Regeren vanuit het Duister - Jim Marrs

Wo 16 Mei 2007 12:45 | Actionman | 4346 keer bekeken | 2 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Geheime organisaties behoren niet tot een ver verleden, zij bestaan nog steeds.

De echte vraag is hoe groot hun invloed is en hoe ze het verloop van de geschiedenis kunnen manipuleren. In Regeren vanuit het duister onderzoekt Jim Marrs een groot aantal geheime organisaties, zoals katharen, jakobijnen, fascisten, de Kennedy-clan en zelfs de CIA. Hij ging terug tot de oorsprong van dit verschijnsel die vermoedelijk nog vóór de Egyptische oudheid ligt. Hij vermoedt zelfs dat er oeroude kennis eeuwenlang binnen mysteriescholen en genootschappen is doorgegeven. Marrs beschrijft de rol van geheime organisaties bij wereldschokkende gebeurtenissen, zoals de inquisitie, de Franse en de Russische Revolutie, de wereldoorlogen, Vietnam en de Golfoorlog. Dit boek schetst een verbijsterend beeld van de werkelijke occulte macht achter de schermen.

http://www.beslist.nl/boeken/d0000044873/Regeren_vanuit_het_duister.html vergelijksite !

Wat je altijd al wilde weten over:

Council on Foreign Relations

Bilderberg

Skull & Bones

Trilateral Commission

Priory of Sion

CIA

enz enz....

Een ABSOLUTE AANRADER voor iedereen die het NWO fenomeen bestudeerd. Jim Marrs behoort tot een van de best geinformeerde onderzoekers op dit gebied. Werkelijk alle gerelateerde genootschappen, personen en gebeurtenissen worden uitvoerig geanalyseerd en besproken.  Dit boek is geschreven in 2000, en eng genoeg, merk je daar niets van. (Behalve dat 11 september er nog niet in voorkomt dan).
Als je het idee hebt dat je niet voldoende informatie hebt om het onderwerp te bevatten ,en Alex Jones of David Icke je een stap te ver is, is dit boek zeer geschikt.

 In 2003 heeft Marrs een lezing gegeven op een UFO Congres. De presentatie raakt net de oppervlakte van de inhoud van het boek, en is meer op UFO's georienteerd.

 

 

Jim Marrs - Ruled by Secrecy -Lecture
Presentation @ International UFO Congress

Bron: boekenwinkel

Reacties

    Katharen

    Wo 16 Mei 2007 18:50 | louise |

    Je kan de katharen, jakobijnen, fascisten en de Kennedy-clan onmogelijk over één kam scheren.


    Er zijn essentiele verschillen tussen de bovengenoemde stromingen. 


     Wat de Katharen betreft zou ik je willen aanraden om het boek van Marcel Messing te lezen: https://winkel.bruna.nl/Auteurs_op_Alfabet/M/Messing,044_M,046/9020254537.htm" target="_blank">De weg der Katharen  dat zal hopelijk wat ongebaseerde vooroordelen weghalen.


    Katharen

    Do 17 Mei 2007 09:03 | Actionman |

    Voor zover ik kan zien in de post is dat niet het geval.


    In het boek maakt hij duidelijk scheidingen tussen organisaties, maar geeft ook heel precies aan als er personen in meerdere genootschappen een vinger in de pap hadden/hebben.


    Ik heb mezelf nog niet verdiept in de Katharen, maar mocht ik na dit boek nog vragen hebben zal ik zeker even kijken naar Marcels boek hierover.


    Thanx voor de reactie anyway!