Dodenherdenking en Bevrijdingsdag ?

Vr 4 Mei 2007 14:41 | Argusoog | 2663 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Dodenherdenking en Bevrijdingsdag ?

Het is vandaag Dodenherdenking en morgen vieren we de “vrijheid”. Oorspronkelijk herdenken we de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding van onderdrukking. Laten we niet kortzichtig zijn dat het daar nu nog om gaat. Vergeet niet dat terwijl we vanavond de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdenken, dagelijks slachtoffers vallen door de hebberige Westerse Imperialistische Razernij in de naam van Rijkdom en Roem. Vergeet dan niet dat de “Terroristische” weerstand niets meer is dan wanhopig verzet. Wat zou jij doen? Denk aan Oorlog en Chaos in het Midden-Oosten waar ook Nederland VERANTWOORDELIJK voor is. Denk aan de gevolgen van het geopolitieke spel in Zuid-Amerika waardoor de kloof tussen arm en rijk alleen maar groter wordt. Denk aan de verkrachting van het zo prachtige continent Afrika.

Aanschouw het uitmelken en misbruiken van argeloze mensen wereldwijd!

Denk aan alle misstanden over de gehele wereld. Misstanden waar mensen dagelijks het slachtoffer van zijn en genegeerd worden door de massa. De massa die niet of nauwelijks de kans krijgen om eerlijk informatie te verkrijgen door de gevestigde media en geen eerlijk beeld krijgen van datgene dat er aan ons wordt voorgehouden. Denk aan hoe de Westerse Maatschappij steeds meer in moet gaan leveren aan de “vrijheid” die we morgen zo uitbundig zullen gaan vieren. Deze inlevering in naam van de angst die een gevolg is van de Westerse Razernij en tegen ons gebruikt wordt in het voordeel van verborgen agenda’s. Denk aan hoe wij mensen als poppetjes en nummertjes worden behandeld, gezien worden als consument en vergeten als MENS.

De hel die mensen overal ter wereld ervaren is een keiharde realiteit!

Vergeet dit niet.

Niet om negatief te zijn. Niet om de sfeer te verpesten, maar om je ogen te openen en die slachtoffers in alle eer en geweten in je hart te sluiten en op die manier te erkennen wat er gebeurt in de wereld. Stap uit die kortzichtige illusie van onze herdenkingen terwijl in alle vormen om ons heen de geschiedenis wordt herhaald en het verleden in vele gevallen niets anders is dan NU.

Denk aan de voorvechters die het initiatief nemen overal ter wereld waar sommigen zelfs het eigen leven op het spel zetten voor het belang van de gehele mensheid. Denk aan hen die inzien dat we het niet langer hoeven te pikken en we er WEL iets aan kunnen doen. Open je hart en sluit je aan op jouw manier. Denk aan ONS waar ook JIJ deel van bent.

Leve de voorvechters voor de ware vrijheid!

Leve het Leven!

Argusoog.

Bron: De ziel !