wij christenen uit de heidenen spreken over een "Opname?"

Do 7 Februari 2008 23:36 | pieteropel82 | 3668 keer bekeken | 5 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

"Opname?"

Hoe "opname?" Hoe "kan" zoiets geschieden en hoe zou het kunnen plaatsvinden?

Stel u voor

op een bepaalde dag zitten wij s' avonds lekker naar de t v te kijken, ik ga even koffie halen en mijn vrouw trekt naar boven om haar nachtkledij aan te trekken, waarna we dan gezellig met ons tweetjes naar een dagelijkse aflevering gaan zien. Ontspanning noemt men dit.

Doch op het moment als we opstaan, word het programma plotseling onderbroken door een speciale nieusuitzending.

Verschillende onbekende vliegende voorwerpen ufo's genaamd, worden overal in de wereld waargenomen, iedereen is in rep en roer, doch hier en daar word verkondigd dat deze in "vrede" komen...  Ook hebben deze al een boodschap aan de wereldregeringen gezonden wat reeds vertaalt is, maar wat een geweldige sprong in de toekomst zal veroorzaken. Een toekomst die wij onmogelijk zelf konden verwezenlijken. Een beeld word voorgehouden van een soort verplaatsingmiddel, waardoor er geen wegen meer hoeven aangelegd te worden. Het milieu zal geen vervuiling meer kennen, elektrische stroom zal men  op 1 punt opwekken voor de hele wereld en dit zal vervoerd worden door speciale energiebronnen, tevens verzekerde men dat er schoon water weer zal vloeien en dat men weldra interplanitaire reizen zullen kunnen ondernomen worden.

Ze hebben zich al voorgesteld dat zij duizenden jaren geleden als test de mens op de aarde hebben geplaaatst om te zien hoe hij zou evolueren, in de jaren daarna hebben ze dit nog een aantal keer herhaald maar dan met grotere getallen en als experiment, doch het was wat tegengevallen, doordat men niet overeen kwam en er te vaak oorlog ontstond.

Zij waren een volk die vrede als hoofdzaak hadden en hun experiment had dit blijkbaar niet voorzien, er was een kink in de kabel gekomen.  Wij, de mensheid hadden nog niet zoveel gepresteert. En nu hadden ze besloten om hen die ze hier hadden neergezet weer te komen halen of de mensheid zover te ontwikkelen door middel van aan één persoon alle gegevens te geven. Doch hiervoor diende deze veel macht, zoniet alle aardse macht verleent te worden. Onder één wereldregering. de unoveiligheidsraad is in spoedzitting bijeen en men besluit met het oog op een nieuwe toekomst, de nieuw gekozen voorzitter als dusdanig voor te dragen...

Ben je "bereid" om dit te geloven?

Nee? dat is dan jammer want dan ben jij christen de grootste struikelblok. Waardoor hun zogenaamd programma waar duizenden, ja miljoenen naar uitkijken dat niet kunnen uitvoeren. Want dat is de enige voorwaarde. Ze willen door de hele aarde welkom genegen zijn.

Doch dit duurd nu reeds verscheidene weken, en overal is er wat gaande, die bidders staan in de weg en worden dan hier, dan daar harteloos vervolgd en in stilte in de gevangenis gegooit, waar een groot deel van omkomt. En dan geschied het plots : Flits!

Hetgeen dan zal gezegd worden....

Man lief, was me dat schrikken! Ik reed juist naar mijn thuis en ineens reed er ne auto zomaar voor mij in het wilde weg, van links naar rechts en botste frontaal op een tegenligger. En toen ik in mijn spiegel keek zag ik gelijk dat dit ook met andere voor en achter mij aan het gebeuren was, het was net een stockarrace, overal lagen ze bezaait! Amaai vriend dat gaat een tijd duren voordat die allemaal zijn opgeruimt, maar het ergste was, waar waren die chauffeurs? en die inzittenden?

"Ik zat in de tribune naar een wedstrijd te kijken tussen die coole ploeg van ons en de mietjes, een christelijke, de centervoor gaf de bal af en wilde schoppen, hij zag de kans schoon, en Flits! weg was dat hele elftal ! Ik stond met mijn mond vol tanden, die mietjes waren allemaal ineens verdwenen, ja behalve hun kleren dan! ik snap het niet, nee sorry je geloofd me niet, maar ik vrees dat ik er hoorndul van ga worden. Ik vrees dat die luchtverschijnselen ermee te maken zullen hebben.

Het was vreemd hoor, ja erg vreemd, ik was net aan het les geven over de evolutie, en Godsdienstfilosofie, ik wilde nog vragen aan vier of vijf leerlingen hoe zij daarover dachten, omdat ik meende dat ze daar een verschillende mening over hadden, maar ik draaide me om van het bord en ineens waren ze verdwenen. Ja ze waren altijd aan het bekvechten, en weerlegden haast al mijn argumenten met hun boek, ze meenden dat zij gelijk hadden.

Pffft , nee geen groot verlies hoor, alleen die verdwijning vind ik zeer moeilijk uit te leggen.

Geachte dames en heren,

Als officiel woordvoerder van de VN wil ik ten aanzien van alle vredelievende volkeren verklaren dat wij al het nodige zullen doen om die naties bij te staan waarvan de leiders verdwenen zijn. We zullen hen opsporen en bestraffen, waar zit hun verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van hun volk?

