Interview met een wietkweker

zondag 12 december 2010 02:54 | mediamix | 3859 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Naar aanleiding van alle commotie vanwege de invoering van de wietpas vonden wij dat het tijd werd voor een interview met een grote wietkweker. Natuurlijk blijft zijn identiteit geheim. Het enige wat we kunnen zeggen is dat het iemand is die al de nodige tijd mee draait in het "wereldje". Lees hieronder zijn mening:

Eerst maar eens de vraag, wat vind jij van de invoering van de wietpas?

Dat is een maatregel die alleen maar averechts kan werken. Je stimuleert er de straathandel mee. Het is nu al zo dat veel jongeren makkelijk aan wiet kunnen komen door even gauw een oudere vriend de coffeeshop in en uit te laten lopen. Als de wietpas ingevoerd wordt dan zal de straathandel opbloeien en zullen de jongeren op straat nog makkelijker aan wiet kunnen komen. Ook is het geen oplossing voor de problematiek aan de achterdeur van de coffeeshop. Legaliseer wiet en hasj gewoon en haal het uit die criminele sfeer. Lees verder!

 Quote

Life isn't about finding our way home, or waking up, or even about being saved. Life is about knowing we've never left home, or gone to sleep, or even been lost. Life is in the knowing.
Rumi