Stembusfraude ?

zondag 19 maart 2017 19:19 | OuweTaaie | 1049 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

 Stembusfraude

Het verschil tussen de peilingen, waarin de PVV in januari nog op meer dan 30 zetels stond, en de uitslag (20 zetels) voedt wantrouwen onder de PVV-stemmers. Een grote groep vermoedt stembusfraude. Bijna honderd mensen die meededen aan het onderzoek, vooral PVV-stemmers, geloven de verkiezingsuitslag niet

---------------------------------------------------

De wens om de regeringspartijen flink af te straffen voor het gevoerde beleid is gehonoreerd vandaar:

Verlies van 8 zetels voor de VVD en 29 zetels verlies voor de PvdA.

 

Minder verlies voor VVD dan voor PvdA. Oorzaak: zakkenvullers-Graaiers-corrupte managers e.a. blijven VVD door dik en dun trouw, een partij die voor hun belangen opkomt. VVD werd de grootste partij in: Laren, Laren, Rozendaal, Wassenaar, Bloemendaal, Blaricum e.a. (gemeentes met Rijke inwoners) ----------------PVV won 5 zetels en werd de grootste partij in: Maastricht, Almelo, Emmen, Pekela, Rucphen, Schiedam e.a.------------CDA won 6 zetels en werd grootste partij in Tubbergen, Dinkelland, Ommen, Dalfsen, Hellendoorn, Dongeradeel, Wierden e.a. Voornaamste oorzaak mening van Buma: Máxima moet af van tweede nationaliteit. Het zal geen probleem zijn voor maxima in al die jaren dat ze de wereldrond reist heeft nog nooit iemand naar haar paspoorten gevraagd. Van twee walletjes eten is ook niks voor Maxima.

1,3 miljoen Nederlanders hebben nu een tweede paspoort. Over 12 jaar heeft half Nederland een tweede paspoort (meegerekend oproep Erdogan neem meer kinderen). Het tweede paspoort is een reëel gevaar voor het voortbestaan van Nederland in de huidige vorm. Veel stemmers waren dezelfde mening toegedaan vandaar de terechte winst voor Buma van het CDA proficiat.

 Meer van dit alles op:

 

http://www.rtlnieuws.nl/verkiezingen     

 

http://www.nu.nl/verkiezingen-ps-achtergrond/4013622/uitslagen-van-provinciale-    

 

http://www.show.nl/social-media/2017/maxima-moet-tweede-paspoort-inleveren-vindt-buma/verkiezingen.html

 

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/17/onder-de-trots-knaagt-onrust-en-wantrouwen-7433144-a1550887

 

http://www.ouwetaaie.nl/Stemwijzer-Wijzerstemmen.htm

 

http://www.ouwetaaie.nl/Stemwijzer-Wijzerstemmen.htm

 

 

 

 Quote

Kijk gewoon naar ons. Alles is achterstevoren, alles staat op zijn kop. Doktoren vernietigen gezondheid, advocaten vernietigen gerechtigheid, universiteiten vernietigen kennis, overheden vernietigen vrijheid, de massamedia vernietigen informatie en religie vernietigt spiritualiteit.
Michael Ellner