeter strijdig is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. ‘Het verzamelen en beschikbaar stellen van gegevens over het energieverbruik, ongeacht de toestemming van de betrokkene, is niet toegestaan”.


Op 10 november 2008 riep De Consumentenbond de Eerste Kamer op het wetsvoorstel ‘slimme meters’ af te wijzen. Dit omdat het oordeel van de Universiteit van Tilburg, die in opdracht van de Consumentenbond een privacytoets uitvoerde, luidde dat: ‘De invoering van de slimme energiemeter in strijd is met het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens (EVRM)’.

Onder het mom van energiebesparing worden binnenkort heel geruisloos energie kostende 'slimme meters' opgedrongen die er voor zorgen dat de overheid al ons energiegebruik per kwartier kan weten... Mensen: LAAT DIT NIET gebeuren!!


Onderteken die petitie!! Hier de link: www.wijvertrouwenslimmemetersniet.nl

Reacties

    Overheid kijkt burgers graag in de bek

    Di 3 Maart 2009 19:23 | Vincent Brunott |

    Deze slimme meters doen me denken aan iets wat een jaar of vijf geleden het nieuws haalde. Ergens in een nederlandse gemeente bleek toen dat uitkeringsgerechtigden via de watermeter werden bespioneerd. (Of dit nog steeds plaatsvindt weet ik niet). Op een of andere manier kon de 'sociale recherche' uit de meterstanden min of meer afleiden of er op adressen van alleenwonende uitkeringsgerechtigden meerdere keren kort achter elkaar gedouched werd.

    Als er zo'n vermoeden van 'veel-doucherij' ontstond werd het betreffende adres vervolgens door 'sociale rechercheurs' in de gaten gehouden. En als bij zo'n  alleenwonende uitkeringsgerechtigde dan regelmatig iemand een nacht overfbleef, ontstonden er problemen zoals dreigende strafkortingen en betuttelende gesprekjes waarin de verdachte uitkeringsgerechtigde geacht werd zich 'voor het oog van de samenleving' weer eens helemaal binnenstebuiten te keren.

    Hoog tijd dat wij, natuurlijk wel met een gasmasker op, de overheid nu eens echt in de bek gaan kijken!


    Bij sommige mensen zitten al van die kastjes in de muur,

    Di 24 Maart 2009 15:54 | Vredes Pijp Indiaan |

    Er bestaan nieuwe dingen, die worden door een electricien door de muur getrokken, met zo'n lange ijzeren trek draad net zoals ze stopcontacten aanleggen. De infra structuur ligt in ieder huis.

    Daar plaatsen ze die verborgen mics. enzo....

     

    Martelen mag, kijk maar mee. Dat je wel een gasmasker op moet doen als je gaat protesteren samen met anderen moet je letterlijk nemen, als je kijkt heeft de oproer politie vrijwel altijd gasmaskers op, als je het inademt krijg je op latere leeftijd kanker.

     

     

    Overlevenden vertelden dat in de huidige tijd, de Nederlandse pseudo staat marteld totdat men is overleden, daarna wordt men bijgebracht, en men leeft weer. Slachtoffers verklaren meerdere keren te zijn gestorven. Kan een mens bewijzen meerdere keren te zijn gestorven? Het is technisch mogelijk, maar hoe gruwelijker een misdaad van de Nederlandse pseudo staat, er zijn geen woorden voor. Iedereen weet dat het kan, maar dit gaat wel heel erg ver. Slachtoffers verklaarden dat het ondraaglijk is, te moeten sterven, maar dan ook nog verder te moeten leven, aan de grenzen van deze zeer intelligente misdadigers en hun gewetenloze experimenten op onze dierbare bevolking is geen einde. Met folteren verdient de regering ongeveer tussen de 4 miljoen tot 6 miljoen euro per persoon. Kosten ongeveer 3.000 euro per dag met pieken tot 40.000 euro. Wat veel geld lijkt, maar deze mensen hebben oneindige financieele middelen, dit wordt opgebracht door de belasting betaler.

