Hallooo? Wakker worden is een optie!

Di 18 November 2008 16:03 | ikweethetbeter | 4587 keer bekeken | 0 reacties | 2 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Bij deze een brutale toevoeging aan Yaya. Ik weet het altijd beter. Vind ik. Dat mag, want we leven in een vrij land. Toch? Brutaal? Ja. Overgevoelig? Ook. Bang? Soms. Vrij? Goeie vraag! Zijn we dat wel? Ben ik dat wel? Wat is vrijheid? Dat is wat ik beter weet dan de gemiddelde Nederlander. Eigenlijk over alles. Natuurlijk ook maar een bescheiden bijnaam van iemand die het ego-tijdperk ziet gaan. Tijd voor elkaar. Tijd voor ons. Weg met 'the big picture'! Terug naar het 'wie ben jij ook al weer écht?'!

Vandaar. Gewoon taboevrij, helemaal wappie over the top niet te geloven. Wat een belediging! Daarin hebben wij Nederlands nog wel een appeltje met elkaar te schillen! Waar zijn de serieuze debatten heen, waar het ook al weer ging om elkaar en niet of kinderen wel door homo's opgevoed kunnen worden? Betutteling is volgens mij wel het laatste waar we op zitten te wachten!

Vandaag een opening van een oud artikel, die bedoeld is om mensen wakker te schudden.

 

Have Fun!

