Gezondheid - HPV vaccin 002 De farmaceutische proefkonijntjes!

Zo 15 Maart 2009 11:26 | knight | 6276 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Gezondheid - 00201 de proefkonijntjes - ab klink - leon massuger - khadija arib

Ook dit 2e artikel moet gezien worden als referentie- oriëntatiepunt opdat mensen die zich geen raad weten met het HPV vaccin en vragen hebben omtrent het nut en eventuele risico’s van het vaccineren, zich kunnen oriënteren aan de hand van termen die in dit artikel rijkelijk voorhanden zullen zijn.

In dit deel ga ik dieper in op de miljarden belangen van de farmaceutische industrie en de op zijn zachtst gezegd asociale manier waarop deze moeders en vaders van kinderen in de leeftijdsgroep 12-16 jaar manipuleren door in te spelen op ouderlijke gevoelens en keihard te stellen dat wanneer zij zich tegen vaccineren opstellen zij niet deugen als ouder!

Hierbij vraag ik me af op de farmaceutische industrie zich mogelijk strafbaar maakt aan manipulatie en omkoping van artsen en wetenschappers om hun onvoldoende geteste producten te slijten.

Mijns inziens zou ook onderzoek gedaan moeten worden naar de angstzaaierij, en de wijze waarop farmaceuten de wet omzeilen door overdreven media-aandacht te laten vestigen op een ziekte die in de meeste gevallen vanzelf over gaat, omdat wanneer zij de aandacht zouden vestigen op een product, zij strafbaar zouden zijn volgens de reclame regel- en wetgeving!

 

Hoe kwam een onvoldoende getest vaccin in het RijksVaccinatieProgramma?

 

Farmaceutische druk in de gunst voor de miljarden contracten.

Khadija Arib ( PvdA ) stelde op 14-08-2006 een aantal kamervragen aangaande de introductie van het pas uitgekomen HPV vaccin Gardasil om deze in het Rijks Vaccinatie Programma op te nemen ( je zou haar als het ware een lobbyist van Gardasil kunnen noemen, zeker gezien het feit dat zij op 06-06-2007 samen met Leon Massuger in het programma zembla wederom pleit voor opname in RijksVaccinatieProgramma en werderom als initiator van het amendement om de vaccinatie in de begroting op te nemen, op 13-11-2007 samen met een 10-tal vrouwen van de patiëntenvereniging Nygio een petitie indiende om een HPV vaccin in het RijksVaccinatieProgramma te krijgen, waar toen weinig politieke steun voor te vinden was.

Laat Nygio nou opgericht zijn door de oncologische gynaecoloog Leon Massuger, die in de Gezondheidsraad zit van Gardasil!

Leon Massuger ( hier te zien in een uitzending van Netwerk ) zit overigens niet zelf in het bestuur van Nygio, maar zijn vrouw daarentegen wel.

De “schijn” van belangenverstrengeling schijnt hierbij steeds groter te worden.

Nygio zelf zou geregeld geldelijke steun hebben gekregen vanuit de farmacie ( GlaxoSmithKline 46.750 euro ) voor onderzoek, doch een deel van dit geld ging op aan het medisch programma van de EO over baarmoederhalskanker op 29 januari 2008 19:30h, waarin Nygio een oproep deed om het HPV vaccin in het RijksVacinatieProgramma te krijgen.

Eerder betaalde UCB Pharma Nygio 32.523 euro waarmee een 25 minuten durende video werd betaald die de EO uitzond, hierbij moet worden opgemerkt dat sponsors vaak niet in de videoclips worden vernoemd.

Het heeft er alle “schijn” van de farmaceutische industrie op slinkse wijze via ingewikkelde constructies “sluik” reclame gebruikt om de druk op politiek Den Haag op te voeren.

Gezondheid - 00202 de proefkonijntjes - ntvg 18082008 zembla 19102008

Afijn.

20-03-2007 heeft Ab Klink aan de Gezondheidsraad “advies” hebben gevraagd betreffende de beschikbaarheid van preventieve HPV vaccins.

01-04-2008 kwam de Gezondheidsraad met het “advies” aanzetten.

Het advies zijnde vaccinatie van 12-jarige meisjes en een inhaalprogramma voor meisjes van 13-16 jaar.

Hierbij worden de 7 criteria gebruikt die de raad in 2007 ontwikkelde bij de advisering over de toekomst van het RVP ( Rijks Vaccinatie Programma ).

