Juridische letsel

Zo 9 Oktober 2011 14:11 | Jhon | 3674 keer bekeken | 0 reacties | 31 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Juridische letsel

De (te) ruime beleidsvrijheid van advocaten en hun persoonlijkheidsstoornis gesteund door de Raad en het Hof van Discipline Een aantal van de inmiddels 15000 advocaten vertonen als gevolg van incompetentie ernstig psychopathisch gedrag.

Deze sterk ontwikkelde chronische persoonlijkheidsstoornis (As II van de DSM-IV), die veelal gepaard gaat met een NPD (Narcissistic Personality Disorder) veroorzaakt bij het rechtzoekend publiek juridische letselschade, waar advocaten via het tuchtrecht op aangesproken moeten kunnen worden.
In de loop der jaren is duidelijk geworden dat commerciële advocaten de toegang tot de rechter versperren, zinloze en dure procedures aanhangig maken, de rechter niet of niet juist informeren, fouten maken en werk van slechte kwaliteit afleveren, waarvoor zij niet of nauwelijks civielrechtelijk, tuchtrechterlijk laat staan strafrechterlijk vervolgd kunnen worden. Advocaten, georganiseerd onder de Nederlandse Orde van advocaten, de raad van discipline en het hof van discipline, maken zich schuldig aan gelegaliseerde misdaad. Discipline rechters maken zich door klachten ongegrond te verklaren schuldig aan onrechtmatige rechtspraak en onrechtmatig rechterlijk handelen; de rechter als dictator?