Als je dit leest, zit ik in je geest. You will obey. Trojans in your mind.

Zo 21 December 2008 14:59 | seanconnor | 2031 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Een studie der motieven van een ultra rechtse regering.

De tijden zijn veranderd, steeds meer mensen leven met waanideeén, en worden opgesloten in psychiatrische inrichtingen of gevangenissen. Waaraan lijden deze mensen toch, dat ze zo vaak voor de rest van hun leven moeten worden opgesloten, en evenzo vaak nooit meer mogen werken in beroepen waarvoor ze zijn opgeleid?

Zomaar een opsomming van belangrijke symptomen die erop wijzen dat je een gevaar bent voor de regering:

* Bang zijn voor de politie.
* Complotten doorzien.
* Denken dat de regering mensen vermoord of marteld.
* Het idee hebben dat een enkel groot bedrijf de hele wereld heeft overgenomen.
* Geloven dat er systemen zoals Echelon bestaan die alles wat je net hebt ingetypt of verstuurde registreren.
* Denken dat er steeds meer camera's bijkomen.
* Bang zijn voor microchips die zo klein zijn dat ze zo in je geinjecteerd kunnen worden.
* Denken dat de regering systematisch zondigt aan uitbuiting van de lagere klassen.

Hoe geneest de regering mensen die lijden aan deze gevaarlijke ziektes die in de jaren 30 van de vorige eeuw epidemische vormen aannam? Met de huidige beschrijvingen van psychische ziektes zoals in het DSM handboek omschreven kan je ook voor mensen die toendertijd gevangen zaten in bijvoorbeeld concentratiekampen, duidelijk stellen dat ze dezelfde symptomen hadden als wat tegenwoordig als duidelijk afbakende psychische ziekten wordt gedefineerd.

Vertel iemand maar eens dat je een politieman iemand hebt zien slaan zonder dat die ander wat deed, of dat een politieman iemand met de dood bedreigd. Mensen zoals rechercheur Martin Hoogland (moordenaar Klaas Bruinsma) bestaan niet. Dat ook 3 op de 10 drugslaboratoria in Nederland worden gerund door de top van de politie is een grote illusie, daar kan iemand als IRT-ér Maarten van Traa -om het leven gekomen door een klein tragisch auto ongeluk- U hopelijk van overtuigen.

Noem eens een land waar mensen niet gemarteld worden, dit is eigenlijk een strik vraag. Nederland is namelijk echt het laatste land waar geen mensen gemarteld worden.

Steeds meer mensen krijgen daarnaast het idee dat Nederland ook niet meer van de Nederlanders is, tegenwoordig is het waar je ook komt steeds meer Amerikaans. Probeer eens wat leuke programmaÅ? te krijgen voor systemen als Linux. Dat een enkel groot Amerikaans bedrijf ook jou heeft overgenomen lijkt maar zo. U kiest toch vrijwillig hiervoor? Natuurlijk heeft U het hele gebruikers contract gelezen. Misschien gaat het kwartje nu bij U vallen, als je ooit hebt gezien waar Echelon uit bestaat, en je denkt dat het een netwerk van Satelliet schotels is, die tezamen met sattelieten alles afspeurt naar terroristen, kijk dan eens naar hoeveel waardevoller Uw toetsenbord aanslagen zijn, die vaak vrijwillig met de wereld deeld. Het meest gebruikte besturingssysteem is het meest belangrijke onderdeel van een wereld wijd spionage programma, veel belangrijker want het heeft zijn plaats bij de mensen thuis, in hun persoonlijke levenssfeer. Nog waardevoller is dat de huidige verbindingen met internet in de meeste gevallen zo snel zijn, dat er live met je meegeken kan worden zonder dat je ook maar iets merkt. Wat is ook alweer de beschrijving van een Trojaans paard? Iets dat zo mooi is, dat je het moet hebben, en is uw besturingssysteempje niet zo verslavend, en zo leuk dat je het zo graag gebruikt? Dat je niet eens door hebt dat alles, wat je ziet, wat je typt, bedrijfsgeheimen, intimiteiten, je foto's je video's gewoon verbonden met een een kastje in de  straat zijn? Met de computerprogrammeur die zei -over mijn lijk dat hier een achterdeur in dit besturingssysteem komt- is het iets minder afgelopen.
(Zie 'Microsoft the NSA and You' ) (Zie 'Why I hate Microsoft' )

