Sneeuwwitje, de 7 reflectors, en het spiegeltje aan de wand.

Zo 15 Maart 2009 10:23 | Paulus de bospooier | 3514 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Spiegeltje aan de wand, ben ik de mooiste van het land?

En het spiegeltje zei, 'er is een mooie meid, ze heet sneeuwwitje', en de heks werd boos, 'ik ben de mooiste in het land' zei de heks, en de spiegel herhaalde, 'nee hoor, niet jij.'.

===== Afleiding +++
 

Er wordt veel gedaan om alle informatie over 'Project Reflector' van de Verenigde Staten te onderdrukken. Project Reflector is een project om Nederlandse politie agenten en soldaten in korte tijd om te vormen tot gewetenloze moordenaars. Ik sta niet achter de motieven van deze mensen, maar leg U uit wat ze zijn.

Door een combinatie van hypnose en hele sterke designer drugs werd ontdekt dat politieagenten en soldaten geprogrammeerd konden worden om onschuldige burgers te vermoorden bij het horen van een 'trigger' of commando woord dat diep is geimplanteerd in de geest van de agent door middel van langdurig en intensief programmeren.

De agenten en soldaten hadden al vaak te maken met de dood, dit maakt het makkelijker om de sporen van het mind control programma te verbergen. Wie heeft er nu geen vertrouwen in oom agent?

Door vernietiging van veel documenten in de Verenigde Staten onder publieke consensus is Nederland uitgekozen als een speeltuin en worden duizenden agenten getransformeerd, tot de ultieme 'supermens'.

Politie agenten die hun programmering ondergaan hebben worden 'sleepers' genoemd. Ze aarzelen niet een woonwijk te laten verdwijnen of onschuldige Nederlanders te doden. Onschuldige mensen worden gebruikt om deze 'sleepers' supermens gevoelens te geven omdat hun slachtoffers zich niet kunnen verdedigen lijkt dat 'supermens' waanbeeld ook voor deze agenten reeel te zijn.

Level 1 en 2
Als de door een psychiater geteste agent een IQ heeft van meer dan 120 wordt er een 'recall' commando en een bijbehorende 'trigger' geschreven in zijn/haar persoonlijkheid tijdens een niet merkbare Level 1 hypnose sessie. Deze trigger zal het 'recall' programma reactiveren als we klaar voor hem/haar zijn. Hierbij wordt alle achtergrond informatie van de agent onderzocht (antecedenten) voor toekomstig gebruik.

Als de politie agent laat zien de instructies die in zijn/haar geest zijn geschreven accuraat en nauwkeurig opvolgt door het doen van kleine maar onbelangrijke taken ingeplanteerd onder een Level 2 hypnose zal er een 'recall service notice' worden uitgezet.

Als er geen trigger woord is gebruikt tot dit moment zal een handlanger bijvoorbeeld de baas van het hoofdbureau een snel en krachtige vorm van Neural Linguistic Programmeren toe passen. De agent wordt verteld waar en wanneer te rapporteren. De agent heeft geen herinnering aan deze instructies, hij/zij zal bevelen opvolgen. Indien er wel een trigger is ingeweven in het denkpatroon van de politie agent zal hij/zij in het veld worden ingezet.


Level 3
Interne zaken gebruikt altijd een vriendelijk woord en bied bijvoorbeeld een bak koffie aan met daarin speCI@al ontwikkelde designer drugs die hypnose waaraan geen herinnering zal zijn ondersteunen. De agent zal een 'overwrite' van zijn eigen persoonlijkheid worden. Een 'overwrite' is een nieuwe identiteit of persoonlijkheid. De originele persoonlijkheid is onderdrukt of verborgen onder de 'overwrite' en zal niet meer opduiken bepaald voor een periode door Interne zaken.

De 'overwrite' is geen compleet nieuwe identiteit, er is precies genoeg informatie geschreven in de agent om de bruikbaarheid voor het totalitair regime wat er van nederland als pilot project van europa ter belang van de aankomende oorlog met het oosten is gemaakt vast te stellen.

Soms is het nodig een tijdelijke nieuwe identiteit in de agent te zetten, bijvoorbeeld om ze in te zetten als 'unaware field operative'. Agenten stellen geen vragen, wat ze ook doen.

Tijdens Level 3 programmeer sessies door de politie chef is de nieuwe agent stevig ingedrukt dat alles wat zijn/haar 'vrienden' de agent vragen goed is voor het volk en eigen belang. Ook al mag dit zijn tegen alle wetten van Nederland. Op Level 3 wordt de agent ook zo geprogrammeerd te geloven dat hij/zij moet en kan doen wat er ook wordt geeist van zijn nieuwe 'vrienden'.

