EU: Recht-links Kabinet" besteelt gepensioneerden in het buitenland-niet echt fatsoenlijk!

Vr 22 Februari 2013 11:55 | StevenBrown | 2963 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Diederik Samsom-Mark-Rutte-kaartenhuisAmsterdam-Noir- Wat u niet ziet in Opsporing verzocht is dat het “Rechts-links-Kabinet” met de wet in de hand massaal oude weerloze, eenvoudige niet kapitaalkrachtige bejaarde loopt te bestelen. De “Bejaarde-FBI” heeft ons laten weten een grondig recherche onderzoek te doen en met hoofd-verdachten  in deze de “VVD-er Ministers Kampf”en  zijn schoothondje de “VVD-Chiwawa Lodewijk Asscher”.

Het “Rechts-Links Kabinet” besteelt gepensioneerden simpele bejaarde in het buitenland, omdat die geen koopkrachtextraatje krijgen. Een groot deel van de slachtoffers heeft er geen erg in omdat zij lichtelijk dementeren.

Dat stelt de Europese Commissie. Daarom daagt het dagelijks bestuur van de Europese Unie de Bestuurs-Gangster-Nederland voor het Europees Hof van Justitie. Dat werd donderdag bekendgemaakt.

Een deel van de bejaarde gepensioneerden heeft sinds 2011 recht op de koopkrachtondersteuning oudere belastingplichtigen (MKOB). Dit is een bedrag van 33,65 euro dat naast de AOW-uitkering wordt bijgestort. â?¨â?¨De EU eist nu dat bijvoorbeeld Belgen die in Nederland hebben gewerkt en AOW-rechten hebben opgebouwd, ook de maandelijkse bijdrage krijgen. Het “Rechts-Links Kabinet” weigert dit en stelt dat het extraatje alleen geldt voor mensen die in Nederland voor minstens 90 procent belastingplichtig zijn.

Meer van StevenBrown