kraak met smaak.

Vr 13 Februari 2009 10:19 | renatavaganza | 3740 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
HCZ aan zet!
Het borrelt en het bruist weer in de Eindhovendse undergroundscene! 
Zaterdag 14 febr. vind er een bijzonder evenenment plaats aan de Vonderweg 11 ( het grote gebouw naast TAC en tegenover PSV-stadion), dat nu onder beheer is van kunstoffensief HCZ.
Deze krakers met smaak, hebben het oude Philipsgebouw omgetoverd tot een creatieve broedplaats, waar inmiddels talloze kunstenaars hun atelierruimte hebben gevonden.
As. zaterdag 14 febr. is hier een bijzondere open dag met exposities, workshops, een kunstwinkel, lekker hapjes en open podium.
Exposanten zijn oa.
~ Renate Vullings  
~ Sabine Beckers
~ Marielle van Haaren
~ Romy Jansen
~ Satoko Honami
Voor wie wil zijn er creatieve workshops en demonstraties te doen en te zien, waaronder:
AcroYoga Demo om 18.00 uur met oa. Iris Martinez ( www.V-up.nl) en Marielle van Haren (. Met een B&D party als slot. Tot 20.00 uur.

Body&Desert = Massage (knowing me=knowing U) & je eigen toetje meenemen ( of kopen bij Yeahsicca) en ter plekke een massage ontvangen of geven aan iemand en daarbij genieten van het Dessert. 
BeLight-inspiratiecentrum ( www.BeLight-inspiratiecentrum.nl) is vertegenwoordigd met een gezellige hoek boordevol kunst, inspiratie en gezelligheid, de workshop: inspiratiebronkaartjes maken en de beroemde kledingruil.
Nancy van Healingcentrum 'De lichtbron', (www.delichtbron.com)  legt tarotkaarten.
Het is in de middag kindvriendelijk met gratis kinderschmink. 
Alles gebeurd in de sfeer van samen delen.
Denk aan een soort share-fair.
Verder worden er overheerlijke én gezonde hapjes en chai verzorgt door Yeahsicca Foodlove en is er ruimte voor jamsessie. Breng dus lekker je instrumenten mee en voeg je bij de muzikanten, of kom gewoon lekker chillen en genieten van de inspiratie, schoonheid,kunst en elkander
.
En alsof dat nog allemaal niet genoeg is,  is er  ook de beroemde kledingruil.
Tijd dus om weer eens in de kelder en in de achterste spelonken van je kast te duiken om die toch nog leuke spulletjes op te duikelen die jij niet meer draagt en die je graag wilt ruilen tegen iets anders leuks. En heb je nog anderen leuke of nuttige spulletjes, dan zijn die natuurlijk ook van harte welkom.
In het pand bevind zich ook een weggeefwinkel en alles wat overblijft word aan deze winkel geschonken. Gerandeerd recept voor 'iedereen blij!'
Het spektakel begint rond 3 uur in de middag. In de avonduren komen er in de gezellige bar nog live dj's en er is een loverslounge om de valentijnssfeer te verhogen.

Er word gefluisterd dat er ook engelen zullen verschijnen....