buitenaardsewezens

donderdag 31 december 2009 03:28 | spartan1 | 3984 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

die genen die wat open baar maakt naar de media die word vermoord .zij weten het zo te brengen of die persoon zelf moord heeft gepleegt, alles wat heeft te maken met buiten aards hoord samen met een samenzwering ik vind dat ze het gewoon moeten vertellen. dat ze met buitenaardsetechnologie bezig zijn de mens van tegenwoordig die is niet stom die weet allang dat er buitenaardse wezens bestaan en dat ze buitenaardsetechnologie gebruiken. daarom vraag ik me af waarom houden ze het nog geheim iedere gek weet het. alles wat met buitenaards te maaken heeft is niet meer geheim en toch doen ze zo geheimzinig over bepaalde dingen. waarom? vertel het toch gewoon tegen de  mensen wij zijn het allang  gewend  wij mensen zien meer dan 1 orginisatie als of die geheime ons wat intereseren wij weten het alang dus houd ons niet voor de gek en speel open kaart.als ze pooker speelers zouden zij dan hadden ze allang verloren zo dom zijn ze hahahahaa.

en dit is nog niet alles. ik kan alleen nog niet alles vertellen. maar als ik weet dat het veilig is dan kan ik pas meer vrij geven over dit onder werp......................1 ding wil ik wel kwijt wij zijn niet alleen en dat met het klimaat probleem waar ze het over hebben dat is maar onzin dat heeft maar te maken over de het overleven van het buitenaardse soort. voor ons messen is het een normaale zaak want de aarde verandert om de zoveelste duizend jaar maar ja wie ben ik die meer weet dan de gemildelde mens ik hoop alleen dat jullie de ogen open maken voor het te laat is het heeft niks te maken met een jaarwisseling maar ja als we er toch over hebben 2010 word voor veel menssen een bezonder jaar ik zelf wens ieder een gelukkig 2010

Bron: geen leugens meer

 Quote

We zijn slechts bang voor hen die we haten of liefhebben. We vermijden slechts hen die ons teveel afstoten of aantrekken. We lopen nooit weg voor hen bij wie we ons neutraal voelen.
Masters of Wisdom