Dierbare gelovigen,

Ik dank u dat u vandaag naar de enige en ware universele kerk bent gekomen. Ik weet dat velen van u bij dit ongewone verdwijnen van zovele mensen dierbare famillieleden bent verloren. Ik geloof echter dat Gods oordeel hen heeft getroffen, omdat zij voortdurend oneens waren met de omwenteling die zich in onze eeuw binnen de kerk heeft voltrokken. Maar verheug u, want nu dat de reactionaire elementen uit ons midden zijn verwijderd, kunnen wij voortschrijden naar ons grootste en glorieuze einddoel: het verenigen van alle mensen binnen een broederschap vol wederzijds begrip en verzoeningsgezindheid.

Awel hé Louis, wil je echt horen wat ik ervan denk? Volgens mij was al dat gepraat over "opname" en die ontmoeting met Jezus Christus in de hemel achteraf gezien helemaal niet zo gek! Ik weet niet hoe het met jou staat, vriend, maar ik ga de bijbel opzoeken en al die verzen lezen die mijn vrouw onderstreept heeft. Ik wilde niet naar haar luisteren toen ze hier nog was, en nu is ze... ik weet niet waar?"

Beste lezers, kan het zo gebeuren?

Ja dit is slechts een idee, wat zou kunnen gebeuren, want is er iemand die hier al aan gedacht heeft? De wereld staat haast alle dagen aan de hemel te staren naar dit soort tekens  http://www.xerson.nl/content/view/410/ Doch Jezus sprak ook hierover in Mat 24Alsook als ik dit zo eens ernstig nalees, dan zie ik hier heel veel vergelijkend schrijven in wat op dit moment allemaal in de wereld en in de harten van vele mensen geschied. 

auteur : detuinman http://groups.msn.com/HartvolVuur

P.S. ook is er op deze website vandaag weer zulk bericht verschenen Buitenaards ?

Gedeeltelijke bron Hal lindsay, de planeet die aarde heette

 

Reacties

  Je bedoelt "The Rapture"?

  Zo 10 Februari 2008 10:20 | Lanoe |

  In Amerika zijn hier nog wel gekken voor te porren.

  Nederland is men te nuchter voor dit bijbelse sprookje, wat natuurlijk gebasseerd is op een kinderlijke kijk op de bijbel.

  Een bij elkaar geraapt verhaaltje van een geesteszieke priester.

                     Carpe diem homo universalis

      


  kijk zeidgeist en je weet echt waar het om gaat

  Zo 10 Februari 2008 12:18 | ludzer |

  ga via google zeidgeist bekijken ej je weet iets meer ja je word mogelijk wakker!!!!

  dit ter ondersteuning.

  Ik ben benieuwd wat jullie van deze film vinden.


  The Doomsday Code

  Ma 11 Februari 2008 12:05 | Frank |

  Armageddon

  De eindtijd zal volgens het profetische woord zeven jaar duren. In die zeven jaar zal een wereldheerser de macht op aarde uitoefenen. Deze machthebber, de antichrist, zal gedurende de eerste helft van zijn zevenjarig dictatoriaal regiem vrede en schijnbare voorspoed op aarde brengen. Ook met Israël zal het, door middel van een verbond, schijnbaar in orde komen. Hij, die wereldheerser, de antichrist, zal een zeer begaafd man zijn, wonderen doen en een dodelijke aanslag overleven. Na die 42 maanden, 1260 dagen. Op het hoogtepunt van die angstige periode voor Jeruzalem en voor het Joodse volk, aan het einde van die zeven jaren, komt de Here Jezus Messias Zelf het volk Israël te hulp.

  Ook word hierin duidelijk hoe de fundamentalistische cristenen eigenlijk veel gevaarlijker zijn dan terrorristen, omdat zij in deze tekst uit de bijbel als voorspelling zien en er alle aan doen om dez voorspelling ook uit tee laten komen.

  Echt een aanrader deze docu... laat ff weten wat jullie ervan vinden.

   

  http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=6439295521791525424&hl=nl" type="application/x-shockwave-flash" id="VideoPlayback" style="width: 400px; height: 326px;">

   

   


  Stelling:

  Wo 13 Februari 2008 22:16 | Vincent Brunott |

  Het bij 'christenen' aangewakkerde hongeren naar de eindtijd, de antichrist en de wederkomst van de messias, creëert een gat in de markt dat met een goed script, voldoende startkapitaal en de juiste mensen te vullen moet zijn...


  Zo ziet dan een vacature eruit... hihi

  Wo 13 Februari 2008 23:53 | Frank |

  Medewerker voor apocalypse, op korte termijn, want de eindtijd is nabij.

  De Medewerker draagt zorg voor vakbekwaam beheer en onderhoud van de natuurgebieden en gebouwen en draagt bij aan een gastvrije uitstraling.
  De Medewerker komt voornamelijk te werken en is verantwoording verschuldigd aan God himself.

  Voor de functie wordt gevraagd:
  - een LBO werk- en denkniveau, verkregen door relevante opleiding
  - ervaring met uitvoerende werkzaamheden
  - rijbewijs B(E) en bij voorkeur een EHBO-diploma.

  Het betreft een fulltime functie voor de duur van een eeuwigheid.