De waarheid over de Koran

vrijdag 2 oktober 2009 02:47 | Butcherprophet | 6935 keer bekeken | 2 reacties | 0 x aanbevolen

Een snel effectief onderzoek met een online zoekmachine.
http://www.koranonline.nl/
Aldus de zoekmachine, wordt Maria in 12 Sura's vermeld, Jezus slechts in 11 Sura's.

Maria is dus belangrijker dan Jezus, aldus de Koran. Net als in de Rooms Katholieke militaire sekte. Regressieve propaganda, want Maria is volstrekt onbelangrijk, wordt door Jezus aangesproken als vrouw en niet eens als moeder. Ik zal eens kijken of ik wat leuke citaten kan vinden. Maria is een vrouw, Islam is vooral een religie voor meiden en homo's. De polygame opvatting van =lam is meerdere vrouwen met 1 man, de mannen die overblijven moeten dan homo's worden om de dictaturiale elite die haar fortuyn verdient met deze domhouderij en regressieve propaganda tevreden te houden.

Ik zal eens kijken of ik referenties kan vinden naar de oudere profeten, waar Jezus Christus zelf meerdere malen naar refereerde, alsook elke Normale.

De profeet Jeremia wordt niet vermeld in de Koran.
De profeet Elia wordt vermeld in Sura 6:85, in 6:86 worden nog enkele profeten vernoemt.
Sura 6: Het vee
6:85 En Zacharia, Johannes, Jezus en Elias. Elk hunner behoorde tot de deugdzamen.
6:86 En Ismaël, Elisa, Jonas en Lot; elk hunner verhieven Wij boven de volkeren.

Jonas is ook een profeet. De profetie van Jonas is te vinden in de Bijbel, maar niet in de Koran. Jonas was een profeet die opdracht kreeg een stad te bekeren, omdat die stad anders vernietigd werd. Voor culturen waar de Bijbel normaal als naslagwerk wordt gebruikt, en niet verbrandt en aangevallen met propaganda er tegen zoals in Islam en Rooms Katholicisme, is bekend van de profeet Jonas, dat die door een walvis werd opgeslokt, omdat ie anders niet genoeg geloof had om Niveve te bekeren. Ik zal eens kijken of Niveve in de Koran te vinden is. Neen, de zoekmachine zegt dat de profetie van de Profeet Jonas niet geleerd wordt in de Islam.

Sura 6:85,86 geeft dus enkel de namen van profeten, zonder te vermelden dat het profeten zijn, houdt de profetie van deze belangrijke profeten verder geheim. Het is dus juist dat de Koran is gabaseerd op propaganda, want de lezer van de Koran meent dat doordat ie namen van bekende profeten daar vindt, dat de Koran profetie leert, terwijl de profetie in het geheel niet wordt geleerd, maar slechts de namen van profeten. Nou, de profeten zijn minder belangrijk dan hun leerstellingen. Als u de leerstellingen van de genoemde profeten wil leren, gebruikt dan de Koran als het toilet papier waar het voor gedrukt is, schaft een Bijbel aan, daar zijn zelfs boeken geschreven door werkelijke profeten te vinden.

Of Mohammed een profeet is, daar zie ik geen reden toe zulks te ontkennen, ondanks zijn corrupte diefstal van 6 vrouwen, om dan 6 homofielen te creeëren, om die mannen tevreden te houden. Mensen die Islam geloven, zijn net als Katholieken, Satanisten. De Katholieken erkennen geen enkele profeet, de Islam erkend slechts 1 profeet, terwijl Mohammed een analfabeet was, dit in tegenstelling tot de genoemde profeten uit de Bijbel, bovendien 6 vrouwen steelt van hun man.

Er is geen enkele reden Islam te gedogen. Islam is Satanisme, een systeem gebaseerd op handig geformuleerde leugens, waar de student van de Koran de indruk krijgt dat ie Profetie geleerd krijgt, terwijl er in het geheel geen profetie geleerd wordt, want Mohammed heeft de Koran niet geschreven en de geschriften van de Profeten vindt men er niet.

Reacties

  Dit is geen opinie

  zaterdag 3 oktober 2009 16:54 | Butcherprophet |

  Het geleverde materiaal in dit artikel is geen opinie, maar research aan de hand van de feitelijke inhoud van de Koran.

  Naar aanleiding van jouw research

  dinsdag 6 oktober 2015 18:03 | Khadija Djamila |

  Hoi, ik heb je artikel gelezen. Maar ik heb dit manier van "(jouw) waarheid" over de Koran anders gevonden dan die ik ken als moslima. Maar ik zie dat je wel een Islamitische bron heb gebruikt (koranonline.nl) en dat vind ik wel goed maar dat is dan ook alles. Wil je met me in gesprek gaan erover?