Geert Wilders dubieuze contacten met Israel; Voor wie werkt Geert Wilders nu eigenlijk?

Ma 28 Januari 2008 11:32 | Lanoe | 3782 keer bekeken | 4 reacties | 0 x aanbevolen

Het is opmerkelijk dat een niet onbelangrijk aantal heerschappen en bewegingen die “eigen volk eerst” schreeuwen, zo verliefd zijn op Israël. Israël is een terreurstaat waar men mensen 6 maanden kan opsluiten zonder proces, een terreurstaat die zonder emotie vrouwen en kinderen vermoordt. Deze heerschappen en bewegingen die bewust of onbewust kiezen voor de geopolitieke as Washington-Brussel-Tel Aviv zijn de vijanden van de Europese volkeren. Dit is immers de as van de chip-implant, van Big Brother, van de internationale bankiers aan de wereldmacht, van de dictatuur, van de slavernij.
Vele “pro-Israël”-heerschappen worden door de Israëlische ambassade of de Mossad onderhouden.

Reacties

  ik heb nog nooit zulke dwaasheid en eenzijdig bericht gelezen

  Ma 28 Januari 2008 22:02 | pieteropel82 |

  Het is opmerkelijk dat niet een onbelangrijk aantal heerschappen en bewegingen die “eigen volk eerst” schreeuwen, zo verliefd zijn op Israël. Want God heeft zijn volk en ZIJN land dat Hij aan Abraham al had beloofd zeer lief. En Israël is geen terreurstaat. 


  Maar ben jij dan zo iemand die terroristen maar 3 dagen zou opsluiten? en dan weer zou vrijlaten? Tja ik schrik niet van je reactie, je praat ergens over en je luisterd alleen maar naar d epers die eenzijdige berichtgeving geeft, maar onderzoek die je nergens naar.


  Maar wil jij en gun jij een terreurstaat zoals de Hamas en de PLO wilt stichten naast Israel? Zulke gasten, moordenaars die zonder emotie vrouwen en kinderen vermoordt. je bent gek!!!  Deze heerschappen hebben geen hersens, deze koele berekende bewegingen die bewust kiezen om hun eigen kinderen, baby's en vrouwen uitzuigen en tiraniseren afdreigen, zodat ze per gezin een kind offeren voor de goede zaak van Allah notabene een afgod, moesten ze daadwerkelijk voor hun leven lang opsluiten zonder vorm van Proces, want dit hebben ze met hun eigen volk en met vredelievende volkeren rondom hen, en met Israel ook gedaan, zie naar Irak en wat ze hun eigen volk aandoen en wat ze Israel aandoen.  En ja zelfs voordat Amerika er zich mee ging bemoeien? ja deze hadden er beter weggebleven.


  Ook zijn deze Islamterroristen  vijanden van de Europese volkeren. en wereldwijd! Open je ogen!!!  Ook al zijn wij europeanen zoals je zegt : "de as van de chip-implant, van Big Brother, van de internationale bankiers aan de wereldmacht, van de dictatuur, van de slavernij." en dit kan kloppen,  maar zoals je weet is en blijft Israel Gods volk en uitverkoren oogappel.  maar waarom geef je ook hier Israel de schuld van, kan je niks beters bedenken? of ben je verdwaasd en al zo gehersenspoeld door de misleidende media?


  je zou ook Pro Israel moeten zijn, want Jezus was ook een Jood en is nog steeds Pro Eigen volk.


  en je moet niet op de woorden eigen volk eerst afgeven, want deze zijn zowiezo anti Jood, dus anti Israel. en ik zelf heb de mens lief, maar niet zijn daden. maar ik blijf wel pal achter Israel staan, omdat dit land zowiezo geleid word door de H.Geest, en Hij doet wat hij wilt om Zijn land en volk te beschermen.


  of ben jij meer dan God?


  Dus jij bent niet “pro-Israël”-? Wel ik ben WEL pro Israel, omdat God zijn volk nog nooit heeft afgewezen, ja dit was tijdelijk en voor een korte tijd. Dus lees beter je bijbel of zwijg, heerschappen zoals jij worden door de anti Israël lobby van Iran of de Russische nazis onderhouden. tja dat kan ik ook zeggen.


  maar weet je wie onderhouden worden? de Islam ja die word door oliedollars onderhouden via hun ambassades, om hun geloof te verbreiden.

  dat kan

  Di 29 Januari 2008 08:57 | Lanoe |

  Dat is mooi voor jou


   


         Carpe diem homo universalis


  Leed van en door religieuze fanaten

  Di 29 Januari 2008 12:28 | Vincent Brunott |  Opvallend hoe fanatieke gelovigen op grond van hun uiterst benauwende interpretaties van hun religieuze geschriften, zelfs de meest fundamentele noties van rechtvaardigheid uit het oog verliezen. Als zij zich proberen te verdiepen in het wereldgebeuren en in hun medemensen kunnen zij niet op eigen kracht tot een oordeel komen. In plaats daarvan graven zij in hun oude religieuze geschriften die zij met hun hedendaags bewustzijn niet op de juiste wijze kunnen begrijpen en luisteren zij uit ik-zwakte naar hun ziekelijke religieuze leiders. 


