wolf in schapenvacht...

Vr 12 Januari 2007 22:28 | toulouse | 1995 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

wolf in schapenvacht ....

wat dachten jullie van deze feiten .....

De weerstand van de VS tegen een mondiaal systeem van politieke regulering en welvaart :

1. Weigering om de intenational conventie op het verbod van de produktie, verdeling en verkoop van antipersoonsmijnen te ondertekenen ( 1998)

2.weigering om de internationale conventie van Rome uit 1998 te ondertekenen, die juridische sancties voorzag door het Internationaal gerechtshof voor genocides, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden (1998) De VS verzette zich tegen het bestaan van het internationaal gerechtshof dat in 2001 in functie getreden is.

3.Unilaterale annulering van het protocol van Kyoto dat de geleidelijke vermindering en de Internationale controle van co2 afstoten in de atmosfeer voorzag (2001)

4. weigering om de conventie te ondertekenen, die door de OECD voorgesteld was, over de controle en de geleidelijke afschaffing van de fiscale paradijzen. (2001)

5 Unilaterale opheffing van het verdrag over de controle en de beperking van intercontinentale ballistische raketten ( abm verdrag) dat in 1972 door de VS en de USSR getekend was (2001)

6.Weigering om de verklaring te ondertekenen, die unaniem was goedgekeurd door alle deelnemende staten aan de conferentie van de VN in Wenen in 1993, waarin de economische en SOCIALE rechten bij de rechten van de mens werden gevoegd (2002)

7. Weigering om de bijkomende protocol bij de conventie over het verbod op biologische wapens te tekenen, dat door 143 landen getekend werd (2002)

8.Verwerping van de liberalisering van de farmaceutische prijzen in het kader van de WHO (2003)

9. Systematisch verzet , in het kader van de Commissie voor de mensen rechten van de VN, tegen het aannemen van maatregelen voor de concretisering van economische, sociale en culturele rechten.

enz...

Onze Amerikaanse Big Brother heeft anders wel de mond vol over vrijheid en democratie 

maar geeft zelf helaas niet het goede voorbeeld.

Met zo een buur zou ik pas echt bang worden

Bron: Riccardo Petrella - Menselijk verlangen.