Deze 7 criteria zijnde:

Ziektelast - Gaat het om een ziekte die ernstig is voor individuen en die een omvangrijke groep treft? Effectiviteit - Staat het ast dat vaccinatie werkzaam is bij het voorkomen van ziekte of het reduceren van symptomen?Veiligheid - Doen bijwerkingen van de vaccinatie afbreuk aan de positieve gezondheidseffecten? Aanvaardbaarheid - Staat de last van de vaccinatie in redelijke verhouding tot de gezondheidswinst? Aanvaardbaarheid - Staat de last van het totale vaccinatieprogramma met deze vaccinatie erbij in redelijke verhouding tot de te behalen gezondheidswinst? Doelmatigheid - Is de kosten-effectiviteit verhouding gunstig ten opzichte van andere mogelijkheden van preventie? Prioriteit - Wordt met opname van deze vaccinatie in het vaccinatieprogramma het op dit moment urgentste volksgezondheidsbelang gediend?

Gezondheid - 00203 de proefkonijntjes - bescherm je dochter versus bescherm je dochter nu

18-08-2008 NTVG ( Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde ) - Onvoldoende gronden voor opname van vaccinatie tegen Humaan papillomavirus in het Rijksvaccinatieprogramma!

Hierin claimen 5 deskundigen dat aan 5 van de 7 criteria van de Gezondheidsraad onvoldoende wordt voldaan!

Meer informatie in de bovenstaande link!

19-10-2008 Zembla uitzending ”Het omstreden kanker vaccin” claimt dat de Gezondheidsraad niet onafhankelijk zou zijn, de video begint met Angela Groothuizen als lobbyist van SanofiPasteur’s website BeschermJeDochter!

De tegenhanger zal ik u echter niet onthouden, zijnde BeschermJeDochterNu!

Men moet immers allebei de kanten van de medaille kennen vooraleer men zich een mening kan vormen!

Zembla claimt dat het om een omstreden vaccin gaat, waarbij artsen en wetenschappers claimen dat het niet duidelijk is of het vaccin baarmoederhals voorkomt, laat staan of het veilig is, ook de snelheid waarmee het vaccin door Den Haag in het RijksVaccinatieProgramma is opgenomen roept vraagtekens op.

Al met al een farmaceutisch experiment dat mogelijk ten koste gaat van de gezondheid van kinderen!

Mijn vraag aan U:

Kiest u voor website LINKS met de EMOTIONELE CHANTAGE van de voor Sanofi Pasteur lobbyende Angela groothuizen of voor de website RECHTS waar u gewoon wordt gewezen op die zaken die de overheid en de farmacie liever achterwege laten?

Gezondheid - 00204 de proefkonijntjes - meisjes als proefkonijn - glaxosmithkline cervarix

Even terug naar het advies van de Gezondheidsraad:

Pagina 3 onderaan, ik citeer:

“Gezien het feit dat nog veel kennis rond de vaccinatie ontbreekt en het

nog lange tijd zal duren voordat er aan die onduidelijkheid een einde komt, ziet de commissie

een monitoringsprogramma als onlosmakelijke voorwaarde voor introductie van de vaccinatie.

In dat programma zou aandacht moeten zijn voor effectiviteit van de vaccinatie,

duur van de bescherming, eventuele bijwerkingen, acceptatie en relevante gedragsfactoren.”

Veel onduidelijkheid omtrent het HPV vaccin!

Een monitoringsprogramma is vereist voor de toelating tot het Rijks Vaccinatie programma!

Is uw kind dan geen farmaceutisch proefkonijntje?!?

Nog leuker wordt het wanneer ik er het rapport van de ECDC ( European Centre for Disease Control ) erbij haal van 22-01-2008 New ECDC report finds vaccination of adolescent girls an effective strategy against cervical cancer!

Ook hier een citaat van Pagina 2:

“To date, only 5-year follow-up data on the HPV vaccines is available and many questions

remain to be answered. Systems to monitor long-term efficacy, vaccine coverage and

compliance, integration with other prevention strategies and vaccine safety are therefore

considered to be critical in order to evaluate the overall impact of HPV vaccination

programmes.”

