Europa 0004 - Declan Ganley een wolf in schaapskleren?

Di 19 Mei 2009 14:06 | knight | 4579 keer bekeken | 1 reactie | 2 x aanbevolen

ELINE VAN DEN BROEK:

Na mijn eerdere artikel over Europa en de nieuwe partij Libertas van Declan Ganley, kreeg ik een tip over de Nederlandse lijsttrekker van Libertas “Eline van den Broek” en haar blog.

( Eline stelt zich en haar partij Libertas in de volgende videoclip voor LINK. )

12-05-2009 Heiligt het doel alle middelen!

Hierin claimt zij dat hoewel zij tegen marteling zou zijn, zij in het kader van veiligheid toch voorstander zou zijn als dit mensen zou redden.

Een blog naar aanleiding van martelmethoden in de Verenigde Staten en het “feit” dat voormalig vice president Dick Cheney verklaarde dat de harde verhoormethodes vele levens zouden hebben gered?!?.

10-05-2009 Cheney: Interrogation saved lives!

Persoonlijk deel ik deze mening niet.

Blijkbaar is deze jonge en nogal dromerige gemakkelijke te beïnvloeden jonge dame ( 28 ) niet goed geïnformeerd over martelpraktijken en hun uitwerking op de slachtoffers, anders had zij mogelijk niet zo’n domme blog geschreven.

HET VOC VERLEDEN HERLEEFT:

Bij dit soort martelpraktijken waaronder het net niet laten verdrinken van de ondervraagden, het continue wakker houden van ondervraagden om die hun benodigde rust / slaap te ontnemen en daarmee de regeneratieve functies van het lichaam uit te schakelen, is het slechts een kwestie van tijd voordat zelfs de mentaal en fysiek meest geharde mensen een bekentenis afgedwongen kan worden voor misdaden die zij niet hebben gepleegd.

Haar claim dat martelen de veiligheid van burgers kan garanderen is absolute flauwekul!

Mijn claim luidt dan ook dat wanneer mensen worden gemarteld, dat niet alleen aanzet tot meer haat van de kant van familie en vrienden van de gemartelde, maar dat er meer onschuldige slachtoffers vallen.

Niettemin kunnen we van haar ( en de partij Libertas die zij claimt te vertegenwoordigen, tenminste als die dezelfde mening is toegedaan ) hetzelfde verwachten als van alle andere partijen tot dusver.

Een steeds meer gecontroleerde maatschappij met steeds meer biometrische kenmerken, steeds meer rfid- en verichip toepassingen, steeds meer cameratoezicht door “voorspellende” camerasystemen aangesloten op enorme wereldomvattende ONLINE databases waarbij deze dictatoriale heersers ( bijna ) niets ontgaat.

DE MOGELIJK DUBBELE AGENDA:

Een claim die ik overigen staaf met de volgende bewijslast.

Declan Ganley beter bekend als diegene die zich inspande voor het Ierse NEE tegen de Grondwet ( waarvoor we hem zeker dankbaar mogen zijn ) zou er overigens wel eens een totaal andere agenda op na kunnen houden.

Ik spreek hier over zijn Amerikaanse bedrijf Rivada Networks dat zich richt op hoogwaardige communicatie voor het leger.

Een bedrijf met een aantal bekende namen in de ondernemingsraad.

Declan Ganley - John J. Kelly - Michael Jackson ( nee, niet de zanger ) - General Richard B. Meyers - General Dennis McCarthy - Admiral Bob Duncan - General Baron Charles Guthrie - George Foresman en Admiral Jim Loy!

Behalve de namen Declan Ganley die de oprichter is van het bedrijf, vallen ook de Amerikaanse Generaal Richard Meyers en de Britse Baron Charles Guthrie op.

Richard B. Meyers – Zou mogelijk wel eens een insider kunnen zijn van de aanslagen op 11-september 2001, had in ieder geval “de touwtjes” in handen en zou voor communicatie verwarring hebben gezorgd dankzij een “toevallig” op de dagen van de aanslagen gehouden oefening genaamd “Global Guardian” ( in samenhang met “Vigilant Guardian” ).

Charles Guthrie – Heeft banden met de investeringsbank N.M.Rothschild & Sons.

In feite zou het me niets verbazen, als Declan Ganley eenzelfde kunstje zou flikken in Europa, als Barack Obama heeft geflikt in Amerika, die als held en redder wordt vereert vanwege een paar “loze beloftes” die nooit waargemaakt kunnen worden, de Amerikaanse staatsschuld is intussen hopeloos opgelopen.

Beiden komen zowat uit het niets naar voren en presenteren zich als een volksheld.

Interessant is de volgende TAGESCHAU videofilm, waar vanaf zo’n 17.15 min wordt gesproken over de EU en Ierland, en waar Declan Ganley rond 18.00 min ter sprake komt als Amerikaans hightech zakenman, multimiljonair en de man die voor het Ierse NEE heeft gezorgd omdat het in Europa ondemocratisch zou zijn.

De Ierse minister Micheál Martin ( BuZa ) claimt dat Declan Ganley er een andere agenda op na zou houden, aangezien Europa ( volgens hem ) meer democratie zou brengen.

Decan is met een Amerikaanse getrouwd en handelt met het leger en veiligheidsdiensten in Amerika.