    Vanzelfsprekend zijn er hardwerkende goedbetaalde mensen (door de regering) die ook op dit forum zitten om ons in de gaten te houden en eventueel in diskrediet te brengen. Zorg dat je jezelf nooit laat beoordelen op een enkele reactie. En onthoudt dat het gaat om wat goede mensen denken, niet wat slechte mensen zeggen.

    Inleiding:

    Terreur op de Nederlandse bevolking met geavanceerde hoogwaardige technologie door de pseudo Nederlandse staat, overtreding alle wetten die menselijkheid moesten waarborgen, in opdracht van corrupte hooggeplaatste politici en zeer rijke scrupuleuze corporaties.

    Excuses om onschuldige nederlanders te martelen.

    a. Post redeneren. De meeste redenen over te gaan tot martellen van onschuldige mannen, vrouwen en kinderen in Nederland zijn hierop gebasseerd. Het komt er op neer dat een persoon wordt geselecteerd voor jarenlang martelen en surveillance om wat voor reden -zoals geheim landsbelang, verondersteld subversief te zijn- dan ook. De waarheid is, dat het doel van martellen en surveillance is om met geloofwaardige leugens te komen waarom de surveillance uberhaupt nodig was.

    b. Liegen dat martelen en surveillance van onschuldige Nederlandse staatsburgers iets is tussen 2 gelijkwaardige instanties. De Nederlandse staat doet voorkomen alsof haar slachtoffers zich net zoals in een sportwedstrijd of als in een oorlog tussen landen eerlijke kansen hebben. De realiteit dat gewone mensen plotseling jarenlang in hun eigen huis te maken krijgen met video camera's en dat het militaire operaties tegen gewone mensen in thuis zijn wordt altijd ontkent.

    c. Demoniseren van de slachtoffers. De slachtoffers waren nu eenmaal verschrikkelijke mensen, ze verdienen wat ze hebben gekregen, en het 'gewone' volk moet worden beschermd. Deze terreur op het Nederlandse volk wordt in de media neergezet als een 'liefdevolle' soort van regerings ingrijpen, feitelijk zegt de wet dat het niet mag, en daarom heet het 'verstoren'.

    d. Volwassen mensen worden vergeleken met kinderen. De ouderlijke wijze om martellen goed te keuren. Deze onschuldige nederlandse mannen, vrouwen en kinderen weten niet wat goed voor ze is, ze kunnen nu eenmaal niet hun eigen keuzes maken. Het martellen en vergiftigen van deze mensen is een daad van liefde namens de Nederlandse staat. Als ze wijzen op hun mensenrechten is het alleen maar duidelijker dat ze kinderlijk en naief zijn.

    e. De informatie die wordt verkregen is belangrijk voor de Nederlandse staat. Dit is de typische NAZI medische gegevens verkrijgen kijkwijze. De research is nodig voor onze nationale veiligheid, omdat er belangrijke medische en psychologische gegevens worden verkregen, naast de andere informatie die wordt gestolen. (Praktijk, wiskundeleraren, natuurkundeleraren, scheikunde leraren worden jarenlang gestalkt, hun bezittingen worden vernietigd, ze plegen gedwongen zelfmoord, al hun research verdwijnt naar het buitenland. Intellectuele uitroeing. )

    f. De slachtoffers wilden het. Typisch het excuus van een verkrachter. De slachtoffers wilden gemarteld worden en aandacht hebben van de terreur staat Nederland. Tijdens het martellen wordt vaak het Stockholm syndroom opgewekt. Veel slachtoffers geloven ook dat het hun schuld is. Bijvoorbeeld, ja we hebben nu toch een nieuwe woonwijk in Enschede, blijkbaar doen ze ook goede dingen. Terwijl onschuldige slachtoffers die klagen nog steeds jarenlang gevangen zitten.

    g. De slachtoffers worden genezen. De onschuldige Nederlandse mannen, vrouwen en kinderen worden zo gruwelijk gemarteld, het lastig vallen wordt geminderd, als het slachtoffer beter wordt, claimed de Nederlandse staat dat ze deze mensen 'genezen' hebben. De Nederlandse staat hielp deze mensen alleen een handje.