Vrij vertaald:

Tot nu toe, zijn er slechts over 5 jaar gegevens bekend over het HPV vaccin en blijven nog veel vragen onbeantwoord. Het is daarvoor cruciaal dat dit project goed wordt gevolgd aangaande lange term efficiëntie, werking en eventuele bijwerkingen, en integratie van dit vaccin met andere preventieve strategieën om de impact van dit vaccin te kunnen evalueren.

Aldus veel onduidelijkheid omtrent het HPV vaccin!

Een monitoringsprogramma als vereiste voor de toelating tot het Rijks Vaccinatie programma!

Het heeft er alle schijn van dat het “advies” van de Gezondheidsraad is vertaald van de Europese versie?!?

Ook hier blijkt uw kind een farmaceutisch proefkonijntje te zijn?!?

5 jaar gegevens bekend van het in 2007 “goedgekeurde” cervarix vaccin van GlaxoSmithKline, terwijl de benodigde tijd waarbij geclaimd wordt dat een hpv virus zich zou kunnen ontwikkelen tot baarmoederhalskanker een stadium is van 10-15 jaar!

Gezondheid - 00205 de proefkonijntjes - cervarix glaxosmithkline en de nachtvlinder

Ingrediënten HPV vaccin:

Ab Klink zou voor Nederland voor het HPV vaccin van GlaxoSmithKline hebben gekozen.

Ik zal echter het in Nederland toegepaste vaccin Cervarix behandelen en een 2e vaccin dat dicht in de buurt komt Fendrix tegen Hepatitis B!

Fendrix – GlaxoSmithKline – Hepatitis B ( seksuele aandoening ): ( 21,50 euro ).

Eén dosering (0,5 ml) bevat:

1 dosering (0,5ml) Fendrix bevat: Viraal oppervlakteantigen van Hepatits B 20 microgram geadjuveerd met AS04C bestaande uit: -O-desacyl-4’-monofosforyl lipide A (MPL) 50 microgram geadsorbeerd op aluminium fosfaat (0,5 milligram Al3+ in totaal) geproduceerd in gistcellen (Saccharomyces cerevisiae) met recombinant DNA technologie. Natriumchloride. Water voor injectie.

Cervarix – GlaxoSMithKline – HPV virus ( seksuele aandoening ): ( 117,95 euro )

Eén dosering (0,5 ml) bevat:

Humaan Papillomavirus HPV type 16 L1 proteïne 20 microgram

Humaan Papillomavirus HPV type 18 L1 proteïne 20 microgram

geadjuveerd met AS04 bestaande uit:

-O-desacyl-4’- monophosphoryl lipide A (MPL) 50 microgram

geadsorbeerd op aluminium hydroxide,

gehydrateerd (Al(OH)3) 0.5 milligram Al3+ in total

L1 proteïne in de vorm van niet geïnfecteerd virus-achtige

particles (VLPs) geproduceerd door recombinant DNA technologie

met een Baculovirus expression systeem met Hi-5

Rix4446 cellen afgeleidt van het insect Trichoplusia ni ( nachtvlinder ).

- Sodium chloride ( NaCl ) – Zout!

- Sodium dihydrogen phosphate dihydrate ( NaH2PO4.2 H2O ) – Let op! ( MSDS datasheet ) Kan irritatie op de huid, ogen en ademhaling ( kuchen en kortademigheid ) veroorzaken en kan schadelijk zijn wanneer doorgeslikt of geïnhaleerd.

- water voor injecties!

Merk op dat beide vaccins oorspronkelijk bedoeld zijn tegen seksuele aandoeningen van het type Hepatitis A / B.

Merk verder op dat beide vaccins nagenoeg dezelfde stoffen bezitten op de toegevoegde eiwitten en het insecten DNA na dan.

Merk ook op dat het HPV vaccin 6x zo duur is als het Hepatitis B vaccin.

Ik heb het vermoeden dat het HPV vaccin flauwekul is.

Er is immers alleen aangetoond dat het HPV virus vaak aanwezig is bij de constatering van baarmoederhalskanker.

FEIT 01 is dat zo’n 80% ( PRO vaccinatie site Gezond ZWN ) van de vrouwen dit HPV virus krijgen.

FEIT 02 is dat in 90% van de gevallen het HPV virus door het immuunsysteem van het lichaam wordt afgebroken.

Logisch beredeneerd is de kans dat het HPV wordt ontdekt tijdens de constatering van het baarmoederhalskanker relatief groot aanwezig, wat echter NIET hoeft te betekenen dat beide met elkaar in verband staan!