Rond 18.45 min. is te zien hoe Declan Ganley de Amerikaanse vlag oprolt en wegstopt omdat hij officieel als trotse Europeaan wil overkomen.

Declan Ganley zou in juli aanwezig zijn in “The Heritage Foundation”, een organisatie opgericht in 1973 met gastsprekers ( waaronder Sally mcNamara ( van het Margareth Thatcher Center for Freedom ( doel betere samenwerking tussen Amerika en Groot-Brittannië en gelijkwaardige samenwerking in de “strijdt tegen het terrorisme” ))) die aangeven waarom ze tegen een Europese Unie zijn.

Een Citaat van Sally mcNamara 19.30 min.: “Daar waar alle Europeaanse leiders op één lijn liggen, verliest Amerika haar invloed!

Een 2e citaat luidt: “Verdere Europese integratie bedreigt de strategische Amerikaanse interesses!

Amerika zou de roep naar Europese referenda moeten ondersteunen, en daar zou Declan Ganley waarschijnlijk moeten inspringen, ben benieuwd wat hij hier ( financieel ) aan overhoudt?!?

Dick Cheney zou tegen een Europese Unie zijn, terwijl Bush wel voor een sterker Europa zou zijn, maar niet voor een sterke Europese Unie?!?

Enkele “geruchten” gaan dat Declan Ganley gesteund zou worden met geld afkomstig uit wapenhandel vanuit Amerika voor zijn anti Europese campagne?!?

Interessant om te weten is dat de Franse Viscount Philippe de Villiers ( oorspronkelijk afkomstig van de MPF LINK 01 en LINK 02 ) bepaalde uitspraken tegenover moslims en islamisering zou hebben gedaan, waarmee de indruk wordt gewekt dat Declan Ganley eenzelfde soort gedachtegoed aanhangt als Geert Wilders, maar dan mogelijk wat geniepiger!

Allemaal nogal verwarrend, aangezien CanadaFreePress in haar artikel over de Bilderberg vergadering in 2009 claimt dat Ierland gepusht zou worden tot een JA in een 2e referendum in september of oktober en dat de Bilderbergers zich tegen Declan Ganley zouden keren door hem van wapenhandel met Amerika te beschuldigen, zoals reeds in de video van de TAGESCHAU te zien was.

Wat is waar, en heeft Declan Ganley een verborgen agenda?!?

Wat denkt U?!?

Bron: WorldTheChanges

Reacties

  @Knight

  Di 19 Mei 2009 17:45 | Vincent Brunott |

  Tsja, wat ervan te denken? In ieder geval valt het mij op dat Libertas, PVV en de Nederlandse Libertijnen (vrijspreker.nl), dus zeg maar alles wat vrijheid voorop de tong heeft liggen, tenslotte een erg rechtse, zure en intolerante indruk op me maakt.

  Amerika met zijn founding fathers is dan steeds het grote idool, het land van democratie en vrijheid (lekker naïef), en Europa zou daar dan veel meer op moeten gaan lijken. Voor zover Amerika zich tenminste nog iets gelegen laat liggen aan de doelstellingen van de founding fathers, hoe grijs die ondertussen ook moge zijn...

  Ron Paul, die het grote idool is van veel Nederlandse libertijnen, zegt naar mijn smaak vaak echt zinnige dingen maar als het om uitkeringen gaat vindt hij dat die moeten afhangen (van de willekeur) van de kerk en andere 'liefdadigheidsinstellingen'. Maar zelf wil ik zeer beslist niet terug naar de middeleeuwen!

  Geert Wilders werd (ongeveer 2 jaar geleden?) een keer geïnterviewd voor de Amerikaanse televisie en legde daar uit wat er mankeert aan Europa en in het bijzonder aan Nederland. We hebben volgens hem slappe knieën als het om ons vreemdelingenbeleid gaat en tegelijkertijd prees hij het optreden van Bush in Afghanistan, Irak en prees hij de 'war on terror'. Eerlijk gezegd kwam hij op me over als een kruiperige landverrader (ook al gezien zijn vele bezoekjes aan de Israëlische ambassade, zijn enorm overdreven bewondering voor Israël en de bijpassende Palestijnenhaat). Maar bij die Amerikaanse interviewer ging hij erin als koek: "We gonna here more about him, he has the right additute!" (o.i.d.)

  En hoe zit het nu met Libertas? Uit de informatie die jij hier verstrekt maak ik op dat het van mij al niet meer hoeft (martelen, controleren, e.d.) en verder bemerk ik bij mijzelf een zekere allergie voor alles wat rechts is en over vrijheid brult. Een zelfde soort allergie als ik vroeger opliep aan alles wat links was en over waarheid brulde. (Ik herinner mij 'De Pravda' betekent 'De Waarheid', eens dé USSR-krant en 'De Waarheid', ooit de krant van de CPN, de Nederlandse communisten).

  Allergie zegt verder niet zoveel maar ook rationeel zie ik niets in extreem rechtse en extreem linkse politiek.

  PVV, Libertijnen en Libertas lijken mij schakeringen van een zelfde soort, erg rechtse, ideolgie.

  Als ik ga stemmen (weet ik nog niet) hou ik het voorlopig maar op de SP. (Volgens rechts een gevaarlijke extremistische populistische partij met een onbedwingbare zucht naar Maoïsme -haha- ).