WO3

Di 16 December 2008 04:59 | Annelies | 2643 keer bekeken | 1 reactie | 3 x aanbevolen | Artikel voorlezen

De Derde WO.

Onder bedreiging en strikte geheimhouding is de Martial Law aangenomen in Amerika. Dat betekent, dat zodra Barak Obama zijn handtekening zet onder deze wet, die van kracht wordt. Obama gaat dat doen.
Barak Obama, lid van de Illuminati en Skulls and Bones, familiair geralateerd aan Dick Cheney, zal de handtekening zetten. Dat zal het begin zijn van WO3.
Ruim 800 concentratie-kampen zijn er nu in Amerika, die nu nog bemand zijn met FEMA-mensen, maar binnenkort vooral uit, Chinezen, Polen, Duitsers en Russen.
Er staan ruim 3000 speciale treinen klaar voor deportatie. Teruggekeerde troepen uit Afghanistan en Irak worden nu getrained om de komende burgelijke onrust " in bedwang" te houden. Bill 1959 is aangenomen, hetgeen betekent dat "homeground" mogelijk terrorisme aangepakt zal worden. Iedereen met een religie, anti-overheid, vredes-activisten is een potentieel terroist binnenkort in Amerika. En daar zal het niet bij blijven.
Als Bill 1959 wordt aangenomen, is de vrijheid van meningsuiting niet langer mogelijk en is men strafbaar.
Ik denk persoonlijk, dat Bill 1959 er net zo doorgedrukt wordt als de Martial Law.
Nee, ik heb het niet over democratie, wie wel? U gelooft toch niet echt dat democratie in Nederland bestaat, he? Waarom dan wel in Amerika.
Ik raad iedereen aan om eens naar YOUTube te gaan en tik dan in: FEMA-camps en FEMA-trains.
ow, ja, ik vergeet bijna de FEMA-coffins.
Na WO2 is er zo vaak gezegd: we wisten het niet!
Nu weten we het wel, de beelden, de verklaringen zijn er, gaan we dit ook ontkennen?
Gaan we dit laten gebeuren?

Reacties

    Commentaar Bart en Roelf

    Vr 19 December 2008 00:38 | Oran Bagus |

    Het lukt het Amerikaanse volk niet eens om het tegen te houden. Daar zijn ze nog niet wakker genoeg voor denk ik.

     

    Tegen de tijd dat iedereen wakker begint te worden is het te laat! Er is al jaren bekend dat er concentratiekampen zijn in Amerika. De Amerikanen weten dat ook, of hadden het kunnen weten. Niemand heeft er iets aan proberen te doen. En als er wel mensen zijn die er iets aan hebben geprobeerd te doen is ze dat in ieder geval niet gelukt! Ik ben bang dat heeeeeel veel mensen straks zullen zeggen: "Wir haben es nicht gewusst!"

    Helaas, het is zo goed als te laat! Het Amerikaanse volk is slechts 1 handtekening verwijderd van een dictatuur/politiestaat/3e rijk etc. Wie dat nu nog niet ziet, wordt op een dag wakker en zal zeggen: "Ik wist het niet". Ik zou dan zeggen: "Had je ogen en oren wat eerder open gedaan, dan had je het kunnen weten!"
    Wat ik me nu afvraag is hoe lang het nog duurt voordat de Europeanen gaan inzien dat zij de volgende zijn. Hoe lang duurt het voordat er in Nederland genoeg mensen zijn die zullen zeggen: wat is hier aan de hand? We gaan er iets tegen doen!". Ik ben bang dat dit tegen de tijd zal zijn dat het onomkeerbaar is!

     

    Inhoud ‘BILL 1959’ is: "Violent Radicalization and Homegrown Terrorism Prevention Act"


    Deze titel zegt genoeg; het einde van de grondrechten van de mens! Iedereen die zich tegen de gevestigde orde keert wordt daarmee gezien als een potentieel gevaar en kan preventief opgepakt en opgesloten worden voor onbepaalde tijd...
    Een wet die zich niet zozeer op buitenlandse, maar op binnenlandse aangelegenheden concentreert.
    De inhoud van Bill 1959 vindt u op de volgende link: https://www.govtrack.us/congress/billtext.xpd?bill=s110-1959" target="_blank">http://www.govtrack.us/congress/billtext.xpd?bill=s110-1959

     

    Bron: https://dieendie.hyves.nl/blog/18738861/De_Derde_WO/RDGS" target="_blank">http://dieendie.hyves.nl/blog/18738861/De_Derde_WO/RDGS