Het heeft er dus sterk de schijn van dat een deel van de medische wereld met dit HPV vaccin door de farmaceutische industrie op het verkeerde been is gezet en men dit ofwel uit koppigheid ( angst voor gezichtsverlies vanwege de verkeerde diagnose ) of vanwege belangenverstrengeling niet wil toegeven?!?

Gezondheid - 00206 de proefkonijntjes - wolter ooshertuis hpv en monogame relaties

Op de PRO vaccinatie websites is duidelijk te zien dat het bij het HPV virus om een seksuele aandoening gaat, ook hebben die websites zelf toegegeven dat dit virus in de meeste gevallen weer wordt afgebroken door het lichaam zelf zonder enige medicatie of vaccinatie!

Mijns inziens was het beter geweest indien men betere seksuele voorlichting had gegeven, maar laten we eerlijk zijn, daar verdient deze farmaceutische "maffia" geen cent aan!

Iets wat bevestigd wordt door de uitspraak ( “Baarmoederhalskanker vermijdbare ziekte” van Prof Wolter Oosterhuis in het Nederlands Dagblad ( hoewel de claim “Meisjes die een monogaam huwelijk aangaan en vóór hun huwelijk daar ook naar leven, hebben de hpv-vaccinatie niet nodig” een beetje merkwaardig te noemen is, impliceert zijn medische graad dat hij over voldoende medische kennis beschikt ).

( het lijkt mij dan ook redelijk aan te nemen dat hier belangen meespelen in de orde van miljarden euro’s aan omzetten voor de farmaceutische industrie )

Ik zou zeggen wordt wakker en teken de PETITIE die een onafhankelijk onderzoek eist naar het HPV vaccin, de werking, de effectiviteit en de bijwerkingen!

Hoewel ik zelf GEEN kinderen heb, heb ik WEL getekend omdat ik meer zekerheden wil voor UW kinderen!!!

Voor diegenen die al gevaccineerd zijn, heb ik alleen een advies u te melden op één van de onderstaande websites zodra u last begint te krijgen van bijwerkingen!

Link 1 SP Coevorden- Link 2 Lareb - Link 3 Meldpunt Medicijnen

Gezondheid - 00207 de proefkonijntjes - nils erik schulz onderzoek astrazenaca banden nobel commissie

Een even zo merkwaardige geschiedenis, is de Nobelprijs uitreiking voor het HPV virus in 2008:

Zo wordt geclaimd dat een onderzoek is gestart naar een 3e farmaceutisch bedrijf genaamd AstraZeneca ( dat tot nu toe buiten schot is gebleven omdat het hoegenaamd geen HPV vaccin op de markt heeft gebracht ) en haar betrokkenheid bij de uitreiking van de Nobelprijs voor het HPV vaccin in 2008.

Hierbij wordt beweerd dat AstraZeneca mogelijk de uitreiking heeft beïnvloed o.a. door haar banden met Nobel assembly lid Bo Angelin ( zit in de commissie van AstraZeneca ) en Nobel commissie lid Bertil Fredholm ( tot 2006 adviseur van AstraZeneca ).

De zweed Nils Erik Schulz ( anti corruptie aanklager ) zou onderzoek doen naar mogelijke corruptie rondom de HPV Nobelprijs uitreiking ( video 3 min. ) van 2008 aan Harald zur Hausen.

AstraZeneca zou patenten hebben die van belang zouden zijn bij de productie van de HPV vaccins van Gardasil en Cervarix.

Het deel met de patenten klopt in ieder geval!

US20040225004 - Combined use of cruciferous indoles and chelators for the treatment of papilloma virus-related conditions.

US20050063903 - Combined use of cruciferous indoles and chelators for the treatment of papilloma virus-related conditions

INFORMEER U

Met de volgende TV programma’s over het HPV vaccin!

NETWERK: 28-08-2008 De campagne voor het baarmoederhalskanker vaccin!

( spoel door naar 30% van de video ).

Miljarden belangen voor farmaceutische industrie.

Kritisch artikel in het NTVG ( Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde ).

Gezondheid - 00208 de proefkonijntjes - tv programmas over hpv vaccins

ZEMBLA: 19-10-2008 – Het omstreden kanker vaccin!

Angela Groothuizen van BeschermJeKind van SanofiPasteur en haar Emotionele Chantage boodschap aan de moeders in Nederland.