    h. Maak het martelen algemeen aanvaardbaar. Hoe meer mensen in de Nederlandse regering meewerken aan deze misdaden tegen het Nederlandse volk hoe meer steun er is om het te verbergen, en ermee door te gaan. Buitenlandse agentschappen krijgen meekijk in de verkregen martel gegevens of van het Nederlandse gestolen intellectueel eigendom. Blijkbaar heeft Nederland nog veel toe te voegen aan de data verkregen in de concentratiekampen ten tijde van de grote oorlog tot 1945.

    i. Status quo. Laat zien hoe de huidige staat van Nederland is. Het gaat toch beter met Nederland? Als Nederland deze misdaden tegen haar eigen bevolking niet had gepleegd, hoe zou Nederland er dan aan toe zijn? Praktijk, vernietigen van universiteiten, woonwijken, jonge mensen, onschuldige vrouwen, kinderen, kosten ca 4 tot 8 miljoen euro per slachtoffer, ca 4 miljard euro schade voor het Nederlandse volk, en dit alles ten bate van een niet nader genoemt groot land, en hiernaast het verlies van 30 jaar aan intellectueel bezit.

    j. De slachtoffers lieten zich martelen voor het geld. Belachelijk, martellen door de Nederlandse staat gaat vaak door tot de dood. Nogmaals het zijn militaire operaties tegen gewone mensen thuis.

    k. De slachtoffers doen de feiten slechter voor als wat het is. Het systeem van martellen is de afgelopen jaren geevolueerd, er wordt zoveel technologie bij gebruikt. Trauma en terreur op slachtoffers is iedere dag gemaximaliseerd. Slachtoffers leven onder een constante 24 uurs surveillance, in huis en buiten huis. Alles wat ze zeggen wordt op de meest gruwelijke wijze tegen ze gebruikt, zelfs lieve woorden worden omgevormd en tijdens het martelen gebruikt. Gewone dingen als naar de wc gaan of slapen worden misdaden. Dag en nacht met video camera's in huis, microfoons en speakers in het plafond waaruit de stem van het terreur team van de Nederlandse staat klinkt. Vaak wordt hierbij een combinatie van chemisch martellen gebruikt, via een geboort gat in de muur wordt er bijvoorbeeld plotseling een verdovend gas naar binnen gespoten. Of er wordt een sterk electro magnetisch veld op de muur naast de slaapkamer gezet. Mensen worden tijdens het slapen in hun eigen huis continue wakker gemaakt. De slachtoffers, worden eigenlijk gekozen niet omdat ze iets gedaan hebben, maar omdat ze weerloos zijn. Het is gewoon roof op het Nederlandse volk door een buitenlandse terreur staat, gefinancierd door rijke grote bedrijven in alle medische en intellectuele sectoren.

    Het probleem ontkennen.

    1. De slachtoffers zijn gek, deze wapens bestaan niet. De standaard leugens die dagelijks tegenover het Nederlandse volk worden herhaalt. De bewijslast ligt bij het slachtoffer om alle technologie uit te leggen die ontwikkeld is in geheime black projects, en om precies te verklaren wat de effecten van het martellen van dag tot dag zijn veroorzaakt door deze apparatuur. Alle martelmethoden veroorzaken psychische effecten, de slachtoffers zijn bijvoorbeeld paranoide, en daarom kan wat er met ze is gedaan niet gebeurt zijn. Als soms dan toch bepaalde wapens blijken te bestaan zegt de Nederlandse regering dat deze wapens nooit gebruikt zullen worden. Wie geloof slachtoffers, hoe hun vrouwen en kinderen voor hun ogen verkracht werden, door militairen en agenten? Dat slachtoffers zagen hoe in Nederland mensen werden vergast?

    2. Leg de klokkenluiders het zwijgen op. Val ze lastig, vernietig hun carriere, bedreig hun familie met de dood. Zorg dat ze volgende zijn. Realiteit, de Nederlandse regering staat onder invloed van een wereldwijd gedocumenteerde organisatie genoemt de CIA. Het is ook bekend dat na de 2e wereld oorlog de Nazi's werden uitgenodigt deze organisatie om te vormen tot de belangrijkste geheime dienst van de wereld. Nederland heeft te maken met directe nazaten van de nazi's, het probleem wordt gebagetalliseerd. Dit zijn en blijven echte Nazi's, ze zullen nooit stoppen, ze kennen geen mensenliefde. De tijd dat mensen konden doen dat Nazi's niet bestaan is voorbij, we zien dagelijks de gevolgen.

