Gebeurt er iets wereldschokkends op 19 september?

zondag 9 september 2007 20:14 | Semjase | 3926 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

Op de beurs zijn voor 1 miljard dollar aan put-opties gekocht. Dat zijn opties waar de koper aan verdient, als de stock-index keldert. Eenzelfde gebeurtenis zagen we plaatsvinden voor de 9/11 ramp in New York. Ook in Europa is ruim 6 miljard euro aan put-opties gekocht waarbij men inzet dat rond 21 september de stockindex enorm zal kelderen.

Wat weten de investeerders? Geloven ze Nosdradamus die in centurie 10 - kwatrijn 74 schrijft:
Het jaar van het grote zevende getal is voltooid,
Het zal verschijnen ten tijde van de spelen van slachtingen,
niet ver van de tijd van het grote millennium,
wanneer de doden uit hun graf zullen komen.

Waarmee mogelijk 19 september 2007 bedoeld wordt vanwege de Freestyle Wresting Championship? Wat staat er te gebeuren? De site http://www.xerson.nl houdt het een en ander bij. Ook is daar te zien hoe er mogelijk een alien bij Bush staat.

Bron: Xerson.nl
Externe link: http://www.xerson.nl

Reacties

  Einddatum is 21 september, niet 19 september.

  maandag 10 september 2007 15:17 | Nexus |

  De einddatum van de putopties ligt volgens mij op 21 september en niet op 19 september.

  Dat laat niet los dat wij dit scenario al kennen van 911, ook daar werden gigantische bedragen via putopties verdiend door mensen die op de en of andere manier voorkennis hadden van de gebeurtenissen.

  Enkele mogelijke scenario's;

  - Grote aanslag in een Westers land te vergelijken met 911 waardoor de Martial Law in werking treedt.

  - Aanslag op het leven van Bush. Martial Law treedt in werking. Notabene is er binnenkort een oefening die dit moet nabootsen. He, een oefening, was dat bij 911 en in London niet ook het geval???!!! Cheney wordt president en Martial Law wordt afgekondigd. Alle terreurverdachten worden opgepakt en meteen naar de reeds opererende kampen gebracht.

  - Blue Beam Project, een met holografie geensceneerde terugkomst van Jeus en alle andere Avataren ondersteund door berichtgevingen wereldwijd op TV waardoor 1 wereldregering, een controleapparaat, etc in werking kan worden gezet. Fantasie? De technieken hebben ze al lang.

  - 1 van deze zaken probeert men te ensceneren maar dit wordt doorzien door entiteiten die ons willen helpen en een soortgelijk plan hebben maar dan op vredige basis. De daad wordt voorkomen en de waarheid die al eeuwen zoniet millennia voor ons verborgen wordt gehouden komt eindelijk aan het licht.

  - Er gebeurt niks en wij gaan gewoon door met de waanzin die wij leven noemen.