Vertel mensen nu maar nooit dat je soms ziek wordt van al die camera's die door de hele maatschappij verweven raken, je went er vanzelf aan. De nu jonge opgroeiende generatie van de nieuwe stempel kan hier snel mee omgaan, net zoals oudere mensen vaak niet kunnen wennen aan de steeds moeilijker wordende afstandsbedieningen en mogelijkheden van mobieltjes. Een goede camera zoals er duizenden van aanwezig zijn in het nieuwe systeem kunnen door hun hoge resolutie de getallen op uw credit card lezen als U gewoon door de winkelstraat loopt.

Als je bang bent voor microchips die in je lichaam kunnen worden gespoten word je als een zieke paria beschouwd, desondanks zal je op internet mensen vinden die net zoals jou denken. Alleen-dit is de ironie- als je daadwerkelijk gechipt bent zeggen ze dat je gek bent, want wie word er nu gechipt? Nederland is 1 van de weinige landen waar alleen huidieren worden gechipt, en de demente bejaarden klagen toch niet, want die worden vastgebonden of volgespoten met psychofarmica zodat ze met hun wandelstok geen bedreiging zijn.

* Het vrijgeven van je vrijheid is een duur leerproces. En als je een slechte leerling bent is alles wat je wacht een totale uitsluiting. Laten we het maar niet hebben over openbaringen uit de bijbel, dat is iets voor de gelovigen onder ons, zoals de dominee die op 06-06-'06 midden in de kerk samen met andere mensen tezamen om een computer bid om het beest aan ons voorbij te laten gaan.

Op dit moment is de enige genezing die de regering kan bieden uitsluiting van de maatschappij en het beste alternatief wat ze hiernaast bieden een vrijwillige dood.

Welke mensen lopen een verhoogd risico op deze ernstige ziektes? Hier zomaar een lijstje met mensen die een verhoogd risico lopen. Voorwaarde is eigenlijk alles en iedereen zolang je eigenlijk maar tot de lagere sociale klasse behoord.

* Lagere klasse.
* Doorziend.
* Bezittingen hebben, vooral immaterieel.
* Wiskunde.
* Natuurkunde.
* Computerprogrammeurs.
* Bezoekers van websites die gaan over dingen als dat de regering en politie niet uw beste vriend zijn.
* Anderssexuelen.
* Moslims.
* Christenen.

Wie behoren tot de lagere sociale klasse? Dit is een vraag die niet zo eenvoudig te beantwoorden is. Het verschil tussen de lage klasse en de hoge klasse is dat iemand in de hoge klasse jou iets kan afnemen zonder dat je hier iets tegen kan doen, en ook al is het duidelijk dat het onterecht is of zelfs diefstal. De hoge klasse zit altijd in besturen van banken en multinationals, internationals, ze zitten in de advocatuur, zijn rechters. Iemand in de hogere klasse mag miljarden verduisteren van de lage klasse, en alles wat zoiemand krijgt is 240 uur dienstverlening.

In Nederland zijn er bijna een halfmiljoen mensen geidentificeerd als een grote bedreiging voor de staat. Het is voor een regering ook niet interressant om een Osama Bin Laden te vangen, terwijl er veel meer geld verdient kan worden door Uw wiskunde stellingen, natuurkunde formules, uitvindingen, of Uw complot uitingen te bestrijden, dit levert ongeveer 1000 euro per persoon per dag op. De huidige computerprogrammatuur die terroristen identificeerd beschouwd meer dan 90 procent van de Nederlanders als een gevaar voor de regering. De meesten worden als individu stuk voor stuk uitgeschakeld, zorg daarom voor de volgende voorzorgen.

* Neem geen wiskunde, natuurkunde, informatica in je opleiding.