    3. Laat mensen die het opnemen voor de slachtoffers van de Nederlandse terreurstaat niet deelnemen aan het debat.

    4. Claim dat het systeem werkt. Herhaal dit iedere dag, 'you can't beat the system'. Zeker zijn er problemen, maar het systeem werkt toch? Je moet gewoon de erkende kanalen volgen, advocaten inhuren. Het systeem werkt alleen voor een kleine elite, maar dit werkt niet voor het gewone volk. We hebben te maken met mensen die Nederland tot op de hoogste wijzen verraden, deze mensen plegen verraad tegenover het Nederlandse volk.


    Nawoord, in Nederland zijn we in dezelfde situatie beland als net voor de 2e wereld oorlog. Toen der tijd werden mensen die het gevaar aan zagen gekomen preventief vermoord, want dat zou de oorlog voorkomen.

    Het is duidelijk dat Nederland in de komende oorlog zal moeten vechten, ik ben nooit voor oorlog geweest, maar het lijkt me beter dat die oorlog dan ver weg aan het oosten wordt gevochten. De mensen zoals militairen en agenten die nu ons volk martelen, vergiftigen, experimenteren met straling op onze kinderen, ouderen kanker verwekkende midellen toedienen, electroden tegen de wil van mensen in hun hersenen aanbrengen, zou het niet beter zijn om ze ver weg aan het oostfront te laten vechten tegen bijvoorbeeld de taliban? Opdat ze ons met rust laten?

    Het aantal gedocumenteerde zaken is erg groot, het is altijd hetzelfde, er verdwijnen in Nederland mensen, en de vinger wijst altijd richting een organisatie in het buitenland in het land van vrijheid en glorie. Maar de daders spreken Nederlands, ze zijn militair en agent, ze vechten een oorlog tegen de Nederlandse bevolking. En het Nederlandse volk weent. In Nederland worden iedere dag 50.000 mensen gedwongen zware chemische middelen te nemen, onder de noemer 'medicatie' en van veel van deze middelen is reeds in de jaren 70 vastgesteld dat ze kanker veroorzaken in laboratorium ratten.

    De slachtoffers worden langzaam maar zeker vermoord, aan het eind van hun leven schreeuwen ze iedere dag om hulp, maar de algehele cover werkt zo goed, pas op de begrafenis zijn familie leden overtuigt. 'Wat een gruwelijke dood.' U moet begrijpen dat de huidige martel technologie zeer winstgevend is, en dat deze altijd met een medische 'cover' wordt overdekt. Zoals aangegeven in paragraaf 1 'het probleem ontkennen.' Probleem is dat de slachtoffers zich steeds meer verenigen, en dat duidelijk wordt dat we met iets totaal nieuws hebben te maken, dat wil zeggen een nieuwe methode om mensen te laten verdwijnen, het kan tegenwoordig gewoon bij de mensen thuis, martelen met de nieuwste technologie. Zoals uitgelegt, 24 uur surveillance met camera's, microfoons, en speakers bij de mensen thuis. Een variant van het op tv al bekende big brother, maar dan met een scrupuleus publiek. Er zijn bewezen gevallen van implantaten waardoor met technologie stemmen in het hoofd door resonantie van de schedel wordt opgewekt, zodat de slachtoffers niet anders kunnen dan deze misdadigers te gehoorzamen. En soms komt in het nieuws dat zomaar iemand zoals Louis Seveke is vermoord door iemand uit zijn eigen kring, het feit dat de uiteindelijke 'trigger' langdurig is geconditioneerd met chemische middelen en terreur totdat hij zou gehoorzamen, hierbij ook bijvoorbeeld Volkert Van Der Graaf, die langdurig opgesloten bleek te zijn in een kamer waar er continue 'PIM HAAT JE' uit het plafond met speakers kwam, wordt ons allemaal onthouden.