  Zo komen ze vaak tot monsterlijke oordelen over velen van hun medemensen en tonen daarmee iets van de zwarte kanten van hun eigen naturen die zij zelf vaak aanzien voor de stemmen van hun respectievelijke goden. Ze denken in termen van afstamming en bloedverwantschap (waarbij ze over het hoofd zien dat door vermenging ondertussen geen enkel ras nog loepzuivere representanten kent) en scheren hele bevolkingsgroepen over een kam. Ze zijn niet in staat om in hun medemensen unieke individuen te zien en hebben het daarom, gekoppeld aan eenduidige oordelen, over bijvoorbeeld 'de Russen', 'de Palestijnen', 'de Joden', enz....


  Omdat zij in hun medemensen het unieke individu ontkennen, doen zij dat ook in zichzelf en gedragen zij zich als makkelijk bestuurbare kuddes. Dit geldt voor fanatieke christenen maar ook voor alle andere religieuze fanaten. Toch zijn alle leden van die kuddes (goed verscholen) unieke individuen en de geestelijke evolutie zal ze waarschijnlijk ooit als zodanig ook echt tot leven wekken. Tsja, een kwestie van geduld en misschien kunnen mensen die in het ontwikkelen van hun individualiteit al wat verder zijn, die evolutie bij het wekken van die kudde-dieren, voor zover het hen wordt toegestaan, zo nu en dan een handje helpen?... 

   


  Stop zionisme

  Di 29 Januari 2008 19:08 | Geenflauwekul |

  Beste Pieteropel82


  "En Israël is geen terreurstaat"


  Nee, er gebeurt daar nooit iets en varkens.... die kunnen vliegen he?


   


  "Maar ben jij dan zo iemand die terroristen maar 3 dagen zou opsluiten? "


  Wat is een terrorist volgens jou? Geef daar eens een goeie definitie van. Zijn dat moslims die gekleineerd worden door een schurkenstaat? Een staat die op basis van hun religie een land claimt dat niet van hun is?


  "Maar wil jij en gun jij een terreurstaat zoals de Hamas en de PLO wilt stichten naast Israel? Zulke gasten, moordenaars die zonder emotie vrouwen en kinderen vermoordt. je bent gek!!!"


  Dat heeft Israël natuurlijk nog nooit gedaan. Palestijnse mensen vermoorden? hoe kom je erbij?


   


  "deze koele berekende bewegingen die bewust kiezen om hun eigen kinderen, baby's en vrouwen uitzuigen en tiraniseren afdreigen, zodat ze per gezin een kind offeren voor de goede zaak van Allah notabene een afgod"


  Veel joden financieerden de tweedewereldoorlog en de kampen van Adolf Hitler. Dus Joden zouden zoiets nooit doen natuurlijk.


   


   "zie naar Irak en wat ze hun eigen volk aandoen"


  Saddam was alleen slecht voor koerden (wat overigens natuurlijk ook niet goed te praten valt). Het is zelfs zo dat christenen er kerken mochten bouwen.


   


  "Ook zijn deze Islamterroristen vijanden van de Europese volkeren. en wereldwijd"


  Het zijn alleen vijanden van de landen die achter Amerika en Israël staan. 


  "de as van de chip-implant, van Big Brother, van de internationale bankiers aan de wereldmacht, van de dictatuur, van de slavernij." en dit kan kloppen"


  Klopt ook en dat komt juist uit de hoek van Amerika en de zionisten


   


  "maar zoals je weet is en blijft Israel Gods volk en uitverkoren oogappel"


  Zo te horen ben jij een fascistische Jood. Europeanen zie je zeker als een soort eregoyim? Overigens daar beginnen altijd alle problemen mee met volkeren die zich "uitverkoren" voelen.


   


  "want Jezus was ook een Jood"


  Bestond Jezus dan? Zoja is daar bewijs voor dat ie een Jood was?


   


  "en je moet niet op de woorden eigen volk eerst afgeven, want deze zijn zowiezo anti Jood"


  In de Talmud staat anders niets anders dan "eigen volk eerst"


   


  Overigens is er niets mis met een normale Jood. Het gaat louter om extremstische joden hier.