Europa 0003 De Europese Parlementsverkiezingen 2009!

Zo 17 Mei 2009 19:16 | knight | 5316 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Europa 000301 verkiezingen europa stemmen

De stempassen betreffende de Europese Parlementsverkiezingen op 04-06-2009 van het ondemocratische Europa komen inmiddels in de brievenbus binnen druppelen, en het eerste wat me opviel, was dat er verder NIETS bijzat.

Geen folder over de betrokken politieke partijen, of hun politieke agenda’s.

Zo van: “Hier heb je de stempas waarmee je kunt stemmen en zoek het verder maar uit.”

Ergens achterop de kaart ( helemaal zielig onderin ) een link naar de website “U heeft het voor het zeggen”.

Men gaat er meteen maar vanuit dat IEDEREEN een internetverbinding heeft.

Voor diegenen die dat geluk wel hebben en snel alle betrokken partijen willen zien, de volgende LINK.

STEMMEN voor een EUROPEES PARLEMENT:

Stemmen voor een ondemocratisch Europees Parlement dat middels list en bedrog het enige referendum in Nederland wist te verstoren met horrorscenario’s en andere vormen van kiezermanipulatie, en het onder andere naam doordrukken van een Grondwet door het een Verdrag te noemen wat qua inhoud nagenoeg hetzelfde is.

Een verdrag dat door de meeste landen NIET middels volksverkiezingen ( zogenaamde referenda ), maar door de politieke regimes zelf is geratificeerd / goedgekeurd.

Europa 000302 verkiezingen europa stemmen

Er is ALTIJD TIJD om te STEMMEN:

De verkiezingsstrijd voor het Europees Parlement begint, en in België is een verkiezingsspotje gemaakt waarin een hysterisch schreeuwende vrouw ( achternagezeten door een man met een masker op en een bijl in de hand ) de tijd zou nemen om een stem uit te brengen, terwijl die man met de bijl zijn achtervolging afbreekt om ook eerst een stem uit te gaan brengen?!?

De boodschap zou moeten zijn: “Er is altijd tijd om te stemmen!”

Voor mijn begrippen een volstrekt smakeloze verkiezingsspot die me meteen deed denken aan dat VVD spotje van de Holocaust tijdens het referendum.

Europa 000303 verkiezingen europa stemmen

Voor Belgische begrippen is deze verkiezingsspot zelfs nog luguberder, aangezien de spot zou doen denken aan een Belgische bijlmoordenaar met de naam Kim de Gelder ( een psychopaat die meerdere psychotherapieën zou hebben ondergaan omdat hij claimt stemmen te horen ( de ouders zouden hem op 18-jarige leeftijd geprobeerd hebben op te laten sluiten omdat het steeds verder bergaf met hem zou gaan, wat helaas niet is gelukt )).

In ieder geval heeft deze psychopaat ( nog niet zo lang geleden ) met een bijl in de hand 2 baby’s en een kinderleidster vermoord en een 12-tal anderen verwond.

Als je dit artikel erbij neemt, en dan zo’n stemspotje durft te creëren, moet je wel hartstikke geschift zijn!

Dan hoor je mijns inziens in het gekkenhuis in Vught thuis!!!

Niettemin schijnen deze gestoorde individuen er met een “excuus” vanaf te komen.

13-05-2009 Kim de Gelder moest moorden!

25-01-2009 Kim de Gelder komt van andere planeet!

Europa 000304 verkiezingen europa stemmen

Tsja, wat nu...

Met de verkiezingen in aantocht, vragen zich steeds meer mensen af WAAR ze op moeten stemmen.

Velen grijpen daarbij naar de PVV, aangezien dat de enigste partij in Nederland schijnt te zijn die claimt zich in te zetten tegen de bemoeienissen en stijgende regelzucht vanuit Europa, dat bezig is zich in een militaire superstaat te ontwikkelen.

Anderen gaan voor de PVV omdat ze bang zijn dat Europa mogelijk een Islamitische staat zou kunnen worden, bang voor een religie die door politiek en media continu wordt gedemoniseerd.

Iets waar overigens NIEMAND bang voor zou hoeven te zijn, wanneer duidelijk in de grondwet zou worden vastgelegd dat POLITIEK boven RELIGIE gaat, zodat eventuele religieuze regel- en wetgeving nooit als wettelijke verplichting voor andersdenkenden kan worden opgedrongen.

In ieder geval lijkt de PVV voor mij GEEN optie te zijn.

Hoewel Geert Wilders de enige schijnt te willen zijn die de grenzen claimt te willen sluiten en minder invloed van uit Europese regel- en wetgeving te zullen toestaan, dank ik dat Geert Wilders er nogal wat EXTREME ideeën op nahoudt, en we mogelijk middels Geert Wilders sneller bij het NAZISME terecht zullen komen.

Europa 000305 nazi europa en de controlestaat

Vraag Geert Wilders maar eens wat zijn standpunten zijn inzake cameratoezicht, online databases, preventief fouilleren, rfid- en biometrie in id-kaarten en paspoorten en het sinds kort in het nieuws verschijnende fenomeen van de hersenscans, niet alleen voor veiligheidstoepassingen, maar ook voor doodgewone sollicitatieprocedures?!?

En als we toch bezig zijn, vraag Geert Wilders dan meteen hoe hij denkt de armoede in Nederland tegen te bestrijden, of de stijgende werkloosheid in wil dammen, of de criminaliteit van met name Oost-Europese dievenstaten op te willen lossen ( behalve dan de grenzen te sluiten ).

Hoewel ik feitelijk helemaal geen zin had om te gaan stemmen op dit bureaucratische vrijheidberovende en verstikkende monster dat steeds meer regel- en wetgeving naar zich toe trekt, heb ik besloten dat toch te doen.

Wat betreft politieke partij denk hierbij aan LIBERTAS van de IER Declan Ganley, die in het verleden heeft laten zien dat hij minder bemoeizucht en regelgeving wil vanuit Europa, zich inzettend voor een Iers NEE tegen de grondwet, en Europa liever wat ziet inkrimpen zodat deze beter beheersbaar en transparanter zou worden.

Bovendien zou het stemmen op LIBERTAS ( waar de EU het overigens niet zo op heeft ) een duidelijke boodschap geven aan het Europees Parlement, aangaande de gedachtegang van het volk over het “democratische gehalte" van deze Europese Unie en de wijze waarop de referendums betreffende de Europese Grondwet alias het Europees verdrag werden gepasseerd!

Europa 000306 verkiezingen 2009 libertas declan ganley

LIBERTAS versus PVV:

Libertas wil net als Geert Wilders minder bemoeizucht vanuit Europa.

Libertas wil minder geldverspilling, meer transparantie en geen superstaat.

Libertas wil dit te bereiken door minder schoffering van bepaalde bevolkingsgroepen.

Het verkiezingsprogramma ( Nederlandstalige .pdf ) van Libertas!

Lijsttrekker voor Nederland is de 28-jarige politicologe en journaliste Eline van den Broek.

Één van de drijvende krachten achter het Nederlandse NEE tegen de Europese grondwet alias Europees verdrag tijdens het referendum in 2005.

Een Europa voor en van de mensen!

Wat kun je nog meer wensen?!?

 LET OP!!!

Alles is niet wat het lijkt,  zo mogelijk ook met de zakenman Declan Ganley?!?

zie EUROPA 0004 Declan Ganley een wolf in schaapskleren?

BINNENKORT…

Bron: WorldTheChanges

Meer van knight