    Laat het zo zijn dat er mensen zijn die meer verstand hebben dan alleen verslag doen van deze misdaden, en weten hoe deze misdadigers kunnen worden aangepakt. Ik ben een gewone Nederlander, gemartelt, vergiftigd, ja zelfs :( :( kunt u geloven dat ik iets overleefde wat ze ook in Auschwitz deden? Als ze het met miljoenen mensen kunnen gewoon omdat niemand het gelooft, als ze het kunnen met die andere die ik heb zien sterven, onder mom van 'medisch belang' en 'veiligheid', zou het dan niet beter zijn om me gewoon tegen de muur te zetten? Dat is ook wat veel slachtoffers vinden, deze terreur is zo ernstig zo gewetenloos, als u verder leest, het is een lot erger dan de dood, laboratorium rat voor de gruwelijkste experimenten.

    Deze mensen zijn niet in staat het leven van hun slachtoffers op een minder pijnloze manier te beeindigen.

    In Nederland zijn er dientegevolge verzetsgroepen opgericht. Niet langer mag het verzet alleen met woorden toezien? Hoe de pseudo staat het Nederlandse volk geselt, Nederlandse mensen laat verdwijnen, zwangere vrouwen, onschuldige verdedigingsloze ouderen, jonge mensen martelt, op de meest gruwelijke wijze die men denken kan. Het is de Nederlandse pseudo staat die de oorlog heeft verklaart aan ingezetenen, geborenen van de Nederlandse staat. De terreur op de Nederlandse bevolkingsgroepen kan niet zonder repressaile blijven. Geweld wordt niet gepropagandeerd. Er is voorzover zicht nog nooit belang geweest voor het Nederlandse volk door de mensen die zich verschuldigen aan deze terreur op het Nederlandse volk. De enigen die baat hebben bij deze terreur zijn buitenlandse corporaties of concerns.

    Spreekwoord:
    Een mens van wie alles is geroofd voor mensen die zich de Nederlandse staat noemen, maar van wie men zegt dat ze Nederland lang geleden hebben verraden, en zulke een vijand van het Nederlandse volk worden genoemd, mogen die overgaan tot de hoogste verdediging? En hoe zal het gewone geindoctrineerde Nederlandse volk behoudens de elite met name ouderen die geloven dat het Nazi beest is verslagen reageren?

    Recht:
    Gelijk in de 2e wereld oorlog komt het verzet bij elkaar, als een gewetenloos mens die meent te handelen voor de pseudo Nederlandse staat (maar dat niet is.) en waarvan het duidelijk is, zal tijdens een onafhankelijke zitting door het Nederlandse volksverzet worden geoordeelt. Geen enkel lied van het Nederlandse volksverzet is gemachtigd eigenhandig te handelen, maar mensen in wanhoop zullen niet worden veroordeelt zich te hebben verdedigt.

    Terorisme:
    Het is niet het Nederlandse volksverzet die zich schuldig maakt aan de meest ernstige misdaden tegen de menselijkheid. In de 2e wereld oorlog waren joden, zigeuners, of verzetslieden ook terroristen, maar al wat we willen is dat de terreur van deze 'uber' mensen op ons Nederlandse volk stopt. het verschil tussen toen en nu is dat de mensen nu 1 voor 1 verdwijnen, de overeenkomst is dat de mensen tot op het laatst toe geloven dat doen alsof het niet zo is de oplossing is.

    Erbarmen:
    Mensen die zich schuldig maken aan terreur op de Nederlandse volk zal worden aangeboden zich te bezinnen. Zodra onherstelbaar letsel is gedaan aan Nederlandse mensen, zal er geen weg terug zijn, en zullen de daders als vijand van het Nederlandse volk worden geregistreerd.

    Methoden:
    De wijzen waarop vele mensen van het onschuldige Nederlandse volk worden geterroriseerd is zo ernstig, en zo geavanceerd, maar zo gewetenloos, maar in tegenstelling tot in de 2e wereldoorlog worden mensen tegenwoordig 1 voor 1 afgevoert ter vernietiging in de onder diverse 'gecoverde' Nederlandse geheime concentratiekampen.


