Eindredactie De Wereld Draait Door" in bed met Peter R de Vries.

donderdag 12 april 2012 10:56 | StevenBrown | 3178 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Ik vraag mij al tijden af welke duistere journalistieke reden dat de rechtens vastgestelde  maffioso Peter R. de Vries aka de Worstenman telkens male aanschuift bij De Wereld Draait Door. Voor elk wisse wasje zit de Worsteman daar weer. En niet zo maar. Hij wordt daar behandelt alsof hij de meest integere, deskundige en gerenommeerde onderzoek journalist van Nederland is. De presentator en voormalig hoofdredacteur van Het Parool Mathijs van Nieuwkerk straalt van bewondering en onderdanig respect tegen over de Maffioso Peter R. de Vries. Nooit een kritische vraag of opmerking van de kant van Mathijs van Nieuwkerk. Waarom?
Denkt Mathijs van Nieuwkerk soms  dat Peter R. de Vries de Nobelprijs heeft gewonnen?
Het is wat mij betreft toch allemaal wat vreemd en klef te noemen, temeer Mathijs van Nieuwkerk als hoofdredacteur van Het Parool meer dan twintig processen aan zijn broek heeft gehad van de misdaadgroep Klaas Bruinsma, die toen o.a. werd bijgestaan in die processen door Ex- Mr.Engelsma, Mr. Bram Moszkowizc en Peter R. de Vries. 

 Quote

Just look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality.
Michael Ellner