Wij leven in een wereld die bestuurd wordt door de rijken. Er bestaat geen democratie. In ieder geval geen echte. Wij leven onder een globaal neofascistisch, aristocratisch (dus de rijken, in ons geval, de superrijken) regime.
Fascisme is het besturen van mensen met als middel angst. Hoe banger een mens wordt, hoe meer een mens vrijheden opgeeft, voor ‘veiligheid’. De torens die op elf september 2001 zijn ingestort zijn een aanleiding geweest. Iedereen werd bang. Er zouden wel eens gekken op vliegvelden kunnen rondlopen, alsof dat niet al lang het geval was. Massaal komen er nieuwe wetten om veiligheid van ‘het volk’ te garanderen! Dat betekende dus letterlijk minder vrijheden, want alles wordt aan banden gelegd. Vliegvelden lijken voortaan wel een gevangenis, inclusief bewakers. In werkelijkheid twijfelt nu bijna iedereen aan de officiële verklaring van de regering van de VS. Osama Bin Laden? Yeah, right!
De neofascist gebruikt de media om mensen te manipuleren en met verschillende manieren van entertainment te laten zwijgen. Shut up and watch Idols. In the mean time, we’re taking away your rights! Rome was een groot rijk. Zij hielden de mensen stil met brood en spelen. Julius Caesar van Rome is hier bekend mee geworden. Hij gaf ze spelen, dat wil zeggen gratis circussen en grote gladiatorengevechten met gratis eten en drinken. Nu krijgen wij MacDonalds en Jackass! Je geeft de mensen brood en entertainment en ze zijn happy!
Er is geen eerste, geen tweede en ook geen derde wereldoorlog. Er is 1 grote psychologische wereldoorlog aan de gang die zeer snel zijn hoogtepunt nadert. Deze oorlog is al duizenden jaren oud, maar nog een schijntje ten opzichte van de leeftijd van de zon.
Daarnaast schrijven ze hun eigen geschiedenis, want dit duurt al een heel tijdje. Napoleon zei: Geschiedenis wordt opgeschreven door de winnaars. Denk daar maar eens over na! De verliezers- die dus afgeslacht waren door Napoleon- konden dus minder snel hun eigen geschiedenis schrijven.
Wij worden niet alleen bestuurd door de rijken, nee we worden ook beïnvloed, gemanipuleerd, dom gehouden, voorgelogen, bedrogen, voor gek verklaard. We worden gedwongen ons diep in de schulden te steken voor oorlogen, hongersnoden, watertekorten, massale inflatie en hypotheken.
De superrijken doen dit door zelf oorlogen te creëren, foute informatie te geven op school. Ze liegen over zogenaamde chemische wapens en vinden ze nooit. Meevallertje dat Saddam Hussein echt een boef was. Zo konden ze mooi hun basis bouwen in het middenoosten en olie pompen. Het beest valt letterlijk Babylon binnen en de toren van Babel (Babbel?) wordt ook herbouwd: The 'Freedom Tower'. Ook vallen ze Afghanistan binnen onder het mum van: Misschien zit ie wel hier en ook daar vinden ze niets, maar wel geschikte pijpleidingen door de Kaspische Zee en handige papavervelden. De oorlogen in beiden landen zijn nog steeds bezig en niets is zo winstgevend als oorlog aangezien een flinke bom toch al zo’n 300.000 euro kost. Laten de bommenmakers nou toevallig ook rijken zijn… En alle andere ‘geallieerden’ steken zich diep in de schulden bij –jawel- de rijken en die rekenen rente en die krijgen dus nog meer geld. Enzovoorts! Ze houden voedseltransporten tegen en ze vertellen bijvoorbeeld niet dat er in twee groten staten in Amerika een watersnood heerst. (dit was november 2007) Zoek maar op Wikipedia: Water shortage Alabama.
Open de ogen!
Als je TV kijkt zie je alleen maar reclame en het nieuws is zowaar gezellig om naar te kijken. De waarheid wordt verdraaid. Kijk maar eens voor de grap eerst om half acht naar het nieuws op RTL4 en om acht uur op Nederland 2. Daarna op CNN. Niet te hard schrikken! Tussen alle reclame door vragen mensen zich af waarom zoveel jongeren zoveel schulden hebben! Ze doen hun ouders na! Hy-po-theek kan ook gewoon een hypocriet genoemd worden, want in werkelijkheid gaat heel veel geld van wat wij betalen naar oorlogen. Al die Christelijke normen en waarden ten spijt -gij zult niet doden- zitten we TOCH in Uruzgan. Waarom offeren wij onze mensen op? Nou? Het is een offer, een bloedoffer voor de gevallen engel, de ene religie die de New World Order wil verplichten.
Bijvoorbeeld de regering Bush van de VS schuilt achter democratie, vrijheid, gerechtigheid en gelijkheid. In werkelijkheid brengen zij verdeeldheid en ellende, martelen zij mensen (Guantanamo Bay), discrimineren ze homo’s, Afro-Amerikanen, moslims en vrouwen. Zoals Theo Maassen zegt: Alle mensen zouden gelijk zijn. Amerika heeft 40% van al het geld van de wereld. Zij zijn 4% van de wereld bevolking. Lijkt me niet gelijk, of wel? Dan hebben we het er nog maar niet over dat de opa van meneer Bush geld heeft gegeven aan de Nazi’s. Ik vraag mij af of jullie DAT op school krijgen!

Oorlogen, recessies, aanslagen, terrorisme, religies en media worden beïnvloed door een select groepje. Ze houden het publiek onder controle door allerlei wetten op te leggen zodat de superrijken vrij zijn om nog rijker te worden… Ten koste van alles, echt alles dus ook ten koste van jou of mij. De rijken zijn de baas in deze wereld en waar een democratische leider de kop op steekt die eigenwijs is komt in aanraking of in conflict met ‘het vierde rijk’, ook wel de USA.
Dus! Pak je computer! Ga op MSN! De revolutie is NU! Wij met z’n allen moeten het doen maar jullie zijn de professors, leraren, doktoren, automonteurs, timmerlui, koks en bankiers van de toekomst! Laat je niets wijsmaken! Laat je niet omkopen! Steek jezelf niet in de schulden maar steek je energie in anderen. Waarvoor kies je? Voor liefde voor anderen of voor angst van iets wat niet zeker is?