    Diverse in Nederland gebruikte martelmethoden, allen legaal geregistreerd als geneeskundige of terreur bestrijdende procedure en gebruikt door de Nederlande diensten:

    Sterven:
    Overlevenden vertelden dat in de huidige tijd, het huidige Nederland de Nederlandse pseudo staat marteld totdat men is overleden, daarna wordt men bijgebracht, en men leeft weer. Slachtoffers verklaren meerdere keren te zijn gestorven. Kan een mens bewijzen meerdere keren te zijn gestorven? Het is technisch mogelijk, maar hoe gruwelijker een misdaad van de Nederlandse pseudo staat, er zijn geen woorden voor. Iedereen weet dat het kan, maar dit gaat wel heel erg ver. Slachtoffers verklaarden dat het ondraagelijk is, te moeten sterven, maar dan ook nog verder te moeten leven.

    Neurofoon
        US Patent # 3,393,279. July 16th, 1968
        US Patent # 3,647,970. March 7th, 1972

    De neurofoon is een apparaat dat in een ziekenhuis buiten medeweten wordt geimplanteerd in het subject. Via electromagnetische golven kunnen stemmen en pijn worden geinduceerd door bijvoorbeeld resonantie. Slachtoffers verklaren zeer gruwelijke pijnen te lijden, en dingen tegen hun wil te moeten doen. Deze martelmethode is in Nederland legaal, daar het als een geneeskundige procedure staat geregistreerd. Het eerste gebruik stamt uit 1958, de moderne huidige gebruikte versies zijn vele malen geavanceerder. Laat geen sporen na, anders dan onverklaarbaar hersenletsel.

    Psycho-Acoustische Projector
            U.S. patent #3,566,347, (23/2/71)

    Een apparaat waarmee zintuigen van het slachtoffer worden uitgeschakeld. Laat geen sporen na, anders dan onverklaarbaar hersenletsel.

    Silent Subliminal Messages
        US Patent # 5,159,703. October 27th, 1992
    Extreme audio frequenties worden versterkt en gemoduleerd door de menselijke schedel, waardoor de hersenen van mensen geluiden waarnemen gelijk de modulatie, bijvoorbeeld met stemmen via een microfoon door de dader die het slachtoffer dingen tegen zijn wil laat doen. Laat geen sporen na, anders dan onverklaarbaar hersenletsel.

    Methoden om het menselijk bewustzijn te veranderen
        US Patent # 5,123,844. June 23rd, 1992
        US Patent # 5,289,438. February 22nd, 1994

    De hersenen van het slachtoffer worden blootgesteld aan verschillende frequenties om het bewustzijn van het slachtoffer te veranderen. Bijvoorbeeld woede, boosheid en haat. Maakt het bijvoorbeeld mogelijk een populatie elkaar uit te laten roeien. Laat geen sporen na, anders dan onverklaarbaar hersenletsel.

    Microgolf wapens
        U.S. patent #4,877,027, 31/10/89

    Modulatie met electo magnetische golven om de hersenen van het slachtoffer te koken. Laat geen sporen na, anders dan onverklaarbaar hersenletsel.

    Voor de mensen die twijfelen te worden gemonitord door de Nederlandse pseudo staat, de microgolf zender op planeet Mars 16 lichtminuten vanaf aarde zend volgens NASA met 100 milliwatt ( zie nasa.gov ), en als van zulk een afstand zulk een klein vermogen getraceerd kan worden, stelt u zich dan voor hoe makkelijk het is om de Nederlandse bevolking dag en nacht onder surveillance te hebben. Nederland heeft de twijfelachtige eer de meeste ingezetenen onder surveillance te hebben van alle landen op de wereld. Vermoed wordt dat van iedere computer met een niet nader genoemt besturingssysteem wordt bijgehouden welke data er wordt gezien of geproduceerd indien aangesloten op het darpa echelon netwerk, ook wel internet genoemd.