Veel onduidelijkheden, onvoldoende kennis over bijwerkingen en werkt het eigenlijk wel?

Farmaceuten maken gebruik van consultants die lobbyen en onopvallend de media aandacht vestigen op een ziekte, warbij mensen worden bewerkt een positief gevoel te krijgen over dat middel.

Of het vaccin echt werkt is pas na 30 jaar vast te stellen.

G Kenter ( hoogleraar gynaecologie ) is voorstander van het vaccineren.

Prof F van Leeuwen NKI vindt echter dat het vaccin te snel in het Rijks Vaccinatie Programma wordt opgenomen.

Prof Schellekens (hoogleraar biotechnologie en in het College Beoordeling Geneesmiddelen ) vindt dat zolang men niet weet of het vaccin werkt en of er bijwerkingen zijn gaat het om een experiment.

S van Nuland oud-marketing consultant GlaxoSmithKline ( geen kennis van medicijnen en vaccins, maar wel in het bespelen van de media ), was overtuigd van ( illusie ) eerlijke voorlichting!

Farmaceuten wakkeren angst aan en prijzen vaccins aan als redmiddel!

Omdat reclame voor geneesmiddelen is verboden, maken farmaceuten reclame voor de ziekte, wat wel is toegestaan!

NOVA: 26-02-2009 Anneke Bleeker in “Moeders voeren actie tegen vaccinatie baarmoederhalskanker”!

( Spoel door naar 40% van de video, let wel dat er videoclips gebruikt worden van Gardasil terwijl Ab Klink voor Cervarix besloot )

Huub Schellekes ( hoogleraar biotechnologie ) claimt dat er te weinig bekend is over de HPV vaccins en praat over een experiment.

S van Nuland startte als farmaceutisch consulente de petitie voor invoering van het HPV vaccin.

Leon Massuger ( Gardasil ) promootte het HPV vaccin in Zembla.

Joop van der Noorda – voorzitter van de Gezondheidsraad die niet anders kan dan afgaan op de informatie die farmaceuten aanleveren.

Martina Konijn – RIVM arts medeverantwoordelijk voor invoering HPV vaccin claimt dat 80% de infectie krijgt, en het vaccinatieprogramma vrijwillig is.

De overheid is echter van plan diegenen die verzuimd hebben zich te vaccineren nogmaals op te roepen, waarbij de “schijn” van enige dwang gewekt wordt!

VARA: 27-02-2009 De leugen regeert!

( Scroll naar 60% van de video ).

Interview met Joop Bouma ( Trouw ), Simon Roosendaal ( Elsevier )

Een onderzoek van farmacie bedrijven leverde voor Elsevier een 8,6 ( positief over farmacie ) op en voor de Trouw een 3,1 ( negatief over farmacie, o.a. vanwege de uitspraak dat de farmacie over lijken zou gaan).

Zie ook EMOTIONEEL vader CHANTAGE reclame video Simon Roosendaal waarin hij vaders die hun kind niet laten inenten afschildert als

TROSRADAR: 09-03-2009 HPV vaccin!

Het vaccin is hooguit 6 jaar onderzocht, terwijl het 10-15 jaar duurt voor zich baarmoederhalskanker openbaart.

Het NKI en het EMC kijken kritisch naar het vaccin.

80% Van de vrouwen krijgt HPV en bij 90% van die gevallen geneest het vanzelf.

Gezondheid - 00209 de proefkonijntjes - emotionele chantage angela groothuizen simon roosendaal

EMOTIONELE CHANTAGE VIDEO’S:

01 Video van Angela Groothuizen ( BeschermJeDochter ) gericht tegen moeders!

02 Video van Simon Roosendaal ( Elsevier ) gericht tegen vaders!

Interessante dossiers van dagblad TROUW vanwege de kritische kijk op de farmacie:

TROUW - Het dossier over omstreden hpv vaccinatie en baarmoederhalskanker!

TROUW – Het dossier over de omstreden werkwijze van farmaceuten!

Medicijnkosten – Een interessante website waar je de kosten van elk medicijn kunt opvragen!

Voor wie mijn vorige artikel heeft gemist de volgende link!

Aanvullingen tussen de reacties/ comments.

Een een speciale HPV pagina op de volgende link!

INFORMEER UZELF

VOORDAT

u tot het al dan niet

VACCINEREN

Besluit!!!

Kleine moeite toch?!?

Bron: WorldTheChanges