Man misbruikt zes minderjarige oppaskinderen

dinsdag 3 oktober 2006 15:33 | Johan007 | 3041 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
LEEUWARDEN -Een 41-jarige man uit de gemeente Wunseradiel zit sinds twee weken vast op verdenking van ontucht met zes minderjarige meisjes. Dat meldde het Openbaar Ministerie (OM) in Leeuwarden maandag.

De man zou van 1 maart tot en met september dit jaar thuis vier van de zes meisjes hebben misbruikt. De vrouw van de verdachte ving de kinderen thuis op, omdat ze als oppasmoeder werkte. De vrouw is overigens niet verdacht.

Van de vier meisjes zijn twee acht en twee vijf jaar oud. Een vijfde slachtoffertje zou een achtjarig vriendinnetje van zijn dochtertje zijn. Eind 1999 of begin 2000 zou de man daarnaast een toen driejarig meisje hebben misbruikt. Ook dat meisje werd door zijn vrouw in de rol van oppasmoeder opgevangen. In 2000 is namens dat meisje aangifte gedaan bij de politie, maar gezien de leeftijd van het vermeende slachtoffertje lukt het niet genoeg bewijs te verzamelen en is de zaak nooit doorgespeeld aan justitie.

De verdachte Fries is op 19 september gearresteerd. Hij ontkent de meisjes te hebben misbruikt. Woensdag beslist de raadkamer van de rechtbank in Leeuwarden of de man ook de komende maand vast blijft zitten.

Externe link: http://www.yayabla.nl

 Quote

De politiek heeft geen toekomst; de politiek heeft alleen bestaan vanwege de neurose waarin de mensheid leeft. Als die neurose eenmaal verdwenen is, verdwijnt ook de politiek.
Bhagwan Sri Rajneesh