Managers leren waarderen

Wo 4 Juli 2007 17:35 | peter ter haak | 2300 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

“Managers kunnen vanaf nu leren waarderen”


Het geven van waardering is een vaardigheid die bij veel managers en leidinggevenden nog wel wat aandacht vergt. Vraag maar aan de gemiddelde Nederlandse medewerk(st)er.

Vanuit dit oogpunt heeft Ter Haak Training een aantal korte workshops en verdiepende trainingen ontwikkeld waarin leidinggevenden leren hoe het ook alweer zit met waardering en het geven van complimenten.

Wat is er zo moeilijk aan het geven van een compliment? Een compliment dat niets kost en zoveel oplevert, getuige de talloze managementboeken?

En als het zo belangrijk is, waarom doen we het dan zo weinig? Kijk eens naar de rapportcijfers volgend uit de diverse medewerkerstevredenheidsonderzoeken of luister eens naar een medewerker.

Ter Haak Training heeft een duidelijke visie en daarbij een paar hele leuke nieuwe dingen bedacht, maar belangrijker: als eerste een aantal zaken aan elkaar geknoopt, waardoor het muntje heel snel valt bij managers. Met als gevolg: (veel) Winst door iets te geven dat geen geld kost. En dat op korte termijn. Ik denk dat slimme organisaties heel geïnteresseerd zijn, aldus Peter ter Haak van Ter Haak Training.

Bron: Ter Haak Training