    Conclusie van door de Nederlandse diensten waaronder de staats politie toegepaste martelmethoden is daad ze zo geavanceerd zijn dat de slachtoffers vanuit welke locatie dan ook vanaf groote afstand remote gemarteld worden, dag en nacht, uur op uur, van seconde tot seconde. Nergens kan het slachtoffer schuilen, dit is zelfs in de 2e wereld oorlog niet voorgekomen. Nederland is een land waar alles lijkt voorzien te zijn van afluisterapparatuur. Bijvoorbeeld mobiele telefoons die in korte pulsen van fracties van seconde hoogwaardige gecomprimeerde audio opnames van langere perioden doorzenden zodat zelfs aan het accu gebruik van een telefoon geen bewijs van afluisteren kan worden waargenomen.

    Het huidige aantal geregistreerde Nederlandse slachtoffers loopt op naar de tienduizend. Er is geen sprake van een enkeling, het is systematisch. Hiernaast zijn er de toenemende euthanasie cijfers, waarbij getekent wordt dat mensen eens gezond waren maar onverklaarbaar ziek werden.

    Een ieder die vraagt 'waarom?, waarom?'. Ja het zijn Nazi's, ja ze hebben de macht, ze zijn groter dan ooit, machtiger dan ooit.

    En mogen we ons dan niet verdedigen? Omdat we gewone Nederlanders zijn komt het niet in ons op om geweld te gebruiken, maar een ieder die gemarteld is, vergiftigd is, wie heeft gezien dat mensen in Nederland vergast worden, ik vergeef u als u geweld gebruikt, maar ik mag niet oproepen om zich te verzetten anders dan met woorden, ons grootse probleem -het verzet- is dat we ons aan de wet houden. Nogmaals het verschil tussen toen en nu? 'Ze komen je tegenwoordig 1 voor 1 halen' terwijl toendertijd mensen tegelijk werden gehaald ter vernietiging. Tegenwoordig zijn er overal lieve woorden voor.

    En kan je iets doen?

    Omdat bijna iedereen wordt afgeluisterd proberen we de afluisteraars crazy te maken, gewoon door de telefoon zingen we het 'i make you crazy' crazy cop lied. Als je vermoed te worden afgeluisterd ga dan samen met de persoon met wie je telefoneert de afluisteraar treiteren, en probeer deze cops crazy te maken. Dit moet op de typische manier gebeuren, van na nana nana na, van die gemene wijsjes zingen die de illegaal meeluistere agent in het hoofd gaan zitten. Je vind vast wel iets om gemene woorden samen met je gespreks partner tegen deze meeluisteraars te zeggen. Het beste is als je makkelijke kinder versjes gebruikt zoals het crazy cop lied, op de wijs van sesamstraat.

    Geloof me, als die mensen al hun afluister apparatuur alleen nog maar met sesamstraat deuntjes of meneer de uil liedjes vol krijgen, worden ze misschien wel totaal crazy.

    Als het politiebusje bijvoorbeeld voor je huis staat, en je weet dat er een crazy cop inzit, gewoon voor het busje zingen 'crazy cop' 'crazy cop', maar altijd op deuntjes die gemakkelijk in het hoofd van de crazy cop gaan zitten. Ze zullen je nooit vergeten ;). Laat zien dat je geen gemakkelijk slachtoffer bent.

    Met de alsmaar bittere woorden, ieder jaar plegen ongeveer 26 Nederlandse politie agenten zelfmoord, ook hun eigen mensen worden vermoord door hun zelf, hier komt het spreekwoord vandaan, want het spreekt dat de meeste agenten die jong moeten sterven integer zijn, u weet wel 'the only good cop is a dead cop.' Uitgelegt op een andere manier, omdat de agent integer en goed was was hij goed, en omdat hij goed was moest hij/zij dood van zijn collega's.

    Geloof niet dat iedere agent of militair of arts zich met deze dingen bezighoud, het gaat om een groep hardnekkige terreur groepen binnen het Nederlandse politie apparaat. Er is geen enkel geval van daadwerkelijke bestrijding van misdadigers, enkel het belang van rijke bedrijven of scrupuleuze politici.

    Er zitten genoeg agenten en militairen ziek thuis, vanwege het niet eens kunnen zijn met deze misdaden tegen het Nederlandse volk, juist door de degene die ons zouden moeten beschermen.