Er is maar plaats voor enkele grote mensen die zich daar mee bezig moeten houden. Het kunnen zeggen van e=mc^2/(1-(v^2/c^2))^0.5 is meer dan genoeg om te zeggen dat je bezig houd met de ontwikkeling van atoomwapens, en zoek vooral niet naar zwaar water, want je eindigt net zoals die scheikunde leraar uit het filmpje privacy matters. Je moet weten dat een overheid heel andere ideeén heeft als gewone burgers. Als jij blij zegt, kijk die v is gelijk aan (dx+dy+dz)/dt en ook nog eens m=sigma(n=0,n=..)|Mq element {r,g,b}|f=1/3i,2/3u zal een politieman zeggen 'de mensen zijn bang voor je.' En wat deed je fout? Niets, je kant met het zeggen van f=m*a ook geen appel van een boom laten vallen. Het is gewoon een excuus, iets gemakkelijks om alles van je te stelen. Je loopt ze al in de weg als je iets moois maakt, voorkom dit ten alle tijden, wordt liever chocopasta maker of timmerman of iets dergelijks.

De mythe dat het Ultra Rechts Nationalistische Systeem van Big Brother de hele wereld veroverden door liefde en barmhartigheid begint inmiddels te vervagen. Ik hoop dat U bedrijpt dat Uw computer ook tegen U terug praat.

Kijk maar, Big Brother wil met je praten. Ik hoop dat ie voor jou wat vriendelijker is, zoals ik had gewild dat de mensenliefde van de bondskanselier uit de volgende eeuw wat innemender was geweest.

Vraag google.nl, en stel de volgende vraag, '   Wie ben jij ?  '
Probeer eens www.live.nl en vraag, '   Wat ben jij  ? '
Ga weer naar www.google.nl en vraag '  Ben jij big brother  ? '

Wat je ook doet heb geen kritiek, je hebt geen mensen rechten. Vraag het Big Brother, en wat is zijn invloed? Zijn belangrijkste macht is het overeen laten stemmen van subjectieve consensus aangaande onderwerpen. Big Brother zit in de regering, in de media, in het bedrijfsleven, hij bestaat al veel langer en hij is veel slimmer dan jij.

Als je wilt weten wat big brother allemaal voor geheimpjes heeft kijk dan op www.youtube.com en zoek daar naar MK Ultra. Als je altijd al het idee hebt gehad dat sommige mensen van de regering of bedrijven of bankwezen zich net zo gedragen als de Nazi's, ja dat klopt, na de oorlog lieten de Nazi's president Truman van de USA denken dat de USA niet zonder de macht van het Nazi systeem kon. Duizenden Nazi's werden top posities toegewezen in de USA regering, op universiteiten zoals Harvard gingen ze door met waar ze gebleven waren. Nu op nog grotere schaal. Het bespelen van Uw geest, is een geavanceerde wetenschap.

De ultra rechts nationalistische regering waakt over U, ga maar gerust slapen.

MK Ultra
https://www.youtube.com/watch?v=i46RI2twVao
https://www.youtube.com/results?search_query=mk+ultra&search_type=&aq=f

Microsoft the NSA and You
http://www.geocities.com/~budallen/backdoor.html
http://www.google.no/search?hl=no&q=microsoft+the+nsa+and+you&btnG=Google-s%C3%B8k&meta=&aq=f&oq=

Martellen gewoonste zaak van de wereld
http://en.wikipedia.org/wiki/Torture

Nederland enigste land waar niet gemarteld wordt
http://www.google.no/search?hl=no&q=nederland+enigste+land+waar+niet+gemarteld+word&btnG=S%C3%B8k&meta=

Neem een pilletje, genezing verzekert.
https://www.youtube.com/watch?v=FPUHUpfDVgY

Wat ze doen met slimme mensen, en waar hun uitvindingen blijven.
https://www.youtube.com/results?search_query=inventor+water+car+dead&search_type=&aq=o

950 duizend mensen in Nederland werken voor de geheime dienst.
www.nederlandtegenterrorisme.

Maak kennis met Hotel Bangkok Hilton zodat U ongeveer weet wat een geheime dienst in werkelijkheid ondanks hun beloften doet.
https://www.youtube.com/watch?v=TNbz8mYB_s0