TAROT on-line, Verlichting voor elkaar..

Za 6 Mei 2006 14:00 | Prayoga | 2418 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

TAROT on-line, Verlichting voor elkaar..

Prayoga Gratis Persoonlijke TAROT service on-line.
gaytarot@gmail.com

http://prayoga.punt.nl/

Diverse TAROT decks begeleiden mij al 25 jaar op mijn spirituele weg. Alle ervaringen die ik beleefd heb en de archetypische betekenissen van de mysterieuze TAROT kaarten stimuleren mij om mijn intuïtie en kennis in te zetten voor deze Gratis Persoonlijke on-line TAROT service.

TAROT kan je een dieper inzicht in je spirituele ontwikkeling geven; een antwoord op een actuele vraag. Of het geeft je een bredere kijk op die aspecten die momenteel een hoofdrol in je leven spelen. Voor mij is de TAROT een geschenk wat ik met jullie allemaal wil delen. Stuur me een e-mail met je vraag en een foto van jezelf zodat ik me op jou energie kan instellen en je hebt binnen 24 jou persoonlijke TAROT reading gratis thuis

Het antwoord van de TAROT stuur ik je in een word.doc met de TAROT kaarten die ik handmatig voor jou leg als illustratie. Een persoonlijke beschrijving van de TAROT kaarten in relatie met je vraag maken de TAROT reading compleet. Je kunt me altijd mailen met vragen over de reading en om de TAROT reading nog eens door te praten.

Deze Gratis Persoonlijke TAROT reading maak ik persoonlijk voor jou en de kaarten worden met de hand geschud en gelegd dus niet met een machine zoals een reading op het internet. De TAROT reading is dus een heel individueel proces tussen jou en mij wat over je spirituele vragen en ontwikkeling.

Door mij je vraag voor een TAROT reading te sturen help je mij mijn intuïtie in vorm te houden dus jou e-mail is een kadootje voor mij. Het proces is dus voor beiden van ons van voordeel en daardoor een geweldige manier om samen een deel van onze spirituele weg te delen. Ik kijk uit naar je vragen om de diepe wijsheid en brede visie van de TAROT aan je door te kunnen geven.

Ik heb een bachelor diploma maatschappelijk werk (1984) en ben big geregistreerde algemeen en psychiatrie verpleegkundige. De laatste 25 jaar heb ik meditatie en TAROT bestudeerd en natuurlijk meegelopen in de “School of Life”. De laatste drie jaar heb ik Reïncarnatietherapie gestudeerd bij de grondlegger van deze psychotherapie Hans ten Dam.

Stuur je e-mail naar gaytarot@gmail.com en bekijk mijn website http://prayoga.punt.nl/ voor meer informatie. Stuur me jou vragen en vertel al je vrienden over Prayoga’s Gratis Persoonlijke TAROT service. Ik hoop je gauw te ontmoeten.

Espavo,
Prayoga.

Bron: Prayoga