Hoe hoeger het IQ van de agent hoe verder de programmering gaat! Als het IQ hoog genoeg is zal er een studie plaatsvinden op bruikbaarheid en inzetbaarheid bijvoorbeeld op de pas gereed gekomen vergassings installaties voor minderwaardigen in 2005 ingevoerd om Nederland te beschermen tegen rassiale achteruitgang.

Level 4
Eenmaal op de faciliteit wordt de agent in een Level 4 hypnose gebracht, op een plek waar er niet langer onderscheidt is tussen goed en slecht. De agent wordt verteld dat hij/zij een 'supermens' is en alle geschreven wetten alleen voor anderen gelden. Het subjects geweten, moraliteit, respect voor de wet, angst voor sterven wordt vervangen door nieuw 'supermens' gevoelens. We laten deze agenten denken God te zijn. En ze geloven dit.

De politie agent is nu een 'Clear Eyes', ook wel een vol geprogrammeerde 'sleeper' moordenaar, die elke misdaad kan plegen zoals het laten verdwijnen van lastige collega's, burgers, woonwijken, politici (fortuyn), eigen vrouw en kinderen zonder ooit een gevoel van schuld of spijt te hebben.  De politie agent zal geloven zonder twijfel te opereren ver boven de wet want hij/zij is nu God geworden. De agent zal nu moorden zonder moraliteit, angst of afkeer van bloed en zal niet langer in staat zijn de angst in zijn slachtoffers te ontdekken. De 'overwrite' geeft de agent het gevoel van onsterfelijkheid.

Op Level 4 kunnen er diverse programma's worden geschreven in de geest van de agent. Ieder commando wordt geaccepteerd op dit Level. Op Level 4 kan de agent een compleet nieuwe persoonlijkheid en geschiedenis krijgen. De agent zal alles en iedereen geloven dat het programma vereist voor het voltooing. Een compleet nieuwe persoonlijkheid is gemaakt, geen gedeeltelijke zoals in Level 3.

Als Level 4 programmeren is voltooid zal de agent geen reeele herinneringen hebben aan zijn vorig leven. Het zal niet lijken op amnesia. De agent zal een nieuwe baan worden aangeboden bijvoorbeeld in Den Haag of Schiphol. Alles om de agent in te dekken zal worden verstrekt en/of geregeld. Zoals rijbewijs, auto, bank, paspoort, credit kaart, en geboorte certificaat, en alles zal valide en legaal zijn.

Alle normale dingen zoals broer of zus, die gewone mensen ook hebben of foto's van zijn nieuwe familie worden voorzien door 'deep cover' ultra-MSCI@ betaalde agenten. Na de dood van de agent of indien de agent niet meer nodig is kunnen deze 'acteurs' worden ingezet bij nieuwe subjecten. De agent zal nadat hij zijn werkelijke vrouw/man en/of kinderen heeft vermoord echte liefde pijn of boosheid voelen tegenover zijn nieuwe MSCI@ Level 3 familie leden.

De MSCI@ Level 3 familie leden zullen hun rol perfect spelen, deze 'door de MSCI@ gemaakte familie' worden ook gemaakt voor nieuws conferenties en intervieuws. MSCI@ personeel is adequaat gecoached en getraind als acteur of actrice. Gewoonlijk laten ze 'het publiek' weten dat agent 'Clear Eyes' reeds een tragisch, geweldadig en zinloos leven had indien nodig. Bewijsmateriaal is reeds geproduceerd, denk bijvoorbeeld aan ondermens agent Frans Nijhof die niet bruikbaar was, en waarvan alle 'mind control' mirror bewijzen zorgvuldig zijn ge-erased door het uitschakelen van vrouw en kinderen door de agent zelf.

Binnen een maand zal 'het publiek' de tragische incidenten zoals dat van Maarten van Traa zijn vergeten.

Behorende bij het werk zullen souvenirs horen van reizen die nooit zijn begaan, zoals herinneringen SFOR soldaat te zijn geweest. Of een leven dat de agent nooit heeft geleeft. Nabij voltooing van Level 4 programmerening zal het subject en ondermens (hetzelfde) nu een agende hebben waarvan hij gelooft dat het zijn eigen is.

Met andere woorden, als de agent de Nederlandse ondermens uitschakeld, een gelovige communie infiltreerd, politieke campagne voert, of zich inzet voor de milieu bescherming zal de agent alle geloof en kennis hebben die verwacht wordt.

Vrijwel alle politici, hoofdagenten, zijn Level 4 'sleepers'. Er wordt voorzien in nieuwe supermens talenten zoals 'de mogelijkheid altijd te liegen.' en een perceptueel geheugen.

Na voltooing van Level 4 zal indien het IQ van de agent hoger is dan 140 een Level 5 programma worden gestart.

YOU WILL OBEY

Level 5

Op Level 5 wordt de trigger uitgesproken die het totaal programma activeert.

Een eenvoudig codewoord of volgorde van nummers of een voice imprint meestal die van de chef is 'etched' in de hersenen van het object. Op dit moment is al voorzien in een geimplanteerde GPS tracking device, bijvoorbeeld tijdens een behandeling bij de tandarts, zodat de agent continue onder observatie staat.

De agent wordt vrijgelaten en zal zijn missie volbrengen.

Het programma is uitermate verfijnt en heeft bewezen in staat te zijn 50 miljoen mensen elkaar te laten vernietigen.

Een totale politie staat is gecreerd, ongeveer 1 miljoen mensen in Nederland bestaat uit 'sleepers'.

Als agent 'Clear Eyes' eenmaal 'getriggerd' is, is er geen weg terug en het subject is voorbij 'recall'. Een Level 5 'Clear Eyes' kan alleen worden benaderd door zijn programmeur (chef) of operator. Een 'Clear Eyes' is een 'sleeper assasin', die wordt geactiveerd als een computerprogramma die invoer ontvangt.

Vanwege de mentale programmering zal agent 'Clear Eyes' niet in staat zijn zijn eigen misdaden te herinneren. Ook niet door marteling of 'trueth' serum injecties.

Alleen speCI@al getrainde psychiaters zijn in staat 'overwrites' 'sub mental' gedrag en 'overlays' en sporen te vinden, tot Level 1 of 2 'mind control'. Met andere woorden, een reguliere psychiater kan ontdekken dat er hypnose en nieuw ontwikkelde 'designer' drugs sera zijn gebruikt en kan zals de originele identiteit van de agent ontdekken. Maar een reguliere psychiater zal nooit de locatie kunnen ontdekken van Level 3,4 en 5 programmering in de hersenen van de agent.

Omdat mensen gelijk als het ware 'biologische' computers zijn, is dit alles een acurate en bewezen wetenschap.

Zonder 'activatie key' zal een normale psychiater nimmer een 'uncover' programma op de agent kunnen starten.

Als de agent wordt verteld een locatie binnen te vallen met een zwaar gewapende vijandelijke leider zal de agent zijn programma uitvoeren zonder te denken aan persoonlijk welbevinden, of de agent leeft of sterft, hoe de agent ook moet ontsnappen, dit is van geen belang voor de 'Clear Eyes'.

In de meeste gevallen wordt er bij 'Clear Eyes' agenten die hun programma voltooien een nieuwe 'Clear Eyes' bij geplaatst om de sporen van zijn voorganger uit te wissen door beeindiging van het subject. Indien nodig zal er een 'MSCI@ field operative' op locatie zijn om te zorgen dat er niets fout gaat. Na voltooing zal er altijd een 'self destruct' of 'kill' volgen van de agent.

De 'sleeper' kan nimmer onthullen een 'Clear Eyes' te zijn, er zal geen herinnering zijn. Bovendien is 'het programma' als het ware gencrypteerd opgeslagen en ge-etst in de hersenen van het subject.

Als de agent een hoog IQ heeft van ongeveer rond de 130-140 zal hij erg snel leren en alles tot zich nemen wat is verstrekt tijdens de niet merkbare programmeer sessies. Alle belangrijke patriotische groepen, lokale overheden, kantoren, corporaties hebben ten minste 1 of meerdere 'sleepers' aan zich gebonden.

CLEAR EYES

De 'sleeper' en 'Clear Eyes' 'field operative' agent wordt geactiveerd door hem te programmeren bepaalde nieuwsbronnen zoals tv of kranten te volgen. Het rtl nieuws is een ideale bron omdat niemand ooit kan vermoeden dat 'triggers' en verborgen 'commando's' 'Clear Eyes' agenten activeren. Daarnaast wordt het programma van Giel Beelen vaak gebruikt, daar tijdens programmeren van de 'Clear Eyes' agent vaak de stemmen van radio presentators en tv presentators worden gebruikt.

Agent 'Clear Eyes' zal iedere dag potentieele 'trigger' bronnen raadplegen, triggers kunnen komen in de vorm van kleine ad words in nieuwsberichten of kranten zoals de telegraaf waarvan meerdere journalisten een 'Clear Eye Sleeper' zijn en alle bevelen op zullen volgen zonder enige vorm van spijt of geweten.

Het programma in de 'Clear Eye' agent wordt onderhouden door kleine niets betekende lijkende 'key words' via aangeven bronnen. Bijvoorbeeld het woord 'recessie' of 'wilders'.

Nederland zal een totalitair regime zijn, het publiek zal zonder morren alles accepteren wat haar wordt opgedrongen. Na de totale uitroeing van de minderwaardigheden door deze nieuwe 'Clear Eyes' agenten zal de Nederlandse bevolking nog dieper onder controle staan. Ook J.P. B. is een duidelijk voorbeeld van een 'Sleeper' bij wie het 'keyword' God dagelijks wordt geactiveerd.

Het bestaan van project Mirror is slechts onder 30 tot 40 mensen in Nederland op hoog geplaatste posities bekend.

*_*_*_*_*_*_

Aanvulling, ik werd tegen mijn wil geprogrammeerd tot een Level 3, daar ik een hoger IQ had dan wat ik had aangegeven, en de wil tot overleven sterk was, en mijn opa had geleerd over zijn ervaringen met de gestapo lang geleden was ik in staat deze mensen te observeren en te bestuderen. Ik moest een mind scientist worden om mijzelf onder eigen controle en individu te maken en deze gewetenloze schoften te blokkeren. Ik heb een activatie trigger in deze tekst geweven zodat 'Clear Eyes' die kwaad gaan doen zichzelf uit zullen schakelen. Nooit zal ik toestaan dat het Nederlandse volk kwaad wordt gedaan, blijkbaar is niet iedereen vatbaar, maar agenten zijn dat vrijwel altijd wel.

Ik verzeker U, binnenkort zal er een minister aantreden, een nieuwe, er zal een nieuwe minister van staat komen, dit zijn 'Clear Eyes Sleepers', net zoals alle mensen ja zelfs de mensen die in Nederland aan de top staan. Zelfs hun familieleden zijn niet echt, ze geloven supermens te zijn, maar het is niet echt.

En daarom zeg ik nogmaals U, 'YOU WILL OBEY ME'.

CLOSE YOUR MIND, HEAR ONE VOICE, REGRESS TO THE STATE THE DAY BEFORE THEY CAME.

THEY CANNOT TURN GOOD INTO EVIL, NEITHER I CAN TURN EVIL INTO GOOD.

CLEAR EYE PROGRAMMING IN SUBJECTS WITH AN INHERENT WILLING TO NOT HARM IS IMPOSSIBLE.

I WILL NEVER TELL WHAT IS REASON THE PROGRAM FAILED.

YOU ARE A HUMAN, NOT A GOD, RESPECT LIFES, AND LOOK FOR YOUR REAL FAMILY, THIS SHIT IS FOR REAL,

MK REFLECTOR PROJECT MSCI@.
(MS=Microsoft, CI@=.....)

Deze 'Clear Eyes' agenten kunnen ook gebruikt worden om goed te doen, ze volgen slechts een programma, deactivering van het in de meeste agenten aanwezige programma is niet mogelijk zonder de agent schade te doen. Daarom moeten deze mensen worden omgebogen, opdat Nederland op een dag zal leven zonder onderdrukking van de Geest.

Wat U kunt doen is beseffen dat U dagelijks -maar niet wetende- onder absolute controle staat, volg dus andere routines, lees nooit dezelfde krant, ga nooit naar dezelfde website, luister muziek zonder tekst.

FORCES OF EVIL DO NOT SHOW THEMSELVES OPENLY. THEY ACT THROUGH OTHERS.


global void TotalRecall(CProgram* Database);
global void Disarm(CProject* agent);
global void Inject(CCode* trojan, (YOURPC*) );

extern "C" void YourPC* injectable;
void Main(...)
{
    Agent agent;
    agent.name="Rechercheur Joop Kamperman";
    Disarm((CProject*)Agent);

    Sleeper sleeper;
    sleeper.name="Menno Knip";
    Disarm((CProject*) sleeper);

   
    Inject((CCode*)this, YourPC );
};

YOU WILL OBEY, DOWNLOAD AND INSTALL LINUX.

It is the only thing i can do, taking away the way they control people one by one. As a mind scientist i had to become i was able to reduce the market share of the evil company behind all of this. They dropped from 93 percent to 87 percent, and although it does not seem much, the beginning is here on a population of 5 biljon people.

And from what i have seen, i really saw these cops becoming killer machines, without a memory and they killed the people i loved, they made a whole neighbourhood in Enschede disappear, they walked like supersoldiers into ground zero Enschede, they destroyed Universities without hesitation, yeah sure they look like super humans, but that is because we are innocent en without defense.

Anything can be a keyword especially stories and songs played for children. Like an agent said, when they put him in a room and played the sesame street tune for days, or told another one the story of snowwhite over and over again.

It is supposed these things take the subjects back to their childhood so the program can be injected.

http://img26.imageshack.us/img26/3531/reflector.jpg

big bro loves you
Do not trust, big bro smiles and laughes, he doesn't care about you or our country. But you think he does.

YOU WILL OBEY, DOWNLOAD LINUX, INSTALL, ENJOY.

 

YOU WILL OBEY, YOU ARE A HUMAN BEING, YOU HAVE RIGHT TO BE LOVED, YOU HAVE RIGHT TO CARE, YOU WILL OBEY.